< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (146. sayfa)
Giriş
-
-
Honor 7 pro alacak sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kararsızım araştırıyorum ya honor magic 6 pro alacam yada honor magic7 pro bundan biri olacak huawei mate 20 pro kullandığım telefon ve arayüze en yakın bunlar
Dün 8 elite aşırı ısınıyor realme 7 proda böyle bir sorun var diye okudum bir ara bu vaka yaşanmıştı snpadragon işlemcide aklıma o geldi ama günceleme ile düzelebilir bu sorun daha yeni işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMRES-42 -- 3 Kasım 2024; 8:45:10 >
Hocam bir resimde hiç ışığın olmadığı karanlıkta flaş ile çekilen bir resim paylaşabilirmisin karanlık çekimi nasıl acaba
Magic 6 pro al geç bence hocam kim bilir kaç bin TL olacak kaldıki işlemci dışında kayda değer hiçbir geliştirme yok.
-
Kesinlikle 👍🏻
Merhabalar bir sorum olacak.Arama yaparken a kişisi sürekli sim1 , b kişisi sürekli sim2 kullansın gibi bir ayar yapabiliyor muyuz?ben bulamadım
True phone uygulamasını kullanarak yapılıyor
Orjinal kılıf isteyenler buradan bakabilir. Tr den daha uyguna geliyor. %100 orjinal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir de magsafe özelliği olsaymış harika olurmuş.
Bende bekleyip honor 7 pro alcaktım vazgeçtim honor 7 pro ülkemize gelinceye kadar 72 bin ₺ satılır 6 pro herşey 4/4 bekleyip kazık yemeğe hiç gerek yok
7 Pro nun gelmeside Mart-Nisan ayını bulur gibi hocam. Bir de gerçekten hiç gerek yok 7 Pro ya. 6 Pro çok fazla bir cihaz olmuş zaten. Yeterince iyi daha ne olsun. :)
hiç bir android telefonda doğal magsafe yok değil mi sadece kılıflarda var ?
-
magic 6 pro ya kılıfsız magsafe powerbank takılıyor mu ? ya başka wireless şarjlı telefona ?
-
Hayır takılmıyor. Mıknatıs yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bobin var sadece mıknatıs yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X