< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (148. sayfa)
-
-
Alışkanlıkları bir yana koyarsak eğer şahsen S24 Ultra yerine Magic 6 Pro yu 2-3 kere tercih ederim ki ettim zaten :) S24 Ultra dan 6 Pro ya geçtim diyebilirim. Gerçekten kullanımı çok zevkli bir telefon olmuş. ToF sensör ve IR portu ayrı bir olay zaten. S24 Ultra nın en iyi yanı Good Lock modülleri. Geri kalanı için (bana göre) tercih edilmemeli. Ekran, Pil, Performans, Hızlı Şarj, zoom dışında kamera özellikleri ve Stereo hoparlörler net olarak Magic 6 Pro da çok daha iyi. Bu arada Magic 6 Pro nun yazılımı da gayet yeterli olmuş bence. Magic OS 9.0 gelince de zaten çok daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 5 Kasım 2024; 23:57:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışınca farklı bir arayüz zor oluyor bende honor tercih etme sebebim Huawei mate 20 pro kulanıyorum vatan bilgisayar honor magic 6 pro baktım Huawei ile aynı arayüz eskiden alt firmasıydı bu sebep ile honor istiyorum indirim kovalıyorum en kötü 29 kasımda efsane (kara) cuma indirimleri olacak o zaman düşer yıl başı gelmeden almak lazım vergiler artarcak daha pahalıya gelecek
Arkadaşlar bu fiyat sadece bugünlük ve foruma özeldir.
Honor Magic 6 Pro 12/512GB 1 Haftalık - Sadece Bugünlük 40.000 TL | DonanımHaber Forum
-
Umarım hocam :)
Rutinler tabi epey kolaylık ama işte kullanıcıya göre değişken bir konu o. Mesela ben senelerdir Android, iPhone telefonların neredeyse üst seviye her türlü modelini kullanmış biri olarak Rutinle ilgili hiçbir ayar kullanmadım, kullanmıyorum mesela :)
Evet kendi uygulamaları çok tek düze durumda, yani var mı var modunda ama bana göre iş görüyor ki zaten örnekle Galeri için Google Fotoğraflar kullanıyorum veya kendi dosya yöneticisi yerine Solid Explorer kullanıyorum. Müzik çalar için Poweramp ve Spotify gayet yeterli seviyede, işte vs vs hocam. Yani arama ve mesajlaşma dahil çoğu uygulama zaten en iyi seviyede Play store da mevcut. Haklısınız tabi gönül ister ki kendi yazılımları daha iyi olsun ama kendi uygulamaları yerine koyulabilecek çok daha iyi uygulamalara rahat bir şekilde erişebiliyoruz. Hele ki bu donanımla harika iş görüyorlar bana göre.
Özelleştirme meselesine gelecek olursak zaten One UI + Good Lock hiç bir Android telefonda yok. Samsung bu konuda çok başarılı. Honor, Huawei ve Apple gibi kullanımı basit ve detay istemeyen bir arayüze sahip. O nedenle kullanıcıların özelleştirme amaçlı değilde kullanım kolaylığı olduğu ve bence Samsung tan daha stabil bir arayüze sahip olduğu için aldıklarını düşünüyorum. Ayrıca Honor'un arayüze de çok yavan değil. Çok detaylı olmasa da yapılabilecek her şey yapılabiliyor (Rutinler hariç). Göz hareketleri ile kontrol bile mevcut Magic 6 Pro da hocam :)
Özetle herkesin beklentisi kendine göre değişken olduğu için ve tabi işin içine alışkanlıklarda girince ona göre seçimler oluşuyor.
Herkesin kendine göre en iyisini kullanması dileğiyle hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Biraz daha bekleyin bakalım neler olacak görelim. İndirim illaki olur gibi. Ama belli de olmaz. Umarım sıkı bir indirim yakalarsınız hocam 👍🏻
Bende Huawei Mate serisi ve en son P30 Pro kullanmış biri olarak Honor'u çok sevdim. Çok dengeli bir telefon olmuş bana göre.
Merhaba, araştırmalarım sonucu bu fiyat bandında en iyi "fiyat/performans" telefonun bu olduğuna karar verdim. Ancak aklımda birkaç soru var.
Daha önce OnePlus 9 Pro ve iPhone 14 Pro kullandım, şimdi yeniden Android'e geçmeyi düşünüyorum. Oyun için iPad Mini kullandığımdan, telefondan beklentilerim çok yüksek değil. Benim için en önemlisi, en az iki yıl boyunca takılma veya işletim sistemi kaynaklı bir optimizasyon sorunu yaşamamak. Telefonda genellikle gündelik işlerimi hallediyorum; bir şeyler izlemek, biraz sosyal medya ve özellikle kamera performansı benim için önemli çünkü fotoğrafları genelde ben çekiyorum.
S24 Ultra’yı köşelerinden dolayı tercih etmedim, bu yüzden S24 Plus'ın Samsung yazılımındaki stabilitesi ile bu telefonun donanımı arasında kararsızım. Bu konuda tecrübelerinize dayanarak neler söyleyebilirsiniz?
-
Merhaba,
iPhone 15 Pro Max, S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra kullanmış biri olarak yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi Honor Magic 6 Pro yazılımsal stabilite açısından Samsung S24 Ultra ve Xiaomi 14 Ultra'dan daha iyi durumda, iPhone 15 Pro Max ile hemen hemen aynı seviyede diyebilirim. Tabi bir kaç güncelleme sonra ne olur bilemeyiz ama işlemci yeteneğinden dolayı ve yazılımın basite indirgenmiş temiz bir yazılım olmasından dolayı kolay kolay takılıp kasılacağını düşünmüyorum.
Bana göre S24 serisinin en büyük avantajı yazılımı özelleştirme durumu ( Good Lock) ve yapay zeka destekli bazı uygulamalar(canlı çeviri özelliği gibi).
Magic 6 Pro ile kullanım S24 serisinde olmayan ToF sensör den dolayı daha zevkli hala gelmiş. Android dünyasında şuan ToF sensör kullanan tek amiral gemisi telefon Magic 6 Pro. Yüz tanıma sistemi aynı iPhonelardaki gibi basit, stabil ve rahat.
Gündelik işlerinizi rahatça halledebileceğiniz bana göre ve birkaç ay önceki Dxomark sonuçlarına göre en iyi ekrana, en iyi ses çıkışına ve en iyi kameraya sahip. Ayrıca güçlü bir batarya ve S24 serisinde yine olmayan hızlı şarja sahip.
Sizin için ne kadar önemlidir bilemem ama bende kulaklık olarak Huawei Freebuds Pro 3 var. S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max ve Xiaomi 14 Ultra da hiç bir şekilde harika ötesi sonuç veren uzamsal ses deneyimini(3D ses) yaşayamadım çünkü sadece kendi ailesi içinde bu tür deneyimler yaşatıyorlar. Yani uzamsal ses için iPhone varsa Airpods, Samsung varsa Samsung buds gibi kendi markalarının kulaklığı olmak zorunda ama Honor telefonla bu sorunu yaşamadım. Şuan müthiş zevk alarak kulaklığımı kullanıyorum.
S24 Ultra'nın köşeli yapısını bende sevmedim biraz zaman geçtikten sonra eli acıtıyor. Ama Honor Magic 6 Pro yuvarlak köşelerden dolayı çok rahat bir kullanım hissiyatı veriyor.
Magic 6 Pro bence her yönüyle yılın amiral gemisi olmuş.
Karar sizin tabi :)
-
YouTube izlerken donmaya başladı tekrar açıp kapama yapınca geliyor neyden kaynaklanıyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulama güncel olmayabilir yada int hızı ile alakalı olabilir. birde ayarlar gelişmişden kaliteyi sizibelirlediğiniz bir ayardan mesela fullhd gibi bir ayarda sabit bırakmayı deneybilirsiniz int hızınız çok değişken ise ayar değişirken takılıyor olabilir.
-
4k 60 fps videolar yazılımsal sanıyorum takılıyor
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım 1hafta oldu. Bataryası mşllah ne güçlü öyle benim kullanımımla 2gün dayanıyor. Çok şaşırdım.
Basit bir durum olabilir uygulamalara özel şifre veya ekran şifresi koyabiliyor muyuz?
Ayarlarda "uygulama kilidi" yazarak aratırsanız istediğiniz menüye ulaşabilirsiniz.
Bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri hemen hemen her sitede donanımhaber dahil sürekli n11 Google ads reklamları çıkıyor işin garibi bu reklamlar arama geçmişi yada alışverişlerim ile ilgili değil %99 saçma sapan çamaşır ıvır zıvır. Telefonun ve tarayıcının kurcalamadığım reklam ayarı kalmadı çözüm bulamadım sizlerde durum nedir?
Reklamlardan tamamen kurtulmak istiyorsanız
Nextdns i mutlaka denemelisiniz.
Güvenli ve şu ana kadar kullandığım en sorunsuz dns (ping ve internet yavaşlama sorunu olmuyor)
Android Televizyonumda bile bunu kullanıyorum.İnatbox da reklamları engelleyebilen tek dns bu…Scroll.com.tryoutubeiPhone ✣ iPad Reklam ve Takip Engelleme ✩ Uygulama Kurmadanhttps://www.youtube.com/shorts/iZuRCjZzthQ?si=en1gR9v1uTf43dJR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben telefonu yapılandırırken ilk kurulumda reklam özelleştirmesi için tüm seçenekleri kapattım, chorme ayarlarında da aynısını yaptım bu sefer benim etkileşim kurduğum ürünleri göstermiyor kafasına göre rastgele gösteriyor. Benim anlamadığım neden hep n11 deki saçma sapan şeyleri gösteriyor n11'e üye bile değilim Google neye göre beni n11 hayranı ilan ediyor🤦🏻♂️🤦🏻♂️.. Dns ayarları falan değiştirmek istemedim onun için tavsiye ettiğiniz program ve türevleri mi kullanmak istemiyorum. Tarayıcı olarak firefox iyi onda adblocker eklentisi var tüm reklamları engelliyor. Ben telefon ayarlarından bir çözüm istiyorum aslında oda yok sanırım.
-
N11 Google a daha çok reklam parası veriyor ve rastgele daha çok alanda gösteriyorlar demek ki
Chrome'da reklam engelleme yok zaten bildiğim kadarıyla. Reklamları değil en fazla kişiselleştirilmiş reklamları kapatırsınız. O zaman da dediğiniz gibi Google kendi kafasına göre reklam gösterir. Belki tarayıcıyı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ben edge kullanıyorum. Sıfır reklam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviakdeniz -- 10 Kasım 2024; 14:50:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X