Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.185
Cevap
109
Favori
183.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kaşığı siz koydunuz zannetmiştim öyle değilse gerçekten dalga geçmekte haklısınız :)

• Arkadaşlar merhaba. Dün sipariş verdiğim Magic 6 Proyu bugün teslim aldım. Bir şey soracaktım sizlere. Circle to search ayarı neredeydi yardımcı olur musunuz rica etsem?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Aynı durumu bir arkadaşın S24 Plus modelinde gördüm sildiği yere kendi kafasına göre obje ekliyor, Şuan kullandığım X100 Pro'da bu konuda iyi değil lakin P60 Pro müthiş bir şekilde çalışıyor bu konuda kesinlikle.

• Nerden aldiniz fiyat nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih göktepe F kullanıcısına yanıt
    Telefoncu bir arkadaşımdan aldım. Sıfır kapalı kutu 46500 TL ye. Siyah renk.

• Kapı çalar gibi ekrana vur çevir

• leventcetindisli L kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam öyle ekran görüntüsü alıyor. Bana İnternet araması lazım. Görsel arama

• Tek parmağının eklem noktası ile istediğin nesneyi çiziyorsun sonrasında uzun basıp sol yada sağ tarafa sürükleyip google resim ara diyorsun örnek atayım. Eğer aradığınız konu circle to search ise henüz google pixel serisi ve samsung serisi dışında gelmedi. Ancak gelecek yurtdışında onaylandı. Şuan bu şekildedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 1 Kasım 2024; 21:11:25 >
  • Jomolocco kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkür ederim desteğiniz için.Çok ilginç gerçekten. Honor 200 pro da gezinti çubuğuna uzun basınca circle to search özelliği kullanılıyor. Magic 6 Pro da nasıl olmaz anlam veremedim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Kasım 2024; 21:20:31 >
  • muhtemelen magic os 9 sürümünde AI özellikler yerine oturmuş olur. işlemci ve ram konusunda bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum.

• Peki bu görsel veya yazıları süreklediğimiz yer (ismi sanıyorum favoriler alanı) var ya oradaki uygulamaları istediğimiz gibi düzenleyebiliyor muyuz? Yani mesela en tepeye whatsapp bir altına resim ara bir altına instagram gibi...

• ilerleyen google servisleri güncellemelerinde gelecektir. androidde bildiğiniz üzere güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor

• 333 kullanıcısına yanıt

Ben kulaniyorum bir sorun yok

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• haqoco kullanıcısına yanıt

200megapixel diye cihaz almayın zaten normal çekimlerde 12 megapixel ile çekiyor sen seçersen 200 ile çekiyor

• softdisk S kullanıcısına yanıt

Tanıyor ben denedim

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• Arkadaşlar ben cihazımı satıyorum. İlgilenen varsa dükkanıma bakabilir. 15 günlük cihaz.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Satma sebebiniz nedir acaba beğenmediğiniz kısımlar nedir

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    Beğenmeme değil hocam kesinlikle. Samsungtan sonra arayüze alışamadım. Yoksa kamera, ekran ve şarj hızı samsungu katlar bu cihazın. Ben s23u kullanıcısıyım. 2sini de satıp s24u alıcam sanırım.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Alışkanlık olunca tabi başka bir alışkanlık kazanmak zor oluyor. Bende S24 Ultra dan Honor'u denemek için Honor 200 pro ya geçtim. Çok beğendim şimdi de dün itibariyle Magic 6 Pro kullanıyorum. One UI'ın özelleştirme olayının dışında Magic 6 Pro genel olarak harika bir cihaz olmuş. Özellikle ToF sensör büyük nimet bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 2 Kasım 2024; 13:55:33 >
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonun şebeke çekim gücü nasıl

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.