Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.185
Cevap
109
Favori
182.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edge yükledim aynı reklamlar ondanda çıktı firefox tüm reklamları kapatıyor. (edge ayarlarını eksik yapmış olabilirim tabi)

• crusht C kullanıcısına yanıt

Vaziyet bakarsak öyle 🤷🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 10 Kasım 2024; 16:37:38 >
  • hayals kullanıcısına yanıt

İşin özü o zaten adamlar tekel istediğini dayatıyor maalesef

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bunu yaptım. İnternet sayfaları rahatladı.

• Yandex browser ve adguard yükleyin. Sıfır reklam.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Firefox focus kullanıyorum, tavsiye ederim
  • Tum avrupa android 15 güncellemesini aldı bizim Honor neyi bekliyor
  • yepsilon Y kullanıcısına yanıt
    Beta harici Global kullanan hangi cihaz var pixel dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 10 Kasım 2024; 23:10:52 >
  • br251 kullanıcısına yanıt
    "Kabul edilebilir reklamlar" kısmı da kapalı olacak. O kısım açıksa reklam gösteriyor.
  • yepsilon Y kullanıcısına yanıt
    Android 15 beta daha. Sihirli silgi güncellemesini içeren bir güncelleme var. O gelmedi bize. Onu da bırakın Avrupa'yı Irak, Libya bile aldı.
  • Selamlar herkese, 2018 yılından beri samsung galaxy note 9 kullanıyorum. Telefonum artık ömrünü doldurmak üzere. Telefon araştırması yaparken fiyat/performans olarak amrial gemileri içinde en beğendiğim telefon honor magic 6 pro oldu. Sonrasında honoru biraz daha araştırınca honor 200 pro ile karşılaştım :)

Açıkcası kafam çok karışık. Dizi, film vs. herşey için telefonu kullanıyorum bu sebeple benim için ekran oldukça önemli. Kameranın default olarak var olması tüm taleplerimi karşılar düşüncesindeyim.

Eğer benim için en önemli şey ekran ve buna bağlı çözünürlük vs. ise sizce hangi telefonu tercih etmeliyim? +20000 TL daha fark vermeye sizce değer mi?

Yorumlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Muhammed Alperen M kullanıcısına yanıt

Merhaba, illa honor olacaksa 200 serisi ihtiyaçlarınızı karşılar. Fazladan para vermenize gerek yok. Bir diğer seçenek olarak da samsung s24fe 25 bin tl civarında satılıyordu. Onu da değerlendirebilirsiniz.

• Arkadaşlar huawei in wattch gt5 i ile tüm gün gece dahil kullanıyorum yine 2 günü buluyor batarya en çok bataryayı şaşırıyorum. Xiaomi 11t prodan geçtim elbet yazılımda eksiği vardır ama ne bulamadıysan bu telefonda var, bazı konularda boşuna eziyet çekmişim. Bazen net ve basit bir arayüz daha iyi olabiliyor.

nextdns i reklam engellemek için kullanmaya başladım ama sizce adguard ı satın alsam mı yıllardır adguard free sini kullanmıştım. Kasım indirimi olur mu acaba?
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran boyutu önemli olduğu için 2 cihaz arasında kaldım o sebeple samsungu değerlendirmek istemedim.

• Kasım kampanyasından ben kaspersky almayı düşünüyoum. Son dönemdeki internet bankacılığı olayları yaşanmaması için zaten bilgisayarımda kullanıyorum. Reklamları yüzde 90 engelliyor.

• Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • Ben proton vpn kullanıyorum mükemmel reklamlarıda engelliyor
  • 11.11 indirimleride boş çıktı bu gidişle telefonu alamicaz 😁
  • Fatih göktepe F kullanıcısına yanıt
    29 kasımda kara cuma indirimleri var belki o zaman 😀
  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

Bence bizim ülkede böyle günlerin indirim kavrami tükendi ama ne diyelim 😁

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.