< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (11. sayfa)

-
-
-
Gümrük işlemleri için tc aldılar verdikleri linkte Türkiye de görünüyor sonrasını takip edemedim sizde nasıl oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir SMS aldım.Anlami nedir hocam.gumruge takılma durumu varmı
AMAZON tarafindan gönderilen 4730232172 DHL Express gönderiniz gümrüge tabi olmadigi takdirde, tahmini teslimat tarihi Pzt Şub 22 2021. Imza gereklidir. Yönet: https://del.dhl.com/prg/jsp/redirect_page.xhtml?AWB=d06F68yRI88q5EhsJMJ_kw&OSVA=SLKKI4tTFaAAtmhhzAoo1w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 16 Şubat 2021; 19:25:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
AMAZON tarafindan gönderilen 4730232172 DHL Express gönderiniz gümrüge tabi olmadigi takdirde, tahmini teslimat tarihi Pzt Şub 22 2021. Imza gereklidir. Yönet:https://del.dhl.com/prg/TR/_Qs35ZdQM3
Stop SMS:https://unsubscribe.dhl.com/prg/TR/fTtuOsfdL3 B260
Bi kenarda dursun diye aldığım ikinci t3r’de 7. günde ulaştı elime.
Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum t3r’yi. İlk defa oda termostatı kullanıyorum kıyas yapamam ama çok konforlu olduğunu söyleyebilirim.
Biliyorum tüketimi etkileyen bir çok faktör var. Fikir olması açısından paylaşacağım.
Hava sıcaklığının gece -5 gündüz -1 olduğu, termostatın 22,5 derecede ayarlandığı tam 24 saatlik tüketimim 6,69 m3 oldu.
Havanın bu kadar soğuk olmadığı termostat öncesi dönemde, kazanın 40 derecede ki bir günlük tüketimi ise 7,60 m3’ tü.
Özetle benim için en önemli fark termostalı dönemde üşüme hissinin olmaması.
-
Tasarruflu sağlıklı günleriniz olsun. İlerleyen günlerde konforu daha güzel hissedeceksiniz inşallah. Kombiyi 55-60 derecelerde kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: aallii06
Bi kenarda dursun diye aldığım ikinci t3r’de 7. günde ulaştı elime.
Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum t3r’yi. İlk defa oda termostatı kullanıyorum kıyas yapamam ama çok konforlu olduğunu söyleyebilirim.
Biliyorum tüketimi etkileyen bir çok faktör var. Fikir olması açısından paylaşacağım.
Hava sıcaklığının gece -5 gündüz -1 olduğu, termostatın 22,5 derecede ayarlandığı tam 24 saatlik tüketimim 6,69 m3 oldu.
Havanın bu kadar soğuk olmadığı termostat öncesi dönemde, kazanın 40 derecede ki bir günlük tüketimi ise 7,60 m3’ tü.
Özetle benim için en önemli fark termostalı dönemde üşüme hissinin olmaması.Hangi fima ile geldi benden gümrük işlemleri için tc aldılar verdikleri linkte Türkiye de görünüyor aramex te
baktığımda hollanda da siz nasıl takip ettiniz
-
Polonya'dan ayrılmış işlem görmüş. Yarın sabah yada gece Almanya'da olur. Perşembe İstanbul'da olur Cuma günü Bursa'ya gelir.quote:
Orijinalden alıntı: erkostuBöyle bir SMS aldım.Anlami nedir hocam.gumruge takılma durumu varmı
AMAZON tarafindan gönderilen 4730232172 DHL Express gönderiniz gümrüge tabi olmadigi takdirde, tahmini teslimat tarihi Pzt Şub 22 2021. Imza gereklidir. Yönet: https://del.dhl.com/prg/jsp/redirect_page.xhtml?AWB=d06F68yRI88q5EhsJMJ_kw&OSVA=SLKKI4tTFaAAtmhhzAoo1w
Benimde aynen böyle olmuştu.
Bursa'dan dağıtıma çıkmıştı.
Yarın yada Perşembe günü arayabilirler.
Genelde 444 0 040'tan arıyorlar DHL müşteri hizmetleri Gümrük için TC no teyidi alacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arasa DHL çok çok hızlı.
Birde Australia Post Service var. O, DHL kadar hızlı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepimiz sağlıklı ve güzel günlerde kullanalım. Kombinin kazan ayarını 42 dereceye ayarlamıştım. Kombi eca calora premix yoğuşmalı. Sizin dediğiniz değerlere yakmam daha faydalı mı olur? -
Deneme yanılma yöntemi ile ideal sıcaklığı bulun diyeceğim ama bu standart on/off cihazlar için geçerli.
T3R zaten hiçbir zaman yüksek kazan sıcaklılarına çıkmıyor. Bende 55 ayarlı DD Nitromix kombim. Genelde 47-48'lerde kapatıyor.
İstenilen sıcaklığa ulaşmayi daha çabuk gerçekleştirir. Deneme yanılma yöntemi ile bulmak lazım. Ben 60 da yakıyorum. Evde daha homojen bir isinma oluyor. Ozellkle arka odalar için. Siz kombiyi sinirlandirirsaniz termostat daha sık devreye girer. Kombinin müsamahas sınırı uste çekinki termostat işini rahat yapsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora667 -- 16 Şubat 2021; 20:28:19 >
İlk siparişim australia post global ile biraz gecikmeli geldi yaklaşık 4 gün hafta sonu dahil gümrükte takıldı. Hatta elime ulaştığında Amazon’dan kontrol ettiğimde gümrükte gecikme diye gözüküyordu.
İkici ürünüm DHL ile geldi ve daha kısa sürdü.
Her iki siparişte bana yurt içi kargo ile ulaştı. Ayrıca gümrük için iki firmaya da kimlik numaramı verdim. -
Teşekkür ederim
42* kazan sıcaklığında yaklaşık 3 dk ateşleme yapıyor ve yaklaşık 1 dk pompa çalışıp duruyor bir sonraki ateşlemeye kadar.
Bende de en fazla 48* yi görmüştür gün içinde uzun süre çalıştıramadığı zamanlarda. Genel olarak 43-45 derecelerde kapatıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: aallii06
İlk siparişim australia post global ile biraz gecikmeli geldi yaklaşık 4 gün hafta sonu dahil gümrükte takıldı. Hatta elime ulaştığında Amazon’dan kontrol ettiğimde gümrükte gecikme diye gözüküyordu.
İkici ürünüm DHL ile geldi ve daha kısa sürdü.
Her iki siparişte bana yurt içi kargo ile ulaştı. Ayrıca gümrük için iki firmaya da kimlik numaramı verdim.Biran önce gelse iyi olacak mevcut termostat general ht300 bağlantı kopması oluyor kombi sürekli yanıyor artık doğru ölçtüğünden emin değilim
Daha öncede belirttiğim gibi benim kullandığım kombi yoğuşmasız. Şu an dış hava sıcaklığı - 10 civarında. Kombi kazan sıcaklığı 58 c yi görüyor. Bu normal mi. -
Gayet normal -10 diyorsunuz :)quote:
Orijinalden alıntı: ATA0650
Daha öncede belirttiğim gibi benim kullandığım kombi yoğuşmasız. Şu an dış hava sıcaklığı - 10 civarında. Kombi kazan sıcaklığı 58 c yi görüyor. Bu normal mi.
Ayrıca yoğusmasız kombi için 58 c bişey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERAKLI_14 -- 16 Şubat 2021; 21:35:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X