< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Mart 2019; 16:55:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Mart 2019; 16:55:18 > |
Kamerası çok iyi.
İnternet dediğiniz bugün zaten her telefonda var. Ama kastettiğiniz şeyi yorumlayarak evet ekran ve pil ömrü ile işlemci verimi de gayet yeterli diyebilirim. Çok oyun oynamam ama oyunuz da kalmam, min. bütçenin yeteceği en iyi en şık ve en güncel telefonu almak istiyorum diyenler için bire bir 👍 |
Telefonu iki haftadır kullanıyorum hb üzerinden bitti bitiyor satıcısından 1499 tl ye aldım. Bundan önce 4 yıl boyunca Huawei g7 kullandım bilindiği üzere g7 2/16 gb ve sd 400 lü bir cihazdı, g7 den sonra 3/32 gb ve kirin 710 lu Honor 10 lite benim için kademeli bir yükseltme oldu diyebilirim :)
Kulaklık çıkışı beni tatmin etti diyebilirim g7 den daha iyi değil hoparlör çıkışını mono olmasına rağmen beğendim bazen sesi kısmak zorunda kalıyorum berrak değil ama yüksek ses verebiliyor. Yüz tanıma sorunsuz çalışıyor parlaklık kısıkta değilse karanlıkta yüzünüze yaklaştırınca açıyor, pil bir Huawei klasiği zaten bilen bilir standart kullanımda 30 saat şarj 8 saat ekran süresi alıyorum (senkronizasyon, 4,5g, konum, bluetooth ile smart band eşleşmesi 24 saat etkin, parlaklık otomatikte bu şekilde) oyun yok tabi bu kullanım senaryosunda. Google ve diğer yaltakçılarının desteği çekmesi şu anda satışta olan ve aktif olarak kullanılan cihazları zerre kadar etkilemez bu arada, her türlü sertifikalandırılmış bu cihazlar o konuda kafanız rahat olsun. Zaten ben bu telefonu kısmetse 3-4 yıl rahat kullanırım o zaman bir daha gözden geçiririz Huawei nin son durumunu :) 1500 tl ye ne alayım diyenlere Honor 10 lite alın diyorum, bu fiyatlara bir çok model var doğru ama hiç birinde nfc (yakın alan iletişimi ) yok. Yani arkadaşın telefonuna fastpay uygulamasını kurup akbiline telefonuna yaklaştırarak bakiye yüklerken sen turnikeden gelen o insanı kalabalık içinde aşağılamaya yönelik ( ri ru doot ) yetersiz bakiye melodisini dinlemek zorunda kalma |
Honor, Huawei in nispeten daha çok genç kitleyi hedefleyen ve pazardan daha fazla pay alabilmek için ürettiği aynı çatı altındaki diğer markasıdır. Cihazların tüm dahili bileşenleri ve yazılımı aynı olmakla beraber, sadece tasarımlarında genç kitle hedef alınmıştır. Durum böyle olunca da haliyle fiyat politikası asıl marka Huawei in modellerine göre biraz daha altta konumlanmaktadır.
Böylece bizde içerik ve performans olarak aynı olan ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olabilmekteyiz. Huawei in bundan çıkarı ise gidip Samsung un giriş seviyesi telefonlarını (m20) alacağımıza Honor 10 lite almamızdır |
Ben bir ürüne olan talebi forumlarda açılmış konularının popularitesinden ölçerim.
Yukarıda bir soru sordum tek cevap gelmedi kaç gündür, ürünün ana konusu bile sadece koca forumda 6 sayfa yer tutuyorsa evet bu ürün iyi bir üründür ama ne yazık ki popüler değildir. Hele ki ABD'nin Huawei yaptırımından sonra bu talep çok daha azalacaktır. Ben alışkınım gerçe bundan önce de Thl kullanıyordum :) |
Bu telefonun kronik sorunlarını da ben bulacam.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Mart 2019; 8:50:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 20 Mart 2019; 18:8:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 4 Nisan 2019; 21:5:14 > |