Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r-is

https://youtu.be/XV2-X2fH-vo
    http://dhbr.co/bsHV

Şu videoların 50-55. saniyelerinde bahsettiğiniz HRY-LX1 yazıları görünüyor. Ama 3/64 bunlar. 3/32'si de aynı mıdır acaba? Nfc'den emin olayım. Alacağım artık sanırım. Hatta arkadaşa da alabiliriz. P Smart 2019 bakıyordu o. Dedim Nfc varsa bunu almak daha mantıklı. Hemen hemen aynı telefon. Hatta Cat 12, ön kamera 24 mp, bir de yine tam emin olamadık ama grafik işlemcisi MP-2 ve MP-4 farkı var. Ama bazı yerlerde P Smart 2019 da MP-4 gözüküyor.

Şu an Xiaomi telefonları F/P ürünü olmaktan çıktı bence bu ikisi varken. Note 6 Pro fiyatı artmasaydı belki o da olabilirdi. Daha fazla yorum için translate ile yabancı siteleri inceleyeceğim biraz da. Ne kadar doğru çevirirse artık.

Edit: Cat 12 değil, Cat 4'müş Honor 10 lite.
    Elden incelemek isterseniz Vatan'da 64 GB lik versiyonu var .. Fiyat farkı az olsa magazadan alırdım da 32gb fark için de 500 tl de verilmez. 3gb ram yeterli de 64 gb için acaba 150-200 tl fazla verip huawei p smart 2019 da mı bakılsa ?

• unpop kullanıcısına yanıt
    Şimdi arkadaşla da bunu tartıştık. O Huawei'de ben Honor'dayım şu an.

@Led Zeppelin

Türkiye'deki 3/32'lerde de var demekki NFC. Sağolasın.
  • epey de var ama teknoseyir incelemde göremedim, wifi 5ghz ac var mı ?

Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)
  • quote:

COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, hotspot - Global
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot - China

www.gsmarena.com
    Honor 10 Lite - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/honor_10_lite-9403.php

Burada global versiyonda yok gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: r-is

quote:

COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, hotspot - Global
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot - China

https://www.gsmarena.com/honor_10_lite-9403.php

Burada global versiyonda yok gözüküyor.
    tüh ac olaydı iyidi
  • Bluetooth 5, ac gibi bazı özellikleri çok kafaya takmıyorum. Ama ne kadar f/p ürünü konusunda eksi puan oldu. Olsaydı daha iyi olurdu elbet.
  • Telefon dün elime geçti izlenimlerimi aktarayım ben alırken pek yorum yoktu başkalarına yardımcı olayım

Ilk olarak batarya mükemmel yüzde 3 sarj eksik ve ekran sürem 30 dk
    Telefonda bazen ufaktan bir lag oluyor ben sorunun telefonun kendi launcherindan kaynaklandığını düşünüyorum
    Kamera vs idare eder kötü denemez ama çok iyi de denemez
    Henüz oyun denemedim ama çok büyük ihtimalle herhangi bir problem olmaz
    Parmak izi ve yüz tanıma mükemmel
    Malzeme kalitesi kötü dikkat edilmezse kolayca kasa eğilir bükülür
    Nfc var wifi idare eder

Özet olarak telefonlari çok hırpalamayan bir insansanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
    Bu fiyata bu telefon mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başka yorumlar da bekliyoruz kullananlardan
  • kulaklık ses kalitesi nasıl ?
  • Arkadaslar bende 3\32 olanını aldım ve aranıza katıldım
    benim suanda bir sıkıntım var whatsahp mesajları telefon uyandığında geliyor sebebi ne olabilir.
    kablasuz ag herzaman seceneginide bulamadım bir türlü..
  • eddl E kullanıcısına yanıt
    bu tarz hatalar genelde arka plan verilerini kapatma yada whatssup bildirim ayariniz ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

bu tarz hatalar genelde arka plan verilerini kapatma yada whatssup bildirim ayariniz ile ilgili
    arka plan verileri standart sınırda ayarlı whatsahapta bidirim hepsi etkin öncelikli
  • Ben de aldım bu telefondan. İlk gün izlenimi olarak şarjı bayağı gidiyor. Ama oyun oynamadığım için oyun süresini bilemeyeceğim. Akıcılığı gayet iyi. Hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. Daha kamera felan pek denemedim. Ahize sesi bana çok iyi geldi. Türk Telekom kullanıyorum. Volte'yi aktif edemdim ama telefonda açık şu an. Onun da bir yöntemi vardı ama şimdilik uğraşmayacağım.

Çok etkin bir kullanıcı olmadığım ve sadece 2. akıllı telefonum olduğu için, şuna göre şöyle buna göre böyle diyemiyorum. Ama genel olarak beni fazlasıyla idare eder.
  • Uzun süredir kullanan birisi olarak bu fiyatta alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim. Evet tuş kilidi varken mesajlar gelmiyor büyük ihtimalle tasarruf modundan kaynaklanabilir. Onun dışında kamera gayet güzel pil süresi olarak 2 gün gidiyor fakat oyun kesinlikle oynamıyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Ram gayet yeterli telefon gayet akıcı. Sorusu olan yazarsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefonun 4gm ram li olanı varsa hemen alacağım kayıtlı olması şart degil

• whatsapp bildirimleri ile alakalı son durum nedir acaba bilgi verebilecek olan var mı ? Bu telefonu almayı düşünüyorumda.
  • EinsteinKafa E kullanıcısına yanıt
    Bana bildirimler telefon uykudayken de geliyor. Arkadaşın yaşadığı gibi bir problem yaşamadım henüz. Bir önceki telefonumda yaşıyordum aynı problemi. HTC desire 310 vardı. Diğer arkadaşın dediği gibi Whatsapp ayaları ile alakalı da olabilir belki. Whatsapp web kullandığımda daha çok oluyordu HTC de. Ama bunda webde de sıkıntı yok.
  • Arkadaslar 4gm ram li olan varsa alacagim hemen kayıtlı olması şart değil

• honor 10 lite la ilgili birkaç ipucu videosu
    Honor 10 Lite Tips & Tricks | 35+ Special Features
    TechRJyoutube
    Honor 10 Lite Tips & Tricks | 35+ Special Features - TechRJ
    https://www.youtube.com/watch?v=Umj-pIdq7J0

• Bir kaç fikir vermesi için fotoğraf yüklüyorum.

Bu iç mekan ışığa doğru.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Bu Ai.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Bu portre.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Bu normal yakın çekim.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

Bu da uzak çekim.

HONOR 10 LITE - ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.