Bildirim
Honor 8x
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çıkarsa iyi olur gibi ortadoğuda ve batı avrupaya açılacak fiyatı uygun olur gibi ama ois olmaması ve 12 nm olması biraz can sıkıcı özellikle 7nm'ler çıkarken 12 en azından 10 olabilirdi sonuçta yeni işlemci twitter kullanıyorsanız "honortürkiye"ye sorabilirsiniz burda kimse kesin bir şey diyemez onlarda gerçi merkeze sorarlar,çünkü bazı modeller geliyor bazıları gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sordum kesin bilgimiz yok diyor onlar baya bı dağıtım yapılmış bi Türkiye eksik.Kesin cevap veren yok
O zaman ya geç gelir yada hiç gelmez
Şu an ukraynadayım dün telefonu 1579 TL ile satın aldım. Yanında AM61 Bluetooth kulaklık verdiler bu fiyata inanılmaz ötesi bir telefon. -
Instagram'dan dün yeni x e hazirmisiniz diye paylaşım yaptılar bakalım
Mate 10 lite'ın ucuz versiyonu olur. Gelsin bakalım
Hadi bakalım
https://www.log.com.tr/honor-8x-icin-turkiye-satis-mujdesi/
11 11 kampanyasında kullanabileceğiz
İnşallah honor play gibi sadece hepsiburadada satılmaz da 11.11 e kadar n11 mağazalarında listelenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- tuşlu telefon internet ayarları
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- en iyi powerbank markaları
- turkcell t10
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X