Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugun sirf honkkong icin mail alip hem psn hem paypal hesabi actim. tam alim yada paypal eklemede hata veriyor. Nalet olasica pis sony. Yani hic bi sekilde alamacagiz mi bu division u?

@Uncle Trevor sef istersen bende brazilya hasebi var icinde 138 brazul raili ile roket lig ve as.cr.chine var. Hesap ben actim.50euroluk 200brazil paasu ekledim. Icindeki para ile 1yillik arti3aylik plus alabilirsiniz. 150 sattiyorum ilgilenirseniz pmleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HK paypal ile alışveriş yapılabiliyor. 3-4 gün önce resident evil almıştım. Bazen paypal hesabını ekleme sırasında hata verebiliyor. Birde alışverişinizi cüzdana para ekle diyerek yapmayın hata veriyor ertesi güne kadar da alışveriş yaptırmıyor. Ne alacaksanız tek seferde alın.
    Yinede hata alıyorsanız HKpsn card satın alarak alışveriş yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 10 Mart 2016; 11:54:26 >
  • Hong Kong hesap açıp offgamers'tan gift card ile alınabilir aslında. 300'lük 80'lik gift card ile 3 dolar gibi bir komisyon ile oradan almayı düşünüyorum ben. Komisyona rağmen hepsinden daha uyguna geliyor diye hesaplamıştım geçen gün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seferde telefondan denedim şansıma paypal eklendi satın al diyorum yine hata veriyor fatura bilgilerini ve kredi kartı bilgileri olan yere atıyor ne enteresan bir sistemleri var kredi kartı ne alaka şimdi paypal ile alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan3734

3 gündür deniyorum hep bu hatayı veriyorhttps://www.paypal.com/cgi-bin/websrc?cmd=_express-checkout&token=EC-9G931031V8849543T#/checkout/genericError?code=TRANSACTION_REFUSED

Bu hatayı nasıl geçtiniz. Hk paypal açtım telefon ve pc den böyle ps4 ten error veriyor. Türk paypal giriyom bu hatayı geçiyor onayla diyorum alışveriş yapamazsınız sonra deneyin diyor.

• Bende de 3 gündür olmuyordu şansa eklendi paypal 24 saat sonra tekrar denicem satın almak için bakalım yine aynı hatayı mı vericek.
  • Az önce 1 aylık plus sepete attım paypaldan tek seferde aldı 50 hong doları attı cüzdana sanırım oyun ile ilgili bir sıkıntı var genelde yeni çıkan oyunlarda böyle oluyor herhalde önceden de kredi kartı geçtiği zamanlar oyun ilk çıktığı gün almak istediğimde hatalar veriyordu 1 gün sonra denediğimde direk satın alıyordu.

• Beyler bu hond kong psnde ile defa oyun alacagim da tr PayPalina mi kart ekleyim alıyoruz yoksa ayrı olarak hong kong PayPalina falan mı aciyoruz

• woldemort.26 kullanıcısına yanıt
    Alamıyorsun oyun ben 4 gündür uğraştım nafile sıkıntılı paypalı kabul etmiyor şansa bir kere kabul etti ama oyunu satın almıyor.
  • Tesekkurler

• Endo psnde kartlar geçmıyor burda durum nedir varmı bilgisi olan?
  • Eaglefire kullanıcısına yanıt
    Bunda da geçmiyor. Hk paypal hesabı açıp satın alabilirsiniz (bazı arkadaslarda problem çıkıyormus). Offgamers tan hkpsn kart alarakta alışveriş yapabilirsiniz. Kisisel fikrim destiny, division gibi dlc almadan oynayamayacağınız oyunları hk veya endo psn den almayın sonradan zorluk cekebilirsiniz.

• cloud35 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, kart alma nasil oluyor,fiziksel mi sanal kart mi ?

• Offgamers'taki 300'luk kart bitmis.
    Baska alinabilecek guvenilir bi site var mi acaba?
  • Arkadaşlar division almak istiyorum ilk alışım olacak yardımcı olabilecek var mı

• Şöyle bir hata alıyorum çözümü var mıdır arkadaşlar?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopold -- 17 Mart 2016; 12:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Offgamers'taki 300'luk kart bitmis.
    Baska alinabilecek guvenilir bi site var mi acaba?

https://www.seagm.com/ paypal ile anında geliyormuş kod. Kredi kartı ile almak istediğinizde çeşitli bilgiler istiyolarmış.
  • Selamlar, enpara kartı kabul etmedi :( dogru kart numarası girin diyor. Eskiden ekliyordu ancak alısveris yapamıyorduk, artık kartı bile eklemiyor :( rus psne mi takılsak ne yapsak?
  • Arkadaşlar division alıcam ama yardımcı olun lütfen enpara geçmiyor sanırım ve kartımı kabul eder mi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.