Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde bende araştırdım ve bu soruların cevabını honor 10 lite olarak buldum. Fikir açısından mutlaka videolarını izleyin. Gerçekten güzel bir telefon ben gönül rahatlığıyla önerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu aldıktan sonra güncelleyip format mı atmak gerekiyor en temiz kullanım için?
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    yok guncelleyip kullanin format 6 ayda bir seklinde dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

kulaklık ses çıkışı nasıl arkadaslar, huawei p smart 2019 için dusuk diyorlar
    var mı fikri olan
  • 1499 TL ye 3gb/32gb Honor 10 Lite mı yoks üstüne 200 koyup 4gb/64gb Redmi 6 Pro mu ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ben olsam mi9 se alirdim 2150 tl dogubanktan kemiksiz 3 sene kullanin.

• quote:

1499 TL ye 3gb/32gb Honor 10 Lite mı yoks üstüne 200 koyup 4gb/64gb Redmi 6 Pro mu ?
    Aynı ikilemde kalmış biri olarak honor aldım. Xaomi nin sar değerleri falan çok yüksek. Agırlığı 182 gr. Honorun 160 gr. Ekran çözünürlüğü ve dpi değeri honor 10 lite da daha yüksek. Fiyat olarakta daha avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Aynı ikilemde kalmış biri olarak honor aldım. Xaomi nin sar değerleri falan çok yüksek. Agırlığı 182 gr. Honorun 160 gr. Ekran çözünürlüğü ve dpi değeri honor 10 lite da daha yüksek. Fiyat olarakta daha avantajlı

Alıntıları Göster
    evet tasarım, agırlık, sar olarak honor önde ama bir yandan da 1 gb ram ve hafıza avantajı işte. Honor 10 Lite kulaklık ses ıkısı yeterli mi, Huawei smart 2019 konusunda zayıf diye şikayetler var ki , toplu taşımada müzik dinlerken yeterli gelmeli.

• son gelişmelerle googl ın huawei ye android lisansını iptal etmesi ile honor 10 lite ı askıya aldım.
  • quote:

son gelişmelerle googl ın huawei ye android lisansını iptal etmesi ile honor 10 lite ı askıya aldım.
    bütün çin şirketleri aynı durumu yaşayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

bütün çin şirketleri aynı durumu yaşayabilir.

Alıntıları Göster
    evet dogrudur yaşayabilir. geriye samsung kalıyor.
  • hb üzerinden hb'nin kendisinden sipariş ettim puanla 1505 liraya gelmiş oldu. bu fiyata cidden daha güzel bir telefon yok. donanım olarak gm daha iyi ama hem telefonun sar değeri yüksek hem tasarımı aşırı iğrenç hemde malzeme kalitesi kötü. firma apayrı bi kötü zaten telefonu 3k'dan 1.5k'ya kadar indirdiler cidden yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oikujoo

hb üzerinden hb'nin kendisinden sipariş ettim puanla 1505 liraya gelmiş oldu. bu fiyata cidden daha güzel bir telefon yok. donanım olarak gm daha iyi ama hem telefonun sar değeri yüksek hem tasarımı aşırı iğrenç hemde malzeme kalitesi kötü. firma apayrı bi kötü zaten telefonu 3k'dan 1.5k'ya kadar indirdiler cidden yazık
    ben de bu hafta hb den almayı dusunuyordum, abd nin ve googleın dünkü huawei yaptırımları şimdilik kararımı askıya aldırdı, kötü oldu, bu fiyata alternatifi az
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ben bu konudan gram endişelenmiyorum telefon pazarının %80'ini asya yönetiyor bu %80'inin rahat %60 70inde de çin var. bu demek oluyor ki abd'nin google ve türevleri üzerinden uygulayacagı kısıtlama dünya üzerinde milyonlarca belki de 1 milyardan fazla kişiyi doğrudan kötü halde etkileyecek bir yaptırım olur. bu hem google ve diğer şirketleri çok büyük zarara uğratır hemde uzun vadede asya ülkelerinin işine gelir. sıkıntı yok yani.

hem belki iyi bile olur bu amerikan kabadayısının her konuda dünyaya hükmedişinin çöküşünü görmek zevk verir. çin japonda güney kore her türlü teknoloji konusunda abd'den daha önde. haberleri dün akşam gördüm ve bu sabah öyle bir gönül rahatlığıyla aldım ki sıkıntı tinne (:
  • 9.0.1.175 güncellemesi geldi.

• son gelişmelerden sonra sizce alınır mı? google mevcut cihazların ve satışta olan cihazların bu durumdan etkilenmeyeceğini açıklamış ama emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: r-is

9.0.1.175 güncellemesi geldi.
    İndirdik indirmesine de 1.8 GB'ı neresine indirdi anlamadım.

Zaten son sürüm Android Pie ile geldi
  • Blur kullanıcısına yanıt
    HONOR 10 LITE - ANA KONU

Güncelleme boyutu o kadar büyük değil. Acaba size 3-4 tane birden mi güncelleme yaptı. Ben aldığımdan beri bu 3. güncelleme çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: r-is

Güncelleme boyutu o kadar büyük değil. Acaba size 3-4 tane birden mi güncelleme yaptı. Ben aldığımdan beri bu 3. güncelleme çünkü.
    Olabilir ben ilk kez yaptım çünkü :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.