Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen kilif siparisi verin ben hepsiburada dan aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Pek hoş değil. Silikon kılıftan memnunum başka telefonlarda da kullandım ama bu telefonda sıkıntı oldu. Bir bende mi bu şekilde anlamadım. Kutudan çıkan kılıfı kullananınız var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Ben bir aydır kullanıyorum memnunum.
  • Arkadaşlar bu telefon özellikle Twitter da video açınca birkaç saniye sonra neden takılıyor? YouTube da da yapıyor bazen, sorun ne olabilir.

• Emui 9.1 güncellemesi dağıtılmaya başlanmış.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Twitter videoları sıkıntılı değil mi ki, filtreleme/bant genişliği falan uyguluyorlar isp ler sanırım(24mbit fiber kullanıcısıyım). Benim bilgisayarda bile sorun oluyor. Youtube a bir şey diyemiyorum ama.
  • 9.1 Ağustos ayında.

HONOR 10 LITE - ANA KONU
  • Bu 9.1

9.0.1 mi oluyo. Eğer öyleyse ben 1.5 ay önce tlf u aldığımda o güncellemeyi yapmıştım

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor, 9.1 ayrı bir güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Samsung Galaxy M20 den hem kamera hem kasa olarak daha iyi gözüküyor.
    Annem için telefon düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ne dersiniz
    Yok ikiside fazla mı face whatsapp biraz da internet 5 sene kullanmak ilk amacı

• quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

Annem için telefon düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ne dersiniz
    Yok ikiside fazla mı face whatsapp biraz da internet 5 sene kullanmak ilk amacı

Alıntıları Göster
    ne kadar honor 10 lite m20 ye gore daha ilerde gozukse deanneler ve çevreleri genelde samsung markasına daha sıcak bakarlar, bir de amoled ekranlı, daha hafif galaxy a20 ye bakın isterseniz.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Kesinlik le öyle honor u ilk dün benden duydu aslında tuşlu telefondan hallicesi işini görür de 6-7 sene düşüp kırılmaz ise kullanır

• Honor 10 lite ile redmi note 6 pro arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?

• Haziran güvenlik güncellemesi geldi.
  • aldınızmı telefonu

bildiğim kadarıyla redmi note 6da iki farklı panel kullanılmış lg ve tiama bu tiama panelli olanlarda ghost screen oluşuyor
  • telefonda herhangi bir sıkıntı oluştuşmu güncellemelerden sonra felan

duruma göre siparişi geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3708045A4

Honor 10 lite ile redmi note 6 pro arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?
    Xaomi de NFC yok hocam, Honor ın tek eksiği ram 3gb onun dışında her türlü iyidir note 6 pro dan.

@hopaa dostum güncellemelerden sonra ben hiç bir fark hissetmedim. Daha önce Huawei kullandıysan bilirsin çok istikrarlı cihazlar ne vaad ediyorsa onu alıyorsun en az 2-2,5 yıl aynı performansı verebiliyorlar. Güncellemeden sonra sapıtan cihazlar var evet ama Android sürümü yükseldiğinde olan şeyler. Cihaz Android 10 almadan bir şey demek zor.

• @niyomania hocam bana kalırsa tam bi f/P telefonu. Ben 12 Mart 2019'ta aldım. O zamandan beri kullanıyorum. İlk önce NFC sormuşsunuz. NFC si var telefonun. : Çift Sim kart girişi var. 3/32 versiyon gayet yeterli bence. Bende pubg mobile var. Sürekli oynayarak 1 günü çıkarır en azından akşamı. Sadece İnsta gezersen falan yani hafif uyguama 1 günü rahat çıkarır belki 2. günü bile. Hiç birşey kullanmadan sadece arama için falan kullanırsan 2 gün kesin çıkarır gibi. Ben güç tasarrufu modunda kullanıyorum. Bİde sordulan diğer soru: Telefon uyandamadan whatsapp taki mesajlar gelmiyor. Bende geliyor (güç tasarrufu modunda olmasına rağmen) sizde neden gelmedi bende anlamadım. Benim eski telefonumda da aynı sorun vardı. Ben e-pttavm den aldım güvenilir olsun diye linki :
    www.epttavm.com
    ePttAVM - Honor 10 Lite 32 GB (Honor Türkiye Garantili)
    https://www.epttavm.com/item/62492850_honor-10-lite-32-gb-honor-turkiye-garantili
    . Ben kutudan çıkan kılıfla kullanıyorum sıkıntı yok . Ama biraz çizik görünüyor. Fazla hoş durmuyor. Bende aliexpress den kılıf sipariş verdim bunun için. Honor markasını beğendik. Bunun için anneme de honor 9 lite aldık 2 gün önce geldi .. TAvsiye Ederim Sorun varsa buyur.

• Bizde babama bu telefonu aldık yanlız kurcalarken birisi aradığında telefonu açmak için tutup sağa çektiğimiz yuvarlak çıkmıyor dolayısı ile telefonu açmak için çalarken önce güç tuşuna basıp ekranı karatıp sonra açmamız gerekiyor. Bu bize has bir sorun mu sizlerde de var mı acaba ?

edit: ayrıca bildirim ışığıda ayarlardan açmama rağmen yanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurfe -- 26 Temmuz 2019; 17:21:41 >
  • Huawei P smart 2019 u kulaklık ses çıkış kalitesinden çok gömmüşler,çok düşük ses veriyormus, bu da aynı kasa aynı malzeme, bundanasıl kulaklık ses çıkışı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.