Şimdi Ara

HONDAcılar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendacirci -- 12 Ağustos 2005, 14:56:42 >
  • Yani sübapların değişken zamanlarını ayarlıyarak düşük yakıt sarfiyatı sağlayarak aynı performansı sağlayan elektronik bir sistem die biliorm ben...
  • Arkadaşlar, Bende ciddi şekilde 1.4 ies veya is model bir 97-2000 bir araç almayı düşünüyorum..1.4 modeli ne kadar yakıyor şehi içi ve dışında bu araçların bilgi verebilir misiniz?

Saygılar..
  • VTEC: Honda'nın Formula 1 teknolojisinden normal motorlara yansıttığı değişken zamanlı eksantrik mili kontrol sistemi, ki bu sistem motor hacmi başına güç oranlamasında rekora sahip. Yaklaşmışım
  • ya arkadaşlar ben de 2000 model civic 1.6ies almayı düşünüyorum. zorlayıp 98-99 golf almayı düşünüyordum forumu takip etmeye başladığımdan beri düşüncelerim değişti bu civic aklıma yattı. ama fiyat konusunda emin değilim 15milyara bulursun diyorlar ama galerileri gezdim 16,5-17 den başlıyor fiyatlar. fiyat konusundan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: forgotten2006

ya arkadaşlar ben de 2000 model civic 1.6ies almayı düşünüyorum. zorlayıp 98-99 golf almayı düşünüyordum forumu takip etmeye başladığımdan beri düşüncelerim değişti bu civic aklıma yattı. ama fiyat konusunda emin değilim 15milyara bulursun diyorlar ama galerileri gezdim 16,5-17 den başlıyor fiyatlar. fiyat konusundan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

16 ya zaten VW falan alioo.17 aşağı alırsan kesin bişi vardır o arabada.Hemen mi alacaksın hangi şehir?
  • SLM BEYLER 1998 MODEL HONDA CİVİC 1.6 VTEC VTI (70.000 ORJ. KM) ARABAM VAR VE ARABAMI ÇOK AMA ÇOKK SEVİYORUM

İLK ALDIĞIM GÜNKÜ KADAR TEMİZ AMA ZAMAN GELDİKCE VE TEKNOLOJİ İLERLEDİKCE AKLIM BAŞKA MARKA VE MODELLERE KAYIYOR

BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİĞİM KONU İSE BU ARABANIN YERİNİ TUTABİLECEK VE BANA MASRAF AÇMICAK BİR ARABA

SİZİN FİKİRLERİNİZİ VE TAVSİYELERİNİZİ ÖGRENMEK İSTERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

AKLIMDAKİ ARABALAR

GOLF 1.6 FSI (BENZİN TÜKETİMİ ÇOK İYİ DEDİLER AMA DAHA ÖNCE KULLANMADIĞIMDAN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞARDAN YARDIM)

MEGANE II RS (VERGİSİ VE YAKIT TÜKETİMİ BENİ KORKUTUYOR ASLIMDA GÖNLÜMDE YATIYOR)

SEAT LEON 18T 4x4

HONDA TYPE_R
  • Amaannnınn Type-R ın yanında ne işi var onların öölee....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

quote:

Orijinalinden alıntı: forgotten2006

ya arkadaşlar ben de 2000 model civic 1.6ies almayı düşünüyorum. zorlayıp 98-99 golf almayı düşünüyordum forumu takip etmeye başladığımdan beri düşüncelerim değişti bu civic aklıma yattı. ama fiyat konusunda emin değilim 15milyara bulursun diyorlar ama galerileri gezdim 16,5-17 den başlıyor fiyatlar. fiyat konusundan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

16 ya zaten VW falan alioo.17 aşağı alırsan kesin bişi vardır o arabada.Hemen mi alacaksın hangi şehir?

istanbuldayım ama acelem yok bekliyorum biraz nakit ayarlama durumu. gecen forumda birisi iki tane bu arabalardan aldığını ikisini de 15 e aldığını söylemiş..

• Gerçekten Type R'ın yanında ne işleri var onların öyle ??
  • vti satılırmı yav senelik toplam vergisi 190ytl. şehiriçi normal kullanım 200-220binlira. e bastığın zaman çok rahat 320 bmw geçebiliyorsun +sunroof bilem var daha ne olcak bi arabada:)
  •  HONDAcılar Buraya
  • Arkadaşlar birisi 1.4 ve 1.6 motorların ne kadar yaktığını söyleyebilir mi?

Saygılar..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: togi1975

Arkadaşlar birisi 1.4 ve 1.6 motorların ne kadar yaktığını söyleyebilir mi?

Saygılar..

1.4 97-01 arası civic ler 240-250 arası şehir içi

1.6 97-01 kasa civic ler 280-290 arası şehir içi
  • Arkadaşlar ben 01-02 civarı bir civic almayı düşünüyordum bu aralar. Fakat seneye elime 10000 ytl civarı ek bir para geçecek onun için bir yıl daha bekleyip o km civic almaya karar verdim. Yeni civic kasasını gördüm. Fakat gördüğün sedan değil 3 kapılı versiyon. Bunun sedanı nasıl acaba? Fotoğraflarını gören var mı?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar ben 01-02 civarı bir civic almayı düşünüyordum bu aralar. Fakat seneye elime 10000 ytl civarı ek bir para geçecek onun için bir yıl daha bekleyip o km civic almaya karar verdim. Yeni civic kasasını gördüm. Fakat gördüğün sedan değil 3 kapılı versiyon. Bunun sedanı nasıl acaba? Fotoğraflarını gören var mı?

Bunun sade ve 4 kapulı hali...

HONDAcılar Buraya

• Arkadaşlar sizce 3 sene sonra type-R ne kadar olur
  • BEN BURADAYIM...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: BOSS_MSC

BEN BURADAYIM...

• quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

quote:

Orijinalinden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar ben 01-02 civarı bir civic almayı düşünüyordum bu aralar. Fakat seneye elime 10000 ytl civarı ek bir para geçecek onun için bir yıl daha bekleyip o km civic almaya karar verdim. Yeni civic kasasını gördüm. Fakat gördüğün sedan değil 3 kapılı versiyon. Bunun sedanı nasıl acaba? Fotoğraflarını gören var mı?

Bunun sade ve 4 kapulı hali...

HONDAcılar Buraya

EEEEEEEEEE noılacak şimdi artık sedan civic üretilmeyecek mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.