Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de uzun süren telefon araştırmalarım sonucunda aldım, şarjı beni bir gün götürüyor, ekranı güneş altında iyi, ses çıkışı güzel, gece siyahı rengini aldım ancak koyu lacivert renge sahip, hız olarak güzel. Arayüzüne alışamadım bir de EMUI9 için ne yazık ki henüz Gcam yok o da geliştirilirse baya güzel bir telefon olacak :)

Kullanan arkadaşlara sorum kutudan çıkan şeffaf kılıf gibi telefonu güzelce saran kılıf öneriniz var mı?
  • arkadaslar kulaklık ses cıkısı nasıl, kasa kolay çizilcek yapıda mı ? 1498 tl verelim mi aalım mı napalım, usd ucuyor, ötv geliyor, fiyatlar uçack
  • Ben zam gelmeden aldım cumartesi elimde olacak bakalım nasıl telefon.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Ben sizin mesajınızın ardından vatana gidip inceledim, telefon tamamen plastik kasa, kutudan çıkan şeffaf kılıfla kullandığım bir haftada herhangi bir çizilme olmadı ama çizilemez değil. Kulaklığınızla vatana gidip deneyebilirsiniz, ses çıkış yüksekliği kulaklıktan kulaklığa değişiyor. Önceliğiniz sağlam olmasıysa bir miktar daha bütçe ayırarak redmi note 7 düşünebilirsiniz

Bende güncelleme sonrası sağ üstte alarm simgesi takılı kaldı, sizde de böyle bir durum var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaa.erten -- 10 Mayıs 2019; 4:3:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa.erten

Ben sizin mesajınızın ardından vatana gidip inceledim, telefon tamamen plastik kasa, kutudan çıkan şeffaf kılıfla kullandığım bir haftada herhangi bir çizilme olmadı ama çizilemez değil. Kulaklığınızla vatana gidip deneyebilirsiniz, ses çıkış yüksekliği kulaklıktan kulaklığa değişiyor. Önceliğiniz sağlam olmasıysa bir miktar daha bütçe ayırarak redmi note 7 düşünebilirsiniz

Bende güncelleme sonrası sağ üstte alarm simgesi takılı kaldı, sizde de böyle bir durum var mı
    Redmi min daha sağlam olduğunu düşünmüyorum... Eşimde Red mi vardı ben bundan aldım... Bence bu daha güzel... Alarm dediğin sağ üstteki saat işareti mi? Benim aldığım gün güncelleme geldi eskisini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 10 Mayıs 2019; 5:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Telefonu annem için aldım.şimdilik göze çarpan bir sıkıntı yok. Benim ayarlayamadigim bir durum oldu. Yardımı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
    Rehberde bulunan kişilere fotoğraf tanimladim. Bu durumda gelen aramada fotoğraf ve isim görünmesi gerektiği halde sadece isimleri çıkıyor. Arayan kişinin fotoğrafini görünür yapmak için ne yapmam gerekiyor

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    yani ağırlık kalınlık ve sağlamlık testlerinde redmi note7 yüksek bu telefona göre :) evet sağ üstteki saat işareti, bazen kayboluyor bazen duruyor anlamını çözemedim.

@unsal.esen Kişiler> Ayarlar> Görüntüleme Tercihleri > Basit Görünüm--kapalı bunu bir kontrol et istersen
  • Pil performansı.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Oyun yok. Çoğunlukla internet kullanımı. Bir miktar video izleme felan var. Bu şekilde 8 saatten fazla pil süresi alınabiliyor.

• Swiftkey klawye tamamen kaldırılmıyor mu, harfleri çok küçük. Google klavye kurdum rahat ettim. Birde Akıllı Tanılama, Android Accessbility Suite bu uygulamalar nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Swiftkey klawye tamamen kaldırılmıyor mu, harfleri çok küçük. Google klavye kurdum rahat ettim. Birde Akıllı Tanılama, Android Accessbility Suite bu uygulamalar nedir.
    Kaldırılıyor mu bilmiyorum ama boyutu ayarlanabilir ayrıca farklı klavye temalarıda var. Diğer dediklerini bende bilmiyorum

• Gençler bu cihaz 3/32 olarak yeterli midir?

Oyun (orta ağırlıkta) oynandığında problemi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r-is

Pil performansı.

Oyun yok. Çoğunlukla internet kullanımı. Bir miktar video izleme felan var. Bu şekilde 8 saatten fazla pil süresi alınabiliyor.
    8 saat ekran ve 2 gün bekleme süresi çok iyi. Ve üstelik daha %10 şarj duruyor. Demek ki oyun harici normal kullanımda günlük 10 saat üzeri ekran süresi alınabilir. Anneme aldım ben de bugün. 3 gün idare eder onu :)

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Çok kullanmıyorsa rahat idare eder. Hatta geceleri süper güç moduna alırsa 4 - 5 gün bile idare edilebilir. Kullandığı uygulamalar sınırlı ise gündüz de alabilir süper güç moduna. Hangi uygulamaların çalışacağını seçebiliyorsunuz çünkü.

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın valideniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: r-is

Çok kullanmıyorsa rahat idare eder. Hatta geceleri süper güç moduna alırsa 4 - 5 gün bile idare edilebilir. Kullandığı uygulamalar sınırlı ise gündüz de alabilir süper güç moduna. Hangi uygulamaların çalışacağını seçebiliyorsunuz çünkü.

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın valideniz.
    Teşekkürler. Süper güç modu olayı güzelmiş. Eski nokia telefonlar geldi aklıma. 1 hafta gittiği olurdu :D
  • Bu fiyata bu cihaz harika olmuş, P Smart 2019 modeli var arkadaşım da karşılaştırdım Honor 10 lite kamera da daha iyi. Ön tasarım aynı ama arkası daha başarılı Honor'un. Bundan sonra bu markanın telefonlarını takip edeceğim.
  • Hepsiburada'da BittiBitiyor adlı satıcıdan alan var mı arkadaşlar? Bu telefonu almak istiyorum ama şikayetvardaki bittibitiyor hakkındaki şikayetler yüzünden geri adım atıyorum.
  • kulaklık ses çıkışı nasıl arkadaslar, huawei p smart 2019 için dusuk diyorlar
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam sorunsuz. 2gunde geldi güzel paketlenmis.

• Dün itibariyle telefon elime geçti. Gittigidiyordan 75 TL worldpuanla 1471 TL'ye aldım. Uzun araştırmalarım sonucunda bu cihaza karar verdim. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Batarya süreside harika. 12 saat kullanım sonrası şarjım halen %50. İPhone 6dan sonra ilaç gibi geldi şarj konusu

Earpods kulaklıklarla müzik dinledim ses çıkışı çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Mayıs 2019; 10:7:19 >
  • EmreBngll kullanıcısına yanıt
    1500-2000 lira arası önerebileceğin en iyi telefon bu mudur?

redmi note 7 aklımdaydı lakin fiyatı artmış üstelik sar değeri çok fazla.

oyun oynamıyorum. sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum. bir de kamerası önemli benim için. benim için en ideal telefon bu mudur?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.