Bildirim
Honda yetkili servis fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam
Accord/triger degisimi diğer rutin bakımları falan derken honda servisi sizi en az 2500 TL Ye baglar -
bir tanıdık 2010 model jazz için trigere 700 lira ödemişti 2 yıl önce -
herkes borusana pahalı der ama ben honda servisinde cbr 125 cc motoru götürdüğümde bana borusan daha ucuz geldi.
birkaç fiyattan bahsedeyim 125 cc bir motor için 2014 yazında aldığım fiyatlar;
jant 973 tl
ecu 1300 tl
krank 1560 tl
ön amortisör çift 1260 tl
benzin deposu 900 kusur tl
karbüratör 854 tl
silindir 924 tl
komple grenaj 2700 tl
startör 760 tl
sinyal çift 456 tl
merak edip en pahalı parçaları nelerdir diye bakmıştık bunların fiyatlarını hayatta unutmam :D
edit: aynı motorun sıfırı o zaman 8500 tl idi yedek parça a dan z ye vidasına kadar tüm parçaların toplamı 32 650 tl yapıyordu o zaman anladım hondanın parayı nerden kazandığını dışarıda malum yedek parçası satılmıyor sadece servislerde bulabiliyorsunuz :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 6 Nisan 2016; 5:51:51 > -
servislerin hepsi aynı mok,servis loganın trigerine bile 700 lira istiyor.istanbuldaysan mobilservise götür yada bi honda ustası bul. -
neden yetkili servis ?quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
servislerin hepsi aynı mok,servis loganın trigerine bile 700 lira istiyor.istanbuldaysan mobilservise götür yada bi honda ustası bul. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozerpeker61
neden yetkili servis ?
Çünkü yaşadığım ilçede honda dan anlayan usta yok Arabaya hiç iyi davranmıyorlar usta direksiyon pompasınım basınc hortumunu değiştirdi test yapmak için aldı götürdü gitmiş arabayı baya sıkıştırmış (6200) devir civarına getirmiş basinc hortumu ile sıkıştırmanın bir bagıntısı yok pompadan ses de gelmeye başladı zamanla gecer dedi gectigi falan da yok en son dedim kendime burada arabayı elletmiyeyim gidiyim servisine onlar yapsınlar dedim.
Bu gittigim usta en iyi usta diye biliniyor birde.
Yani işgüzar ustalardan bıktım bir yeri yaptırıyorum 20 gun sonra baska bir yer bozuluyor (kendi hataları yüzünden ).
Sonra onlarda hiçbir sorun olmamış oluyor ... Tekrar para ile yaptır sonra mesela bu kez 1 ay sonra yine bozuluyor yani demek istediğim sanayiye gidince araba 20 gün icinde ondan kaynaklı farklı bir problem çıkıyor.
-
Peki arkadaslar arabaya sadece neyi eksik diye bakıp sonra bana liste halinde cıkarıp sonrada kaca mal olacağını bildirip ona göre bende cebime uygun olanları yaptırabilirmiyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: wildwolfblood
Peki arkadaslar arabaya sadece neyi eksik diye bakıp sonra bana liste halinde cıkarıp sonrada kaca mal olacağını bildirip ona göre bende cebime uygun olanları yaptırabilirmiyim ?
Yaptırırsın. Servise her gittiğimde detaylı check up yaptırıyorum. Check up sonucuna göre istediklerimin değişimi yapılıyor sadece. Misal, şanzıman keçelerimin değişmesi gerekiyor. Bu aralar maddi olarak beni sarsacağı için değiştirmedim. Sonraki bakımlara bıraktım değişimini. -
Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul anadolu yakasında İkiler Honda servisine bu konuda güvenebilirsiniz. Bende aracımı yağ bakımı için ilk defa götürdüm ve memnun kaldım. -
hocam garanti süresini doldurmak gibi zevkli bişey yok. kafana göre takılıyorsun. parçaları en ucuz buluyon, sanayide ustalara uygun yaptırıyon. yağın değişip değişmeyeceğini kendin kontrol edip en uzun süre kullanmış oluyon. her yönden kardasın.quote:
Orijinalden alıntı: ozr2pkr
neden yetkili servis ?
Alıntıları Göster -
Honda servisleri epeyce pahalı çalışıyor.Bilginiz olsun...quote:
Orijinalden alıntı: manisa_tr
hocam garanti süresini doldurmak gibi zevkli bişey yok. kafana göre takılıyorsun. parçaları en ucuz buluyon, sanayide ustalara uygun yaptırıyon. yağın değişip değişmeyeceğini kendin kontrol edip en uzun süre kullanmış oluyon. her yönden kardasın.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ozerpeker61
Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul anadolu yakasında İkiler Honda servisine bu konuda güvenebilirsiniz. Bende aracımı yağ bakımı için ilk defa götürdüm ve memnun kaldım.
Hocam Konya da oturuyorum .Malesef iş durumumdan dolayı bu aralar uzak bir yolculuğa çıkma imkanım yok .Öyle bir imkanım olsa gelirdim hem gezmiş hemde işimi halletmiş olurdum. Konyada Toros honda var ona gitmeyi düşünüyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
quote:
Orijinalden alıntı: wildwolfblood
Peki arkadaslar arabaya sadece neyi eksik diye bakıp sonra bana liste halinde cıkarıp sonrada kaca mal olacağını bildirip ona göre bende cebime uygun olanları yaptırabilirmiyim ?
Yaptırırsın. Servise her gittiğimde detaylı check up yaptırıyorum. Check up sonucuna göre istediklerimin değişimi yapılıyor sadece. Misal, şanzıman keçelerimin değişmesi gerekiyor. Bu aralar maddi olarak beni sarsacağı için değiştirmedim. Sonraki bakımlara bıraktım değişimini.
Hocam check up dan ne kadar ücret alıyorlar?
-
-
Birkaç servise sorup hepsinden fiyat alabilirsiniz. -
yetkili servis fiyatları gerçekten pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Birkaç servise sorup hepsinden fiyat alabilirsiniz. -
Arkadaşlar birde araba yaşlandıkça yada kilometre artınca fiyatlar düser mi artar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Check-up dediğim,detaylıca sağına soluna bakıp, miladı dolmuş parçaları belirliyorlar.
Honda da fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Toyota için bir örnek göstereyim,80.000 ağır bakım faturası.
Normal de 750 Lira tutuyor, extralar ile birlikte 1.320 tuttu.
Bu mesaja eklenen görseller:
Hocam tepede en sagda parca indirimi iscilik indirimi gibi yerler var herkese yapıyorlar mı bu indirimleri yoksa belirli bir sistemi mi var .
-
Bakımları filan surekli serviste yaparsan sana puan veriyor. Bu puana göre parça indirimi ve işçilik indirimi alıyorsun. Birde Toyota nin BP ile anlaşması var,her yakıt aldığında Toyota puanına göre, Toyota forever kartına yakıt puanı yükleniyor. Bunları biriktirip bu puanlar ile yakıt alabiliyorsun.Ben BP den yakıt almadığım için benim içi geçerli değil
Bu puanlar, Bronze-Silver-Gold-Titanium-Platinium ve Diamond diye 6 ya ayrılıyor. Detayları resimde görebilirsin. Honda da böyle bir uygulama vardır ama öncesinde servise gitmediğiniz için indirimlerden yararlanamazsınız diye dusunuyorum. Son olarak servisler ara sıra kampanya yapar.Bu kampanyaları yakalarsan daha uygun fiyata bakım yaptırabilirsin
Bu mesaja eklenen görseller:
Benzer içerikler
- v kayışı sesi nasıl kesilir
- araba anahtarı bulma programı
- citroen c3 1.2 puretech yorum
- citroen c1 otomatik vites nasıl
- arka koltukta emniyet kemeri olmayan araçlar
- renault duster 2024 fiyat listesi
- zeekr türkiye fiyat listesi
- mg yakıt tüketimi
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- zeekr 009 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X