Şimdi Ara

Honor 9x 128 gb 2299 TL- A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

kronik sıkıntı derken hepsinde böyle bir sorun var mı 9x'lerin? yoksa arkadaşın telefona özel bir durum mu? ya da başka bir sorunu mu var?

Alıntıları Göster
    Size bir ipucu vereyim Markaların alt markalarını tercih etmeyin.Xiaominin Redmi sini almayin mesela
    Alt markalari 3.dünya ülkeleri pazarlarinda satmak için rekabetçi olsun diye gerek işcilik gerekse malzeme kalitesi vasat ya da ortalama oluyor.Sorun yaşama imkaniniz çok daha fazla.
    Huawei alın Honor almayın.Xiaomi alın Redmi almayın gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Size bir ipucu vereyim Markaların alt markalarını tercih etmeyin.Xiaominin Redmi sini almayin mesela
    Alt markalari 3.dünya ülkeleri pazarlarinda satmak için rekabetçi olsun diye gerek işcilik gerekse malzeme kalitesi vasat ya da ortalama oluyor.Sorun yaşama imkaniniz çok daha fazla.
    Huawei alın Honor almayın.Xiaomi alın Redmi almayın gibi...

Alıntıları Göster

Redmi 5A kullanıyorum, telefon açma kapama tuşu zor basmaya başladı. Telefonu söktüm tuşu düzelttim, bir daha aynı sorunu yaptı. Yine düzelttim bakalım bir daha ne zaman yapacak.

Onun haricinde sıfır sorun, şarjı 3 gün gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ben tüketici haklarına başvurarak iadesini yapacam. Şuan bile başvursam haklı bulunup kabul edilir. Satış yapacak olsam tabi ki bu sorunu belirtirim.

👏🏼 Teşekkürler kardeş yanlış anlamışım özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.