Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tsotti Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
160
Favori
332.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kameradaki Ois özelliğinden kaynaklanıyor

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu geceden sabaha yüzde 3 - 5 düşen kişilerin sabah algısı mı farklı acaba? birkaç önceki mesajda sabah yüzde 3 düşmüş diye atılan ss de saat 6 yı sabah sayıyor. benim sabah anlayışım 8.30 falan mesela. ayrışma buradan kaynaklanıyor da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferior

bu geceden sabaha yüzde 3 - 5 düşen kişilerin sabah algısı mı farklı acaba? birkaç önceki mesajda sabah yüzde 3 düşmüş diye atılan ss de saat 6 yı sabah sayıyor. benim sabah anlayışım 8.30 falan mesela. ayrışma buradan kaynaklanıyor da olabilir.
    8 i sabah sayarsak durum daha vahim

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

8 sabah değilde gece ortası sayılması lazım, normalde sabah 11-12'ye doğru başlar Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

• Bence kişiye göre değişir, bunun içinde toplamda 2 saat falan oyun var, 58 den itibaren wifi, bana göre telefonun pili vasat
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 18 Şubat 2025; 22:52:58 >
    GSM Şebeke zayıfsa o da etkiler. Bir de uçak modunda akşamdan sabaha kontrol edin. Şebekenin full çentik olduğuna aldanmayın, aldatabilir.

Savunmak gibi olmasın,

5 saat ekran görüntüsü alınmış bunun 2 saati oyun, ortalama %40 lık bölüm mobil veride kullanılmış. Şu anda %45 şarj görünüyor ve telefonun Pili vasat...

Daha önce nasıl bir batarya performansı yaşandı inanın merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 19 Şubat 2025; 8:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwertr

Savunmak gibi olmasın,

5 saat ekran görüntüsü alınmış bunun 2 saati oyun, ortalama %40 lık bölüm mobil veride kullanılmış. Şu anda %45 şarj görünüyor ve telefonun Pili vasat...

Daha önce nasıl bir batarya performansı yaşandı inanın merak ediyorum.

Hocam oyun basit basit oyunlar, grafik isteyen bi oyun değil ki

• İlginçtir, bende telefonun bataryasından aşırı memnunum. Akıllı Pil Kapasitesi ve Akıllı Şarj kapalı. Telefonu Apple'ın orijinal 20w şarj aletiyle şarj ediyorum aldığımdan beri. Kendi şarj aletine 2 - 3 sefer ihtiyaç duydum.

Bir kere şarj edince bana en az 4 gün gidiyor pil. İş için kullanıyorum. Sosyal medya ve bankacılık uygulamaları yüklü değil. Onun dışında mail, auth, iş ile ilgili özel uygulamaların tamamı 7/24 aktif ve açık. Oyun yok. "Ölsen de telefon açık kalacak." dedikleri bir sistemde çalışıyor telefon.

Pil bitmeye yakın %5'lerde falan akşam eve gelince şarja takıyorum. Yaklaşık 2 saatte şarj tamamlanıyor (akşam 8 gibi). Ondan sonra hiç arama, mesaj, mail vs gelmese bile WIFI sürekli açık, dışarı çıkarsam LTE açık. Hat Turkcell. Ama telefonu boşta bıraktığımda hiç şarjının düştüğünü görmedim. Akşam %100'den şarjdan çekip sabah 8'e kadar telefonla hiç ilgilenmezsem %99'a düşmesi 13. saatin içinde oluyor. (Bu arada arka planda hiç açık uygulama bırakmam, el alışkanlığı ile o uygulamayla işim bittiği anda yukarı sürükler ve uygulamayı kapatırım)

Sizlerin telefonda ya arkada açık bir şeyler var, ya yüklediğiniz uygulamalar arka planda pili sömürüyor ya da yüklediğiniz uygulamalar optimize edilmemiş durumda. Başka açıklaması olamaz.

Mesela ben bunu iPhone'da Telegram kullandığım zamanlarda yaşamıştım. Ki hala öyleymiş. Telegram uygulamasını kullanmadığım ya da arkada açık bırakmadığım zaman sorun yoktu pil adına. Ama Telegram'ı açıp kullanmaya başladığımda ya da arka planda açık bıraktığımda şarjı sömürüyordu. Sonra Telegram'ı sildim ve kullanmayı bıraktım zaten. Kendi kişisel hattımda Whatsapp bile kullanmıyorum artık.

Bunun gibi bir uygulamanın arka planda çalışması sorunu da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir uygulama açık bırakmıyorum, 13 saat dursa rahat yüzde 5 yer şarjı

• Eğer sizin pil böyle gidiyorsa bu sıkıntıyo yaşayanların telefonları kesin bozuk

• Whatsapp dan bildirim geldiğinde üstten gelen mesaj içeriği nasıl kapatılır. Bilgisi olan var mı bulamadım öyle bir ayar.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 19 Şubat 2025; 12:30:31 >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Uygulamalar > Whatsapp > Bildirimler > Diğer ayarlar > Yüksek öncelikli bildirimleri kullan

Bunu kapatırsanız o şekilde görünmez.

Akıllı Pil Kapasitesi açıksa da olabilir.

Bende kapalı o. Şarj işlemi pilin tamamını şarj ediyor. Öbür türlü açıksa sanırım %80'e kadar şarj ediyor fakat batarya simgesinde %100 olarak gösteriyor. Bu herhangi bir yerde yazmıyor ama Akıllı Pil Kapasitesi kapalıyken 4 tam gün giden pilim, bu özellik açıkken 3. günün başlarında şarjımın bitmesine sebep oluyor. Bu da zaten pilin total kapasitesinden yaklaşık %20 kayıp demek.

İstersen onu kapat öyle dene.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Akıllı şarj ile akıllı pil arasında tam nasıl bir fark var anlayamadım.Ben de ikisi de açıktı dün kapattım.Çünkü akıllı şarj açıkken de %80 i geçince yine şarj olmaya devam ediyordu.Halbu ki yazan açıklamaya göre 80 den sonrası kesmesi gerekiyor.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    %80 de durur demiyor %80 den sonra yavaşlayacak ve alışkanlığınıza doğru fulleyecek diyor. Misal her sabah 7 de sarjdan cekiyorsan %80 den sonrasını 7 de dolacak şekilde ayarlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Akıllı Pil Kapasitesi açıksa da olabilir.

Bende kapalı o. Şarj işlemi pilin tamamını şarj ediyor. Öbür türlü açıksa sanırım %80'e kadar şarj ediyor fakat batarya simgesinde %100 olarak gösteriyor. Bu herhangi bir yerde yazmıyor ama Akıllı Pil Kapasitesi kapalıyken 4 tam gün giden pilim, bu özellik açıkken 3. günün başlarında şarjımın bitmesine sebep oluyor. Bu da zaten pilin total kapasitesinden yaklaşık %20 kayıp demek.

İstersen onu kapat öyle dene.
    Eğer kesin böyleyse fikrim değişir:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

%80 de durur demiyor %80 den sonra yavaşlayacak ve alışkanlığınıza doğru fulleyecek diyor. Misal her sabah 7 de sarjdan cekiyorsan %80 den sonrasını 7 de dolacak şekilde ayarlayacak.
    akıllı pil kapasitende durduracaktır ibaresi olmasa diyecem ki 80 kadar dolduruyor, ama orda durdurracaktır ibaresi olduğu için açıkcası ben yüzde yüz olunca 80 doldurğunuda düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.