Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en ucuz hong kong mu yoksa endonezya mı oluyor plus alıcam da Tr kartlar geçiyor mu?
  • DieAnotherDayz kullanıcısına yanıt
    TR kartlar artık geçmiyor!
  • cey100 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim mecbur psn card almak gerekiyor oyun alabilmek için o zaman da komisyon ile yine maliyeti artıyor.
  • HK Psn'den Division alacağım. Kabaca 55 Dolar'a geliyor ama acaba bölge kodu, online oynama, DLc vs vs vs konularda sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Bence mantıksız hocam neden diye sorarsanız 2.el kutulu satan bir ton adam var 140-150 bandına sizin 3.bölge oyun almanız mantıklı olmayacaktır. 2.bölge dururken ben mesela dijital fiyatlarını bilmeme rağmen çok değer kaybettiğini biliyorum. Kutulu aldım içinde de dlc vardı. Dlc si kullanacağım ancak satarsam 10$ gibi bir ücrete satabiliyorum. Bu da oyunu daha ucuz yapıyor.Yani ben olsam oyunu kutulu alırdım ama son karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Hocam online oynama gibi konularda sıkıntı olmuyorsa eğer 3.bölge almanın bir handikapı var mı ki? Ben bu bölge kodlarından çok fazla anlamıyorum artısı-eksisi nedir bilmiyorum. Bir de kutulu oyun oynamayı sevmiyorum. PS3 ve PS4 için sadece 1 tane kutulu oyunum oldu. Dijital her türlü daha cazip geliyor. Ama ben tavsiyenin bir kısmını dinleyip 5-6 dolar fazla verip Amerika'dan alayım bu durumda. Gözümü korkuttun biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer makina ve hesap tr veya pal ise 3.bölge veya 1. Bölge almanız online oynamanızı etkilemez ancak hiçbir ek paketi alamazsınız o oyun için alsanız bile kullanamazsınız 3.bölge oyunda 3.bölge hesabı açmanız gerekir

Hımm. Oyuna ek paketlerin, oyun ile aynı bölgeden olması gerektiğini biliyordum ama oyun ile aynı bölge ek paket alındığında kullanılamadığını bilmiyordum. Peki benim ana hesabım TR ve ben gidip Amerika'dan da alsam aynı sorunla karşılaşacağım. Doğru mu? Amerika 1.bölge çünkü. Bir de, ben ana hesabımı Amerika yaparsam eğer, pürüzü çözebilir miyim? Amerikan ana hesabı ile Amerikan oyunu ve Amerikan ek paketi.

Not; 'ana hesap' ifadesinden kastım trophy topladığım, tüm arkadaşlarımca bilinen PSN hesabım.

Çözülür diye biliyorum hocam o yöntemi deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim cevaplar için.

• Hic bir kart gecmiyor mu ?

• Yillik psn plus kaca patliyo ?

• Gkhan. kullanıcısına yanıt
    Çok sağol dostum, alışverişi yaptım chat kısmına ödeme numaramı verdim ve hemen kodu yolladılar.3 Aylık Hong Kong 41,70 TL'ye geldi ama değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 29 Mayıs 2016; 12:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Çok sağol dostum, alışverişi yaptım chat kısmına ödeme numaramı verdim ve hemen kodu yolladılar.3 Aylık Hong Kong 41,70 TL'ye geldi ama değer

Keşke brezilya psn den alsaydınız plus ı. 1 yıllığı 85-90 tl oluyor.
  • Gkhan. kullanıcısına yanıt
    Hong Kong psn de 2015 den bu yana oyunlar var hocam. O yüzden bırakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hong Kong psn de 2015 den bu yana oyunlar var hocam. O yüzden bırakamıyorum.

Anladım, o zaman güle güle kullanın.
  • Offgamers ta amerikan dolariyla mı alışveriş yapılıyor ?
  • Beyler paypal Türkiye'ye kapanıyor bildiğiniz üzere, Hongkong paypal alıp Hongkong psninden alışveriş yapabiliyorduk, bu artık yapamayacağımız anlamına mı geliyor?
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    maalesef yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

maalesef yapamazsın

Hadi ya kötü oldu bu. 6sı sonmuş sanırım Division season pass alayım da, boşa gitmesin bari. Sağolasın.

Bu arada offgames gibi sitelerden kod almak dışında bir çözümü var mı acaba alışveriş yapmanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 3 Haziran 2016; 12:07:28 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.