Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim s..tı len kaavenin orta yerine, noooluyo gene
  • Yorumsuzlar:

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

• .

• tam bu fotoyu yüklüyordum.bi baktım üstte var

neyse, bu badikitten bizim civiclere oluyor mu?çok hoşuma gitti de.nerden bulabilirim?ha birde yakıt artar mı?
  • En sağlam kitler ilaç kolilerinden yapılıyor. Suya bile dayanıklı. %50 yakıt tasarrufu sağlar. Kasa rengine de boyanabilir sulu boya ile...
  • süpersin reis
  • KİM MERCEDES İ BU HALE GETİRMEK REZİL ETMEK İSTER ACABA?

ÇOK MERAK ETTİM.

Orjinalden alıntı: stilll

tam bu fotoyu yüklüyordum.bi baktım üstte var

neyse, bu badikitten bizim civiclere oluyor mu?çok hoşuma gitti de.nerden bulabilirim?ha birde yakıt artar mı?
  • GÖZÜN AYDIN FUNKMASTER:

Jaguar'ın X-Type 2.0 Dizel modeli için düzenlediği kampanya stoklarla sınırlı olacak. 69 bin 900 YTL'den satılacak olan aracın tümü için de kredi kullanılabilecek.

100 kilometrede 5.7 litre yakıt tüketen araç, km başına 20 kuruştan az yakıt harcıyor. Düz vitesli Jaguar'da klima, hız kontrol, ceviz ahşap iç donanım, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve arka park mesafe kontrol gibi unsurlar standart olarak sunuluyor

• ne yapacam onu, benim istediğim jaguar onun tam 2.5 katı pahalı, harbici jaguar anlayacağın :)
  • İlaç kolileri ile bodykit yaparsın süpper olur
  • bende dondurulmuş gıda kolisi var, onunla yapacam süper olacak, hem de firmanın reklamını da yapmış olurum "oha adamlara bak dağıtım arabaları jaguar" desinler
    ha bu arada serinlemek isteyen vatandaşlara -18 derece kiralanır, dakikası bir milyon, 5 dakika durabilene bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

bende dondurulmuş gıda kolisi var, onunla yapacam süper olacak, hem de firmanın reklamını da yapmış olurum "oha adamlara bak dağıtım arabaları jaguar" desinler
    ha bu arada serinlemek isteyen vatandaşlara -18 derece kiralanır, dakikası bir milyon, 5 dakika durabilene bedava

dadaşın arayıpta bulamadığı şeydir. yastık-yorganı alıp bi akşam kalsam nasıl olur?
  • çok ciddiyim, 5 dakika tişörtle dayanabilene bir koli karışık mamül vericem, bir koli nerden baksanız 9 kilo ediyor.
  • Ben de böyle kazanıyorum parayı, Allah bereket versin

• bence sen o tırdaki şöförsün
  • ababa milliyet.com a çok bakıyon galiba
    ben de kaydetmiştim o resmi.

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

bence sen o tırdaki şöförsün

evet doğru dedin.benim yanımda tır şöförlüğü yapıyor.
  • yanında mı
    hmm demek ki biçerdöverdeki de sensin
    paraları derhal kasamda istiyorum çalışın pis işçiler sömük sömük sömürücem sizi
  • ababa çaktırmadan paraları uçuralım.bu patron adam olmaz.baksana daha mayışları vermedi
  • Yılmaz Erdoğan'ın vizonteledeki repliğini aklıma getiriyorsun hep şu resim olayında:
    "şerrefsizim ben bunu düşünmüştüm" ehuehueheehh.

Ewet, şöferlere güvenmediğim için tırı ben kullanıp kendi paramı kendim topluyorum funkmaster, naaparsın işte hırsız şöför çok
  • Bak bu da senin "renocu" ların çete liderinin arabası

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.