Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel paylaşım olmuş, bir çok kişiye rehber olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, pubg mobile oynarken jiroskop çok geç tepki veriyor yaklaşık 1 saniye, bu sorunu çözen var mı

• Guzel fiyata redmi note 5 buldum ikinci el kutulu faturalı ve aldım pil hariç herşeyine hayran kaldım yedek telefon ayarlayabilirsem servise göndericem pil yüzünden düzelmezse eğer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

yanıtınız rica

Alıntıları Göster
    Ses seviyesi ve kalitesi oldukça iyi. Kaliteli bir kulaklıkla memnun kalırsın

Huawei Histen ses efektleri de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 3 Eylül 2019; 17:38:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdnc

Arkadaşlar bu cihazı almalı mıyım ? Tavsiye eder misiniz ?

Günde belki belki ortalama toplam 1.5 saat oyun oynarım. Genel olarak sosyal medyada takılırım ve ayrıca ön kamera iyi olması gerek .

Kullanan arkadaşlar yardım eder misiniz ??
    (Şuan ki telefonum s6 edge)
    Ben yedek telefon olarak kullanıyorum. Şarjı falan çok iyi gidiyor, memnun kalırsın

Ön kamerası iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 3 Eylül 2019; 17:39:49 >
  • Ağustos ayı güncellemesi geldi.110mb lik

• Arkadaşlar telefonu kullananlar olarak soruyorum; Telefonu tavsiye eder misiniz ? Anneme almayı düşünüyoruz o da zaten sosyal medya, müzik ve kamera için kullanacak telefonu yani öyle oyun falan oynamayacak :) Şimdiden cevaplar için teşekkürler

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamayacaksa daha da hesaplı modellere yönelebilirsin. Annen için Samsung m20 öneririm şahsen, 1400lü rakamlara bulunabiliyor. Kendim kullanırım ama bu zamanda bu markayı başkasına önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Oyun oynamayacaksa daha da hesaplı modellere yönelebilirsin. Annen için Samsung m20 öneririm şahsen, 1400lü rakamlara bulunabiliyor. Kendim kullanırım ama bu zamanda bu markayı başkasına önermem.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi 7 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-7-32-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000JGOK0?magaza=BittiBitiyor

Bunu düşünüyorum hocam.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    O da olur ama ben annenize alacaksınız diye Samsung önermiştim.

• Arkadaşlar a101’den almayı düşünüyorum. Iphone 6 kullanıyorum 4 senedir yakında gg olacak. Oyun oynayan birisi değilim, müzik internet vs için alacağım telefonu. Bu cihazın şarjı 1 gün çıkarır beni diye tahmin ediyorum. Önerir misiniz bu cihazı? Diğer alternatifim ise galaxy a20

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Arkadaşlar telefonu kullananlar olarak soruyorum; Telefonu tavsiye eder misiniz ? Anneme almayı düşünüyoruz o da zaten sosyal medya, müzik ve kamera için kullanacak telefonu yani öyle oyun falan oynamayacak :) Şimdiden cevaplar için teşekkürler
    Gayet tabi ki alabilirsin. Yeter de artar bile

• Teşekkürler çok yardımcı oldu
    Süper diyemem ama eskisine göre bariz şekilde iyi

• Mhl hdmi destekliyor mu bu cihaz deneyen oldu mu arkadaşlar

• Merhaba,

Telefonu alalı 2 hafta oluyor ancak pil performansından memnun değilim. Yüzde 10 a düşmeden şarja takmıyorum pil kalibrasyonun iyi olması için önceki huawei gr5 2017 model telefonumun bile şarjı daha fazla gidiyordu , honorun mah kapasitesi daha fazla olmasına rağmen akşam 6 da şar bitmiş oluyor.

Çift hat takılı ancak devre dışı bırakıyorum birini şarj gitmesin diye,sabah 7 buçukya gsm den neti açıp gün içerisinde face,twitter ve instagram takılıyorum sadece oyun oynamıyorum.

Bir önceki sayfada uygulamaların arka planda çalışma ayarlarından behsetmiş arkadaş onları zaten yapmıştım teli kurcalarken ilk günlerde , ona rağmen yetmiyor. Bugün bile yüzde 100 olarak 8 de wifiye bağladım teli , 3 saaat sosyal medyada gezdim desek - çift sim aktif ve şuan 58 de şarj. Çok kötü benim için.

Sizde durumlar nasıl,nasıl bi ayar yapmalı ? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Gayet normal, 5000mah modellere bakarsınız bir dahaki sefere.

Benim çok çok rahat akşamı görüyor. Hatta çoğu zaman 24 saat üzerini görüyorum.

Bende de çift sim aktif. Belki GPS ve BT kapatabilirsiniz.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Normal degil iste,ilk defa akilli tel kullanmiyorum ve onceki telimde huaweiydi ayni mah kapasitelerine sahipler nerdeyse. Ama digeriyle aksam 22 yi rahat cikariyordum. Gps vb kapali zaten.

Neyse pilin biraz daha kalibre olmasini beklemeliyim sanirim,tesekkurler.

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Kalibrasyonla alakası yok o eskilerde kaldı.

Eski telefonunuzun işlemcisi, ekran boyutu, çözünürlüğü, GSM teknolojisi ve işletim sistemi ile kullandığınız uygulamalar vs. şu anki telefonunuzla bir değil.

Bu telefondaki pili 10 sene önce kullandığınız telefonunuza takabilseydik eğer 2 haftayı rahat çıkartabilecekti :)

• Telefon gözümde çöp artık arka planda başlatma sorununa çözüm bulamadım alışveriş uygulamarinda özellikle 1 dk süre ile bile başka programa geçsem hemen yeniden başlatıyor.Pdf,word açıyorum başka uygulamaya geçince kapanıyor yeniden aradığım sayfayı bulmam gerekiyor vs. çok can sıkmaya başladı saçma sapan bir ram yönetimi var almayın bu telefonu yada p smart 2019 mudur nedir 200-300 fazla verin Xiaomi samsung falan bakın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.