< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (151. sayfa)
-
-
İstanbul içi ikinci el temiz cihaz satan arkadaş varsa PM den ulaşabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu durdu artık muhabbet dönmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pusuda bekliyoruz indirimi ama yok olsa donelim😁
Bu gidişte honor magic 7 pro alırız 😀🤣
Oda ilk basta cok yuksek fiyata cikar muhtemelen tr ye gelmeside kimbilir ne zaman redmi note 8 prodan devam 😁 s24 ultrayla magic arasinda kaliyorum bazende bilemiyorum ne yapacaz 🤦
Magic 6 Pro iyidir hocam :)
Selam arkadaşlar, üzerinde gelen ekran koruyucu yerine başka bir ürün önerisi olan var mı? Kimler ne kullanıyor, nereden alınır?
Magic 7 ile resim çekme karşılaştırması olan bir video gördüm magic 6 nın resimleri daha iyi gözüküyordu
Forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Amazon'dan almıştım, 1 kutuda 2 tane çıkıyor, ön kamera kısmını da kapatıyor. Modeli bulunca yazarım.
ibywind markaymışamazonIbywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor Magic6 Pro 5G 6,8"(Honor Magic 5 Pro 5G/Honor Magic6 Lite 5G/Honor X9b 5G için değil),Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka Filmhttps://www.amazon.com.tr/IBYWIND-Ekran-Koruyucu-Magic6-Kamera/dp/B0CWPZLVYZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerinci -- 18 Kasım 2024; 23:10:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de aynı durumu gördüm o kadar da bir kamera geliştirmesi yok gibi varsa yoksa Ai modunda olmuşlar 7 serisinde
arkadaşlar benim x10 zom dan sonra sabitleme çok zor çalışıyor ve kameradan cızrr cızırr ses geliyor sabitleme yapamıyor sanırım bunun çözümü varmı sizce
-
Merhaba arkadaşlar magic 6 pro nasıl 10 günlük buldum 38bine bende s24 ultra var yurtdışı geçmeye değermi acaba
Yurtdişi ise gecilir s24u güzel aslinda ama garantili olsaydi yok derdim üstüne para vermiyeceksin degilmi:)
-
Aldım hocam bendeki yurtdışı s24 ultra verip üzerine 10bin verdim, 13 günlük vatanbilgisayardan alınma 12 512gb tr magic 6 pro aldım birde hediye kılıfı vardı siyah deri gibi
Sifiri be kadar ki.? 47,48k denk gelmiş gibi neyse kullanicilar fiyati onlar bilir
Hocam yurtdışı s24 ultralar 26 dan başlıyor sıfır kapalı kutusu 29 30 ben 38e aldom magic 6 proyu
38+10 sandim pardon:)
Aynı, 14.0.1.007..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X