Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamerası çok iyi.

İnternet dediğiniz bugün zaten her telefonda var.
    Ama kastettiğiniz şeyi yorumlayarak evet ekran ve pil ömrü ile işlemci verimi de gayet yeterli diyebilirim.

Çok oyun oynamam ama oyunuz da kalmam, min. bütçenin yeteceği en iyi en şık ve en güncel telefonu almak istiyorum diyenler için bire bir 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun yüz tanıma özelliğini beğenmeyen kişilere anlam veremiyorum. 2 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Karanlık ortamlarda bile hemen kilit açıyor. Parmak izi hızı zaten mükemmel ama ben yüz tanımayı daha çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Bu telefonun yüz tanıma özelliğini beğenmeyen kişilere anlam veremiyorum. 2 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Karanlık ortamlarda bile hemen kilit açıyor. Parmak izi hızı zaten mükemmel ama ben yüz tanımayı daha çok beğendim.
    Gün ışığında sorun yok ama akşam kapalı ortamda açmıyor yani evet sıkıntı var :)
    Çok iyi aydınlatılmış bir yerde bulunuyorsunuzdur memnunsanız.

• Eğer telefon ekran parlaklığı ootomatikteyse yüz tanıma sıkıntı oluyor.ama full parlaklıkta kesinlikle karanlık ortamda acıyor.ekranın parlaklıgı yüzünüzü aydınlatıgı için telefon açıyor.
    bu arada 9.0.1.180 güvenlik güncellemesi var 100mb lık
  • Telefonu iki haftadır kullanıyorum hb üzerinden bitti bitiyor satıcısından 1499 tl ye aldım. Bundan önce 4 yıl boyunca Huawei g7 kullandım bilindiği üzere g7 2/16 gb ve sd 400 lü bir cihazdı, g7 den sonra 3/32 gb ve kirin 710 lu Honor 10 lite benim için kademeli bir yükseltme oldu diyebilirim :)
    Kulaklık çıkışı beni tatmin etti diyebilirim g7 den daha iyi değil hoparlör çıkışını mono olmasına rağmen beğendim bazen sesi kısmak zorunda kalıyorum berrak değil ama yüksek ses verebiliyor. Yüz tanıma sorunsuz çalışıyor parlaklık kısıkta değilse karanlıkta yüzünüze yaklaştırınca açıyor, pil bir Huawei klasiği zaten bilen bilir standart kullanımda 30 saat şarj 8 saat ekran süresi alıyorum (senkronizasyon, 4,5g, konum, bluetooth ile smart band eşleşmesi 24 saat etkin, parlaklık otomatikte bu şekilde) oyun yok tabi bu kullanım senaryosunda.
    Google ve diğer yaltakçılarının desteği çekmesi şu anda satışta olan ve aktif olarak kullanılan cihazları zerre kadar etkilemez bu arada, her türlü sertifikalandırılmış bu cihazlar o konuda kafanız rahat olsun.
    Zaten ben bu telefonu kısmetse 3-4 yıl rahat kullanırım o zaman bir daha gözden geçiririz Huawei nin son durumunu :)
    1500 tl ye ne alayım diyenlere Honor 10 lite alın diyorum, bu fiyatlara bir çok model var doğru ama hiç birinde nfc (yakın alan iletişimi ) yok. Yani arkadaşın telefonuna fastpay uygulamasını kurup akbiline telefonuna yaklaştırarak bakiye yüklerken sen turnikeden gelen o insanı kalabalık içinde aşağılamaya yönelik ( ri ru doot ) yetersiz bakiye melodisini dinlemek zorunda kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyomania -- 30 Mayıs 2019; 2:49:31 >

• Bende alıyorum 1 hafta içinde honor 10 lite

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Gün ışığında sorun yok ama akşam kapalı ortamda açmıyor yani evet sıkıntı var :)
    Çok iyi aydınlatılmış bir yerde bulunuyorsunuzdur memnunsanız.

Alıntıları Göster
    Oda da TV ışığı var sadece Bilemiyorum ben memnunum.

• Ben de cok yakinda araniza katiliyorum son anda fikrimi degistirmezsem

• Bu fiyata bu kalite de bu donanımda ve tasarım güzelliğinde telefon imkanı yok bulamazsınız.Alacakların aklında soru kalmasın tereddütsüz alabilirler memnun kalacaklardır.Normal kullanımda 50 saat şarj ve 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum wifi sürekli açık instagram facebook ve whatsapp sürekli açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Cihaza hiç güncelleme gelmiyor yazılım konusunda cok yavaş stabilite hata kararlılık güncellemesi almadı
    Siz bunu yazdığınızdan beri 3 güncelleme aldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Q güncellemesini alırmıyız ne dersiniz ortam yumuşadı gibi.
  • android q gelir ve bir daha guncelleme gelmez diye dusunuyorum yani 1 sene daha guncelleme alir,zaten maximum 3 sene kullanilir.Ama 2 sene gotursede olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreBngll

Siz bunu yazdığınızdan beri 3 güncelleme aldı :)

Alıntıları Göster
    Ben cihazı 1 hafta önce aldım. İlk kurulum da 1.6 GB güncelleme aldı başka güncelleme oldu mu? Şuan cihaz güncel diyor.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Ben de aldığımda 1.81GB güncelleme indirmiştim. Bir kaç gün önce de 100MB boyutunda son 9.0.1.180 güncellemesini aldı.

Cihazınız güncelleme yok diyorsa güncelsiniz demektir. Şu cihaza bir de Android 10 gelsin başka bir şey istemeyiz

Adamların her ay bir güncellemesi var, helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: r-is

https://youtu.be/XV2-X2fH-vo
    http://dhbr.co/bsHV

Şu videoların 50-55. saniyelerinde bahsettiğiniz HRY-LX1 yazıları görünüyor. Ama 3/64 bunlar. 3/32'si de aynı mıdır acaba? Nfc'den emin olayım. Alacağım artık sanırım. Hatta arkadaşa da alabiliriz. P Smart 2019 bakıyordu o. Dedim Nfc varsa bunu almak daha mantıklı. Hemen hemen aynı telefon. Hatta Cat 12, ön kamera 24 mp, bir de yine tam emin olamadık ama grafik işlemcisi MP-2 ve MP-4 farkı var. Ama bazı yerlerde P Smart 2019 da MP-4 gözüküyor.

Şu an Xiaomi telefonları F/P ürünü olmaktan çıktı bence bu ikisi varken. Note 6 Pro fiyatı artmasaydı belki o da olabilirdi. Daha fazla yorum için translate ile yabancı siteleri inceleyeceğim biraz da. Ne kadar doğru çevirirse artık.

Edit: Cat 12 değil, Cat 4'müş Honor 10 lite.
    Hocam cat12 modeme sahip yabancı kaynaklardan araştırdım.sadece arka kısım cam mı plastik mı onu bulamadım.ikisini de diyenler var?

Edit:https://www.hihonor.com/global/blog/the-irresistible-beauty-honor-10-lite-display/

Kendi sitesinde cam olduğunu söylüyor

https://www.hihonor.com/au/blog/compare-honor-10-lite-vs-8x-which-to-choose1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 2 Haziran 2019; 1:34:49 >

• niyomania kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefonu yeni yeni araştırıyorum ama honor ayrı bir marka değilmi?
  • Hayır o da Huawei aslında, alt markası sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler size de Google'da reklamlar Çince mi geliyor?!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sub-Zer0 kullanıcısına yanıt
    O konu bende hala muamma. Bazı yerlerde cat4 de yazıyor. Oradaki 1-2 yanlışı daha söyleyeyim. Wi-Fi da ac global sürümde yok. Rami Lpddr4x de değil Lpddr4 1600 mhz. Aslında kirin 710 2133 mhz ye kadar destekliyor.

Dediğim gibi cat4-12 bende muamma.

Bu yazının içinde category 12 demişler:

Gsmarenanın buradaki paylaşımında ise cat4:

www.google.com
    Honor 10 Lite - Full phone specifications
    https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/honor_10_lite-ampp-9403.php

Edit: 2133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 2 Haziran 2019; 15:41:25 >

• Cat4 eski bir modem kırın 710 ile kullanacaklarını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.