Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o düğme şey işte ya, üçgen varya üçgen , hani varya basıyon, yanıyolar o işte dimi
    ben kahve alsam iyi olcak galiba
  • kahve milletinin insanları
    şöyle bir muhabbet açsam,
    şimdiye kadar civicin ses siteminde dinlediğiniz en güzel sesi veren parça neydi diyorum: ben açayım
    Acon-> Mr. Lonely tavsiye ederim, baslar tizler mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye99

o düğme şey işte ya, üçgen varya üçgen , hani varya basıyon, yanıyolar o işte dimi
    ben kahve alsam iyi olcak galiba

harbiden ben hala bulamadım, ne iştir bu!!!
  • 4lü flaşörler
  • kilit olabilir mi?veya alarm???
    araç bir üçgenin içinde ya.. koruma gibi??????
    hediyemi isterimbir tur yeter
  • hah yaşa bunu diycektim

quote:

Orjinalden alıntı: rallier_61

4lü flaşörler

veya bikaç tahminde daha bulunayım,
    süspansiyon ayarı spor-normal
    öndeki aracı takip mesafesini ayarlayan sistem
    gece görüş
    tehlike anında öndeki aracın üstünden takla atarak geçen sistem (bakınız kit)
    beyin fırtınası belki çağrışım yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovalye99 -- 19 Temmuz 2008; 0:46:11 >
  • ulan delircem
    ekstra donanıma bakıyorum, hiçbiri mantıklı gelmiyor
  • Link ver bize de funk hocam beraber bakalım.Bence o aktif cruise kontrol var ya onun şeyi gibi.Hani öndeki araçla mesafeyi sabit tutuyo ya da onun kapatma açma düğmesidir
  • sürüşe etki eden bir şey olmadığı kesin bence, tuş çünkü ebesinin şeyinde baksana, direksiyon üstü falan değil
  • Aksesuarlar-Güvenlik-Reflektör
    Bence olabilir şekil de benziyor
  • yapmayın gözünüzü seveyim, opsiyon diyorum ya, 4 lüleri yakmayı opsiyon mu yapacaklar
  • Hocam benimkini düşün her araçta opsiyon.Bilemiyorum yani
  • hill holder, kaymayı önleyici sistem
  • en yaşı büyüğümüz en mantıklı cevabı verdi ama bi sn bir kaynak buldum orda araştırıcam
  • Trafikte üçgen genellikle tehlike ve uyarı belirtmek için kullanılan bir geometrik şekildir. Buna bina-en o düğmenin de tehlike veya uyarı anlamı taşıdığı ve fonksiyonunun bu mealde olduğu kuvvetle muhtemeldir. Hatta ve dahi, "kaygan yol" işareti de bununla aynı olup ekstradan bir de lastik izleri mevcuttur ama ayıp olmasın diye buna çizmemişler. Geçen günkü mesajımda da dediğim gibi ESP olması büyük ihtimaldir.
  • Standart da olsa istenildiğinde devre dışı bırakabilmek için bir düğmesi olması lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

esp standart, o bir opsiyon olacak...
    bzzt yanlış cevap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Standart da olsa istenildiğinde devre dışı bırakabilmek için bir düğmesi olması lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

esp standart, o bir opsiyon olacak...
    bzzt yanlış cevap.

tamam da o üst pakette olup da alt pakette olmayan bir şey, esp alt pakette de var
    yani premium luxury seviyesinde olup da luxury'de olmayan bir şey...
  • hani araç belli bir kmye geldiğinde kapıları vs otomatik kilitleniyor ya.bu da onun gibi birşey olmasın? yanında ayar düğmesi de var.bu düğmeyle o süre-km ayarlanıyor.
  • Kullanıcı El Kitabına bakmaktan veya Bayiye sormaktan başka bir çare kalmıyor o zaman geriye.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.