Teessüf yanııı. Ben kaavenin sahabıyam. Çaycı ishal olmuş, yarın gelir
Arkadaşlar, sizin de avatarlarınızın altında uyarı kutucukları var mı? Benimki 5 te 2 dolu.
yakında yolcusun ceza anlamında demektir. son birkaç kışkırtıcı sözlerine bakar 3-4 günlük ceza için. 4 gün sonra kalmaz birşeyciğin :))))
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Arkadaşlar, sizin de avatarlarınızın altında uyarı kutucukları var mı? Benimki 5 te 2 dolu.
22 Temmuz - 23 Ağustos arası yıllık iznimi kullanacağım İnşallah. Bu süre içinde "birkaç" defa anca uğrayabilirim buralara. Kendi kendimi uzaklaştırmış oluyorum bu durumda istemeden de olsa. Kaave size emanet. İyi bakın, zarar ettirmeyin
daha bir hafta var, nereye emanet alla alla :)
Haftaya Salı son artık.
Emre, naaptın, bulabildin mi öndeki çeki demirini?
Hadi bakalım size bir genel kültür sorusu!!!
ilk resimde olup da ikinci resimde olmayan tuş ne işe yarıyor?
ESP, di mi? Nasıl da şakkadanak diye bildim?
esp standart, o bir opsiyon olacak... bzzt yanlış cevap.
O zaman şudur: Üçgen şeklinde inşa edilmiş tünellere girmeden önce basınız?
Ben de sana soriim: Yukarda, forumdaki kullanıcılar: ...... kısmında rumuzun görünmediği halde nasıl mesaj yazıyorsun?
ben hizbullah gibiyim, her yerdeyim ama göremezsiniz konuya dönersek, o tuşu gerçekten ben de bilmiyorum :)
Usame 1000 Ladin yani?
Hangi arabadaymış bu tuş?
Süper Loto gene devretti! 7 milyon YTL gelecek haftaya devir.
Çıkarsa .......
Araba XF :) ama hala bulamadım ne olduğunu...
Jaguar yani, hmmm, loto çıksın bi tane sırf zevk olsun diye alıp, o düğmeye basıp, ne olduğunu görüp sonra satalım gitsin...
Bi çay daha içer miyiz, yatcan mı?
genelde bu zihniyetteki insanların, dar gelirli insanlar tarafından meydan dayağı yediğini biliyorum.
Ben olsam, ben de döverim
warning, listening to radiohead
xf aldığım gün bowers & wilkins sisteme takacağım albümleri; in rainbows tavsiye ederim.
bence o düğme tünelden geçerken eds ye yakalanmamak için görünmezlik iksirini aktif ediyor. yeni karayolları kanunlarına göre tünellerde eds standart oldu ya( cezalar artık evimize adresimize gelecekmiş ya ) o nedenle araba firmaları o düğmeyi fabrikasyon olarak iptal ettirmişlerdir.
üff yaa ne salladım ama .ben bileinanacaktım neredeyse abicim.
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
O zaman şudur: Üçgen şeklinde inşa edilmiş tünellere girmeden önce basınız?
Ben de sana soriim: Yukarda, forumdaki kullanıcılar: ...... kısmında rumuzun görünmediği halde nasıl mesaj yazıyorsun?