neyse, bu badikitten bizim civiclere oluyor mu?çok hoşuma gitti de.nerden bulabilirim?ha birde yakıt artar mı?
En sağlam kitler ilaç kolilerinden yapılıyor. Suya bile dayanıklı. %50 yakıt tasarrufu sağlar. Kasa rengine de boyanabilir sulu boya ile...
süpersin reis
KİM MERCEDES İ BU HALE GETİRMEK REZİL ETMEK İSTER ACABA?
ÇOK MERAK ETTİM.
Orjinalden alıntı: stilll
tam bu fotoyu yüklüyordum.bi baktım üstte var
neyse, bu badikitten bizim civiclere oluyor mu?çok hoşuma gitti de.nerden bulabilirim?ha birde yakıt artar mı?
GÖZÜN AYDIN FUNKMASTER:
Jaguar'ın X-Type 2.0 Dizel modeli için düzenlediği kampanya stoklarla sınırlı olacak. 69 bin 900 YTL'den satılacak olan aracın tümü için de kredi kullanılabilecek.
100 kilometrede 5.7 litre yakıt tüketen araç, km başına 20 kuruştan az yakıt harcıyor. Düz vitesli Jaguar'da klima, hız kontrol, ceviz ahşap iç donanım, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve arka park mesafe kontrol gibi unsurlar standart olarak sunuluyor
ne yapacam onu, benim istediğim jaguar onun tam 2.5 katı pahalı, harbici jaguar anlayacağın :)
İlaç kolileri ile bodykit yaparsın süpper olur
bende dondurulmuş gıda kolisi var, onunla yapacam süper olacak, hem de firmanın reklamını da yapmış olurum "oha adamlara bak dağıtım arabaları jaguar" desinler ha bu arada serinlemek isteyen vatandaşlara -18 derece kiralanır, dakikası bir milyon, 5 dakika durabilene bedava
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
bende dondurulmuş gıda kolisi var, onunla yapacam süper olacak, hem de firmanın reklamını da yapmış olurum "oha adamlara bak dağıtım arabaları jaguar" desinler ha bu arada serinlemek isteyen vatandaşlara -18 derece kiralanır, dakikası bir milyon, 5 dakika durabilene bedava
dadaşın arayıpta bulamadığı şeydir. yastık-yorganı alıp bi akşam kalsam nasıl olur?
çok ciddiyim, 5 dakika tişörtle dayanabilene bir koli karışık mamül vericem, bir koli nerden baksanız 9 kilo ediyor.
Ben de böyle kazanıyorum parayı, Allah bereket versin
bence sen o tırdaki şöförsün
ababa milliyet.com a çok bakıyon galiba ben de kaydetmiştim o resmi.
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
bence sen o tırdaki şöförsün
evet doğru dedin.benim yanımda tır şöförlüğü yapıyor.
yanında mı hmm demek ki biçerdöverdeki de sensin paraları derhal kasamda istiyorum çalışın pis işçiler sömük sömük sömürücem sizi
ababa çaktırmadan paraları uçuralım.bu patron adam olmaz.baksana daha mayışları vermedi
Yılmaz Erdoğan'ın vizonteledeki repliğini aklıma getiriyorsun hep şu resim olayında: "şerrefsizim ben bunu düşünmüştüm" ehuehueheehh.
Ewet, şöferlere güvenmediğim için tırı ben kullanıp kendi paramı kendim topluyorum funkmaster, naaparsın işte hırsız şöför çok
Bak bu da senin "renocu" ların çete liderinin arabası