Ben de kaspersky premium var vpn özelliği çok güzel hızlı ama reklam önleyici yoktu sanıyorum, farklı bir pakette mi sunuyorlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (150. sayfa)
-
-
Ben evimin giriş kartını, akbili, şirkete giriş kartını nfc ile p30 pro ya kaydetmiştim. Şimdi bunda yok. Huawei wallet uygulaması yükleyince nfc okuma gelmiyor. Baya bir araştırdım ama bulamadım. Benim watch 4 pro ile uyumlu çalışıyor ama nfc özelliği kullanamıyorum bu yüzden. Tek sıkıntım bu kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler sildiğin fotoğraflar geri yükleniyor saçma şekilde belli bi 600 fotoğraf var önceki telefonlardan kalma. Whatsapp images başlığı altında geri geliyor. Whatsapp yedekleme kapalı, drive vs her yeri kontrol ettim yok abi siliyorum her ay bir şekilde geliyor. Çözümü yok mu bu saçmalığın karşılaşan var mı böyle bir durumla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu detaylı denedim dxmark bu telefon hakkındaki her testi doğru herşeyiyle 4/4 telefon
Fikrinize saygı duymakla birlikte bu başlık altında birden çok kişi yazılımdaki kararsızlıklardan bahsetti. Mesela 3 hafta önce burada sormuştum ve bazı uygulamalardaki yazı tiplerinin uyumlu olmadığından ve değiştirilemediğinden bahsetmişti @ALBAY . Ekran görüntüsü de atmıştı. Yanlış anlaşılmasın amacım size muhalefet etmek değil, başlığı okuyup karar verecek arkadaşlara sizin gibi ben de yardımcı olmak isterim. İyisini kötüsünü objektif olarak olduğu gibi söyleyelim.
Estağfurullah. Düz bir kullanıcı olarak herhangi bir sorun yaşamadığımı, yazımda da sürekli cihaz hakkındaki düşüncelerimin "Bana göre" olduğunu belirttim. Yani bana göre tamamen objektif size göre doğru olmayabilir gayet doğal bir durum bu.
Bence de. Yani o kader üst seviye telefon kullandım sonuçta. Bana göre en iyi seçenek Magic 6 Pro dur.
Bahsettiğiniz seçilen yazı tipinin/karakterinin her uygulamada kullanılamamasıysa Samsung'ta da öyleydi. Mesela imstagramda ayarladığım yazı tipi oluyordu ama x'te olmuyordu. Belki Android'le ilgilidir.
Hayır, bahsedilen sizin atadığınız yazı tipinin her uygulamada görünmemesi değil, ekranla uyumlu olmaması.
Aşağıya o mesajın linkini bırakıyorum:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159821069
Anladım. Hiç fark etmemiştim. Yaşlandık, gözler bozuldu :)
Dizi filmizliyorsanız ses kalitesi için bile magic 6 alınır. Sesi gerçekten hayran bırakıyor
En düşük 51k düştü şuan resmi satıcılarda
Maalesef hagla fiyati çok yüksek kasim indirimleri filan yalan oldu s24 ultra 60 k iken tercih edilmesi zor bu fiyatlara
Honor magic 7 pro ocak veya şubatta çıkarsa daha düşer bence fiyatı
-
İşlemci için ısınma sorunu var deniyor
Yabancı videolara baktım çok büyük sorun yok gibi aynı gibi gördüm birde antutu rekoru baya düşük realme gt 7 pro göre belki kısılmış olabilir performans ısınmadan dolayı honor telefonda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMRES-42 -- 14 Kasım 2024; 23:56:42 >
Ben de merak ettim
ne zaman cihazı sıfırlayıp tek tek ince ayarları yapsam 2 veya 3 gün sonra tekrar kontrol ediyorum.Çünkü bazı özellikler yada gizlilik ayarları açılıyor ya da değişiyor. O kısma hiç bakmıyordum. Tesadüfen gördüm aklımı karıştırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 15 Kasım 2024; 7:27:0 >
.nomedia yı bir araştırabilir misiniz? Gözükmesin istemediğiniz resim dosyası içine basit uzantısı olmayan dosya koyuyorsunuz bu isimde, görülmeyi engelliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Bir de galaride gizliye al var siz isterseniz gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X