Şimdi Ara

Honor 9x 128 gb 2299 TL- A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ayni paraya mesela yurtdisi garantisiz Poco X3 vs...varken bu parayi vermem bu cihaza.Dolar 20 tl olsa yine bu telefonun ederi bu değil bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 19 Kasım 2020; 19:34:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vermemde vermem sanki al diye yalvardılar😂😂millet boş mesaj yazmayı ne çok seviyor

• Şubat ayında Vatan'dan 2200e almıştım. Bu telefonu alacaklar Türk Telekom hattı kullanmasın. Anlam veremediğim bir şekilde şebeke sorunu var. Sim kart değişti, serviste anakart değişti sorun yine aynı.

Diğer hatlarda sıkıntı yok ama Türk Telekom hatta biri arayınca telefon açık olmasına rağmen çoğu zaman ulaşılamıyor. Operatör değişerek şimdilik soruna çözüm buldum.

Onun dışında telefondan gayet memnunum, zaten benim için belirli kriterden ötesi tasarım kısmına giriyor. Tam ekran olması tasarımını çok şık yapıyor.

• Fırsat güzel, bide pro olaydı tadından yenmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

vermemde vermem sanki al diye yalvardılar😂😂millet boş mesaj yazmayı ne çok seviyor

vermiyceeeem vermiycem benim değil mi vermiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Şubat ayında Vatan'dan 2200e almıştım. Bu telefonu alacaklar Türk Telekom hattı kullanmasın. Anlam veremediğim bir şekilde şebeke sorunu var. Sim kart değişti, serviste anakart değişti sorun yine aynı.

Diğer hatlarda sıkıntı yok ama Türk Telekom hatta biri arayınca telefon açık olmasına rağmen çoğu zaman ulaşılamıyor. Operatör değişerek şimdilik soruna çözüm buldum.

Onun dışında telefondan gayet memnunum, zaten benim için belirli kriterden ötesi tasarım kısmına giriyor. Tam ekran olması tasarımını çok şık yapıyor.

İyi sabretmişsiniz cihaz kronik sıkıntılı garanti süresi bitmesine yakin cihazdan kurtulun elinizde kalir yoksa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pandemi olmasa uğraşırdım ama ordan oraya gitmek falan hiç uğraşmak istemiyorum. O yüzden şimdilik operatör değiştirmek en mantıklısı.

• Paylaşım için teşekkürler az bir fiyat farkıyla daha güncel ve OLED ekranlı Huawei P Smart S de tercih edilebilir.

https://www.hepsiburada.com/huawei-p-smart-s-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000UPOUF?magaza=ALTERNATIFTEKNOLOJI

Honor 9x 128 gb 2299 TL- A101
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• p smart s'de google servisleri yok. bence huawei tercih etmemek için yeterli bir sebep.

düzeltme: honor'da da yoktu aklımdan çıkmış saçma bir uyarı olduHonor 9x 128 gb 2299 TL- A101 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafabandi -- 19 Kasım 2020; 21:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafabandi

p smart s'de google servisleri yok. bence huawei tercih etmemek için yeterli bir sebep.

düzeltme: honor'da da yoktu aklımdan çıkmış saçma bir uyarı oldu 

Huawei honor u sattı . Bir ihtimal Google ile honor calisabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinden çıkar güzel hoş demişsiniz de yeni sahibine ayıp olmayacakmı?

• engin20020 E kullanıcısına yanıt
    İyide telefon bozuk değil ki...

• Yabu poco f2 pro alin bune.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

İyide telefon bozuk değil ki...

İyi sabretmişsiniz cihaz kronik sıkıntılı garanti süresi bitmesine yakin cihazdan kurtulun elinizde kalir yoksa... 

Bu mesajdan benim anladığım elinde patlamadan sat birine gitsin. Yanlış anladıysam özür dilerim...

• a101 hangi kargoyla calışıyor

• engin20020 E kullanıcısına yanıt

Ben tüketici haklarına başvurarak iadesini yapacam. Şuan bile başvursam haklı bulunup kabul edilir. Satış yapacak olsam tabi ki bu sorunu belirtirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Alıntıları Göster

kronik sıkıntı derken hepsinde böyle bir sorun var mı 9x'lerin? yoksa arkadaşın telefona özel bir durum mu? ya da başka bir sorunu mu var?

• eranyumm kullanıcısına yanıt

Anakart değişmesine rağmen sorun devam etti. Android 10 geldikten sonra olmaya başlamıştı, belki sonraki güncellemelerde düzelmiştir bilemem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.