Şimdi Ara

Honor Kurdelesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler soru şu ben 40 yada 45 honorable opponent aldığımda honorable opponent kurdelesi açıldı, ama benim asıl istediğim teamwork kurdelesi 100 teamwork honor ım olduğu halde açılmadı, riotun amacı ne neye göre veriyor bu "honor" zımbırtılarını 20 ho da kırmızı kurdele açan adam var, 65-70 ho ile açamayan var lütfen biri şunun mantığını (varsa) bana açıklasın

• yav git al marketen kurdele bi lira ne ugrasiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

yav git al marketen kurdele bi lira ne ugrasiyon

KOMİK
  • 154 teamwork var kurdele yok,

56 honorable opponent var, 3 kere honorable geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Beyler soru şu ben 40 yada 45 honorable opponent aldığımda honorable opponent kurdelesi açıldı, ama benim asıl istediğim teamwork kurdelesi 100 teamwork honor ım olduğu halde açılmadı, riotun amacı ne neye göre veriyor bu "honor" zımbırtılarını 20 ho da kırmızı kurdele açan adam var, 65-70 ho ile açamayan var lütfen biri şunun mantığını (varsa) bana açıklasın

Gidip takımına bana hep teamwork verin dersen açılmaz sürekli verenin 10 tanesi başka birinin 1 tane vermesine eşittir ve ayrıca nedir bu kurdeledeki artistlik anlmadım akınıyorsunuz alınca ne oluyor pro mu oluyorsunuz?
  • Şöyle düşün; Rakibinin seni onurlu görmesi mi daha iyi bir şey yoksa aynı takımda olduğun kişinin dayanışma içinde demesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Şöyle düşün; Rakibinin seni onurlu görmesi mi daha iyi bir şey yoksa aynı takımda olduğun kişinin dayanışma içinde demesi mi?

hiçbiri önemli değil, tek önemli şey elo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

yav git al marketen kurdele bi lira ne ugrasiyon

Honor Kurdelesi Sorunu
  • Bana o honor kurdelesinden 2 kere geldi ama teamwork'üm 90 civarlarında hala bi şey yok.Çoğu kişinin aldığını görünce bendeki değerini kaybetti.Oynayış olarak ben bir farklılık görmüyorum şahsen kurdeleli adamın maçı trollediğini de gördüm taşıdığını da.O yüzden pek kafana takma önemli olan maç sonundaki skorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Bana o honor kurdelesinden 2 kere geldi ama teamwork'üm 90 civarlarında hala bi şey yok.Çoğu kişinin aldığını görünce bendeki değerini kaybetti.Oynayış olarak ben bir farklılık görmüyorum şahsen kurdeleli adamın maçı trollediğini de gördüm taşıdığını da.O yüzden pek kafana takma önemli olan maç sonundaki skorun

başına katılıyorum sonuna katılmıyorum :D önemli olan skor değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Bana o honor kurdelesinden 2 kere geldi ama teamwork'üm 90 civarlarında hala bi şey yok.Çoğu kişinin aldığını görünce bendeki değerini kaybetti.Oynayış olarak ben bir farklılık görmüyorum şahsen kurdeleli adamın maçı trollediğini de gördüm taşıdığını da.O yüzden pek kafana takma önemli olan maç sonundaki skorun

başına katılıyorum sonuna katılmıyorum :D önemli olan skor değildir.

Skor derken maç bittiğinde yazan verilerin senin ne kadar iş yaptığını gösterir onu demek istedim

• 250 teamwork 52 honoroble vardı honoroble kurdale geldi, teamwork çok nadir görüyorum ben
  • Belli bir sayı yok, Teamwork ortalamaya göre geliyor.
    Honorable Opponent ortalaması çok daha düşük Teamwork'e göre, bu yüzden Teamwork çok daha zor ihtimal.

100 oyunda 100 honorable opponent aldıysan, 200 teamwork almalısın en az, gibi.

Örneğin ben 25 oyunda 50 Teamwork aldım, hepside farklı kişilerden. Her oyunda da minimum 2 tane almaya devam ediyorum.
    Arkadaşlarınla girip kendine teamwork atmanın hiç bir mantığı yok.
    Zaten Honor sisteminde de bu bilgiler mevcut, aynı kişiden gelen birden fazla honor bir değer kazanmıyor, teamwork vs. etkilemiyor.

Uzun lafın kısası, olabildiğince az maçta olabildiğince çok teamwork toplamak önemli.
    Yoksa 400 tane toplamışsın ama 1.300 tane oyun oynamışsın, bir anlamı yok.
  • bende kurdela felan yok sadece bir cerceve var o nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.