Ben kaşığı siz koydunuz zannetmiştim öyle değilse gerçekten dalga geçmekte haklısınız :) |
Bildirim
Ben kaşığı siz koydunuz zannetmiştim öyle değilse gerçekten dalga geçmekte haklısınız :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı durumu bir arkadaşın S24 Plus modelinde gördüm sildiği yere kendi kafasına göre obje ekliyor, Şuan kullandığım X100 Pro'da bu konuda iyi değil lakin P60 Pro müthiş bir şekilde çalışıyor bu konuda kesinlikle. |
Nerden aldiniz fiyat nedir acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 1 Kasım 2024; 21:11:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Kasım 2024; 21:20:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
muhtemelen magic os 9 sürümünde AI özellikler yerine oturmuş olur. işlemci ve ram konusunda bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum. |
ilerleyen google servisleri güncellemelerinde gelecektir. androidde bildiğiniz üzere güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor |
Ben kulaniyorum bir sorun yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200megapixel diye cihaz almayın zaten normal çekimlerde 12 megapixel ile çekiyor sen seçersen 200 ile çekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanıyor ben denedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 2 Kasım 2024; 13:55:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |