Şimdi Ara

Honeywell T4/T4R/T4M Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Böyle bir paylaşım bölümünün olması gerekir diye düşündüm. 23/10/2024 itibariyle İrka.com.tr den satın aldığım Honeywell Y4H910RF4072 Opentherm Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı - T4R cihazımı kullanmaya başladım. Firmanın kargo hızı çok iyiydi. Bundan sonraki süreçte karşılaşacağımız sorunları yada paylaşmak istediğimiz bilgileri burada paylaşabiliriz. Bu arada forumda yeniyim. Kusurlar affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazak70 -- 24 Ekim 2024; 1:29:4 >
  • Güzel konu olur.Termostat olarak herkes kendi ot tercihi yapiyor ama hassasiyet ve modulasyon olarak tercih edebilir marka olabilir T3r modelin de kullanicilari memnun.Umarim kullanici cogalirsa bilgi sahibi oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim Kombim baymak lunatec premix 24 kw honeywell t4r modeli mevcut kombi baktığım broşür de opentherm var ama terdüt ettim cihaz opentherm ot çıkış bağladım kombi çalışıyor lakin geçen sene cihaz gaz çıkış arızalandı kart değişim yapıldı acaba arza honeywell t4r ot çıkış bağlamam ile alakalı olabilir mi kafamı kurcalıyor normal of/on bağlasam bilemedim bu konudaki düşünceleriniz nedir bilgisi olan var mı acaba?

• Honeywell T4/T4R/T4M Kullanıcıları
    Şuan bu şekilde bağlı değişmem lazım acaba

• merhaba bu ürünü Buderus Logamax plus GB022i ile kullanan varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Voge SR4 Max Kullanıcıları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.