Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazin 4gb ramli olanını almak istiyorm satan varsa pazarlik yapmadan direk alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milkomeda kullanıcısına yanıt
    Arka kısmı plastik mi. Huawei p smart 2019 a deng gelen bir model. Onun incelemesinde arka kısmın çok kolay çizildiğinden bahsedilmiş. Honor da mı aynı acaba? Bir de malzeme kalitesi kötü demişsiniz ciddi manada kötü mü yaşlı bir insana almamalı mı? 1400 civarına deng geliyor şu an.
  • mi 8 se,honor 10 lite ,redmi note 6 pro alan sorun yasamaz nokta fazla para vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

mi 8 se,honor 10 lite ,redmi note 6 pro alan sorun yasamaz nokta fazla para vermeye gerek yok.
    Mi 8 SE değil de Mi 8 Lite diyecektiniz sanırım.

Fiyat segmenti olarak birbirine yakın cihazlar olarak.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    hocam mi 8 lite kronik sorunlar var deniliyor( sebeke vs)

• yaklasık 1 aydır kullanıyorum. iphone 8 var, nişanlıma hediye olarak aldım daha vermedim
    özellikle kamera performansı harika. batarya 2 günü cıkarıyor. parmak izi çok iyi. yüz tanıma iyi. donma kasma sadece 2 kere yaptı şimdiye dek. normal kullanım için ideal. ama ağır oyunlarda işlemci yetersiz. asphalt, nfs, real racing vb oynayacagım zaman i8'e geçiyorum.
  • yaklasık 1 aydır kullanıyorum. iphone 8 var, nişanlıma hediye olarak aldım daha vermedim
    özellikle kamera performansı harika. batarya 2 günü cıkarıyor. parmak izi çok iyi. yüz tanıma iyi. donma kasma sadece 2 kere yaptı şimdiye dek. normal kullanım için ideal. ama ağır oyunlarda işlemci yetersiz. asphalt, nfs, real racing vb oynayacagım zaman i8'e geçiyorum.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Var deniyor ama ilk partilerde vardı o sorun. Şimdilerde sorun yok diye biliyorum. Mi 8 Lite rüştünü ispat etmiş bir cihaz.

Ha ben o kadar para versem 8 lite almam Redmi Note 7 alırım.
  • Cihaza hiç güncelleme gelmiyor yazılım konusunda cok yavaş stabilite hata kararlılık güncellemesi almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 24 Nisan 2019; 18:14:45 >
  • Bende zam güncellemesi gelmeden alayım dedim 100tl puan ve 6taksit le 1360 a gelmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Bende zam güncellemesi gelmeden alayım dedim 100tl puan ve 6taksit le 1360 a gelmiş oldu.
    Nereden aldınız?
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    N11 De. 33Tl indirim kuponu kullandım.. Ziraat Kredi kartının avantajıyla böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 4 Mayıs 2019; 20:43:14 >
  • Bu arada klavye harfleri çok küçük... Ayrı klavye mi indiriliyor başka bir ayarı mı var,

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Ziraat Gençkart mı kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevy70

Ziraat Gençkart mı kullanıyorsun
    Hayır kredi kartı ziraatcombo

• Telefonu almak isteyen arkadaşlar şuan Hepsiburada'da indirimde 1.499 TL yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum M20 ile arasında kaldım baya ama Honor'da karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevy70

Telefonu almak isteyen arkadaşlar şuan Hepsiburada'da indirimde 1.499 TL yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum M20 ile arasında kaldım baya ama Honor'da karar kıldım.
    redmi 6 pro - honor 10 lite - samsung m20 hepsi 1499 TL. Ucunun arasında kaldım, napsak acaba.. Karar verene kadar zamlanır şimdi
  • unpop kullanıcısına yanıt
    hocam bende note 6 pro var esimde honor 10 lite var hangisi iyi dersen bence honor 10 lite daha iyi ,Ama aklim mi 8 se diyor.mi 8 se en iyisi dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

redmi 6 pro - honor 10 lite - samsung m20 hepsi 1499 TL. Ucunun arasında kaldım, napsak acaba.. Karar verene kadar zamlanır şimdi

Alıntıları Göster
    Evet üçü arasında bende kalmıştım 2 haftadır inceleme yapıyorum honor lite en iyi aralarında bu fiyata bu donanımda cihaz yok hazır indirimdeyken kaçırmamak gerek bence.
  • Yeni güncelleme geldi 9.0.1.169 sürümü kamera ve güvenlik üzerine diyor ama 800 mb yakın optimize ve hata güncellemeleride vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.