FORD C-MAX aracımdaki mevcut arızayı 4 tane orjinal yetkili servisin bir türlü çözememesine rağmen İstanbul Liderler ford servisindeki osman usta sayesinde 4 yıldır uğraştığım bissürü para ödediğim halde tamir edilmeyen arızam tamir edildi.
4 adet ford yetkili servisi sorunu bulamadı anlayamadı. onu değiştir bunu değiştir deneyelim dediler. osman usta 10 dk da çözümü buldu.
İSTANBULDA iseniz fordunuz varsa taksim elmadağ caddesinde liderler fordda Osman ustayı bulun kesinlikle
Problem neydi, belki bizimde başımıza gelebilir paylaşırsanız sevinirim saygılar
kronik egr valf arızası
sorununuzun çözülmesi iyi olmuş.. peki gittiğiniz yetkili servisler hangileriydi onlarıda belirtirseniz iyi olur
yok hocam servis ismi vermeyeyim. kötülemiş gibi olurum.
ben o açıdan sormamıştım aslında, resmi servis arıyorum da malum koşuyolu doğan oto kapandı..
Doğru vermeyin servis ismi de insanlar oralara gidip sizin gibi uğraşıp dursun......O servisler heralde akrabalarınızın değil ve sizin sorunlarınızı çözememişler niçin vermezsiniz ki.....Başlığı niye açtınız o zaman. Ne sorun var ne de çözüm sadece çözen insan var......
hocam daha önce yakıt aldığım yer yüzünden arabada dünya kadar sorun yaşadım. şikayet ettim. forumlarda yazdım. noldu iliyormusun. adam geldi beni buldu az kaldı canımdan oluyodum.. bi daha aynı hataya düşmem.sadece tavsiye benimki. isteyen gider isteyen gitmez yetkili servise gider. benim konum değil.
Arkadaşlar forddan iki kere sıfır araç aldım dolayısı ile de ford servislerini ile baya bir tanıma fırsatım oldu.Özellikle son yıllarda ford servislerinde hizmet kalitesinde inanılmaz bir düşüş görüyorum. Aracın içinde ayakları kaldırıp çay içenler. İş bilmeyen kara gürültüye çalışan servis elemanları. Bundan sonra da aracımın garantisi dolmamasına rağmen aracımı böyle insanlara teslim etmemek için servise gitmeyi düşünmüyorum. Ford gene merkezin bu servislerde denetimi daha çok artırması grektiğini düşünüyorum.
servisi bilemem ama yedek parça konusunda oto gönül var hem orjinal hem de alternatif parçalar bulunuyor.fiyatlar da uygun.en azından kıyaslama yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme