Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta anneme aldık. Esasen cihaz güzel de iade etmeli miyiz acaba bu google-huawei işinden ötürü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar panik yok Huawei mevcut telefonlarına güncelleme verecek hepsi kontratlı sonuçta iki sene Google desteği devam. Asıl olay yeni üretilecek telefonlarda ne yapacaklar bekleyip göreceğiz.
  • Az önce inadına Honor 10 lite aldım. Diğer markalar ne bu kadar güzel ne de bu kadar kaliteli telefonları veriyorlar bu paralara. Her şey sakinleşecek Huawei'ye de bir şey olmayacak bence. Olursa herkes kaybeder, eğer huawei bu boşlukları (arm, android, google etc.) doldurabilirse amerika huawei'den çok daha fazla zarar eder
  • Şarj mükemmel

HONOR 10 LITE - ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlasmasi yapilmis guncelleme alacak android 10 bile alabilir sarj iyi hizli ihtiyaclari karsilar 1500 tl guzel alabilirsiniz guncelleme bolca aliyor 3 sene rahat goturur.alternatif olarak redmi note 7,mi8 se ,mi9 se bakilabilir.

• telefonu önerir misiniz herhangi bir kronik sorunu bulunuyor mu

ekran süreleri nasıl ortalama oyun video vb.
  • Kesinlikle tavsiye ederim.

Yoğun kullanımda pil günü kurtarıyor, sadece telefon ile konuşan biri iseniz 2 gün de yetecektir.

Bu GPU Turbo dedikleri özellik sizde açık mı?
    Yazılımla geleceğini okudum ama bende henüz yok.

Ayrıca Antutu3D testinde cihaz "Coastside" bölümünü yüklerken yarıda takılıyor ve devam etmiyor.
    Stress testi de yaptım onda sorun yok

Sizlerde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 24 Mayıs 2019; 2:28:48 >
  • Honor Türkiye garantili mi alınmalı yoksa İthalatçı garantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Honor Türkiye garantili mi alınmalı yoksa İthalatçı garantili mi?
    Tercih meselesi, ben farkını verip resmi garantili almayı tercih ettim.

Daha çok alacağınız satıcıyı araştırın; bazı ithalatçı garantililerde kutudan TR uyumlu şarj aleti çıkmadığını ya da IMEI kaydında sorunlarla karşılaşıldığını okumuştum.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Alışveriş sitelerinde ki yorumlar da hafif kasmalardan bahsedilmiş, son güncellemeler ile düzeldi mi? Yada sizde de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Alışveriş sitelerinde ki yorumlar da hafif kasmalardan bahsedilmiş, son güncellemeler ile düzeldi mi? Yada sizde de var mı?
    Ben karşılaşmadım ama gamer değilim, PUBG vs oynarım derseniz bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Ben karşılaşmadım ama gamer değilim, PUBG vs oynarım derseniz bilemem.

Alıntıları Göster
    Bende gamer değilim, o zaman sorun yok teşekkürler.

• telefondan memnun kaldık baya önümüzdeki ay kardeşime de alacağım. herhangi bir sıkıntısı yok. cidden bu fiyata baya iyi bir cihaz
  • Yalnız ilginç şekilde telefona olan talep az. Bu konunun canlı olmasını beklerdim ne yazık ki hiç hareket yok.

+1 olsun yakında aranıza katılmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBC886F5C -- 26 Mayıs 2019; 12:36:7 >
    Marka pek bilindik olmadığı için millet Samsung M20 alıyor herhalde

Neyse tercih meselesi, bende az önce sipariş verdim. 1445 TL'ye geldi Honor TR garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Yalnız ilginç şekilde telefona olan talep az. Bu konunun canlı olmasını beklerdim ne yazık ki hiç hareket yok.
    Talep az değil heryerde ilgi çekmiş durumda. Çatır çatır satılıyo sadece bu konuya ilgi az pek yazılacak bişeyde yok zaten

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Ben bir ürüne olan talebi forumlarda açılmış konularının popularitesinden ölçerim.

Yukarıda bir soru sordum tek cevap gelmedi kaç gündür, ürünün ana konusu bile sadece koca forumda 6 sayfa yer tutuyorsa evet bu ürün iyi bir üründür ama ne yazık ki popüler değildir.

Hele ki ABD'nin Huawei yaptırımından sonra bu talep çok daha azalacaktır. Ben alışkınım gerçe bundan önce de Thl kullanıyordum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İnsanlar genellikle bu cihazın Huawei ana markası ile çıkan muadilini tercih ediyor. P Smart 2019 ile %99,9 benzer bir cihaz. Ama sırf markası huawei olduğu için çoğunluk %20-25 daha pahalı olsa da onu tercih ediyor. O yüzden bu konunun rağbet görmemesi doğal. Huawei p smart 2019 başlığı ise oldukça canlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası iyi mi ayrıca genel internet kullanımı için uzun süre götürecek bir telefon mu? Kullananlar bilgilendirirse sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.