Başlıkta belirttiğim gibi trophy leri alamıyorum sıfırdan başlasam dahi gelmiyor. Öncelikle ben konsolu fabrika ayarlarına sıfırlamıştım, sıfırlamadan önce kayıt dosyalarını yedekledim last of us ve gta 4 ün yedeğini almıştım usb ye atarak. Sonra bunları konsola attım. Kendi save lerim olmasına rağmen kabul etmedi yani devam edersem trophy alamayacağımı söyledi. Neyse sorun dğil devam ettim gta 4 ün bitirilmiş save dosyasını da indirip attım eğlenmek amacıyla girerim dedim arada. Sonra dedim ki oynayacaksam adam gibi oyniyim. Sildim oyunun verilerini de kayıt dosyalarını da.
Ancak bunun da dışında gta da save dosyası yüzünden ps3 de bir çok trophy alınmış gözüküyor. Ama psn hesabımda sadece 5 trophy alınmış duruyor.
Neyse ben sıfırdan oyuna başladım hile girdiğinde bloklanan 4 trophy i almaya çalıştım. 6 yıldızda 5 dk boyunca kaçma ve 4 yıldızlıyken polisten kurtulma bu iki görevi yaptım. Gece 6 yıldızdayken 5 dk boyunca bekledim trophy uyarısı gelmedi. Bekledim daha fazla hala gelmedi. Neyse başladım kaçmaya 6 yıldızlıyken kurtuldum polisten bu durumda diğer trophy ninde gelmesi lazımdı fakat gelmedi. Hesapta da ps3 te de iki trophy hala alınmamış gözüküyor.
One Man Army - You survived a 6 star wanted level for a full 5 minutes. Walk Free - You successfully lost a 4 star wanted rating.
Bu iki trophy nin gelmesi lazımdı gelmedi. İşin özeti olarak trophy ler gelmiyor artık. Sadece gow 3 ün trophy lerini alabilmişim onunda save dosyasını atmadığım için büyük ihtimalle. Ona direk sıfırdan başlayarak god mode da bitirmiştim.
Hata verse bunlar işime yarar diyip direk uygulicam ancak boşuna yapmak istemiyorum. Bir çok film ve dizi atmıştım içine tek tek pc ye atmak işkence olacak. O yüzden böyle bir sorun yaşayıp çözen ve ya bilen birileri varsa şimdiden yardımlarınızı bekliyorum.