Teşekkür ederim :) açıkçası 6 yıl sonra yeni bir telefona geçince direkt çağ atlamış gibi oldum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (153. sayfa)
-
-
Şuan hangi android olursa olsun iphone tarafındaki bir iki nesil gerideki telefondan daha iyi video çekemez tüm şartlarda, Apple tarafı bu konuda gerçekten başka seviyede.
-
Herkese merhaba, artık emekliliği yaklaşmakta olan beş yıllık bir Huawei Mate 20 Pro kullanıyorum.
Google sorunları sebebiyle Huawei yerine Honor dikkatimi çekti.
Yüksek ihtimalle kıyas kabul etmez diyeceksiniz belki ama, Magic 6 Pro ve 200 Pro arasında kaldım.
Mate 20 Pro'dan geçecek bir kullanıcı için fiyat farkını göze alıp Magic 6 Pro mu alınır dersiniz, yoksa 200 Pro da eski telefonu aratmaz o da alınıp kullanılabilir mi dersiniz merak ettim.
Görüş ve değerlendirmelerinizi okumak isterim... 👍🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende huawei mate 20 pro kulanıyorum honor magic 6 pro günümüzde güncelllenmiş hali eskiden alt firmasıydı vatan bilgisayar inceledim herşeyi aynı indirim kovalıyorum vaktin varsa incelle honor magic7 pro veya honor magic 6 pro alacam bekleyişteyim kesin bu telefon olacak başka bişeye bakmıyorum
Ayni bende hocam bi tik indirim gelse yapistiricaz ama inat etti vatan yapmiyor 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ikilemi yaşayıp Mate 10 pro dan magic 6 pro ya geçtim. 🫡
YT cihazlara kayıt gelme durumu olurmu şimdi veya ilerde ?
-
Merhaba, honor magic6 pro ve iphone 15 pro birlikte kullanıyorum. Fotoğraf ve video olarak biribirinden farkı yok. Portre fotoğraf çekiminde ise magic 6 pro açık ara önde bunlar da benim kullanım deneyimim.
-
Güle güle kullanın.
Alışverişlerde ödemelerimi düzenli olarak NFC ile mobil ödeme şeklinde yapıyorum.
Siz de bu şekilde ödeme yapıyorsanız, bu cihazla ödeme tecrübeniz oldu mu?
Sorun yaşadınız mı acaba?
Ben Honor 90 da nfc üzerinden ödeme yapıyorum hiç sorun yaşamadım
Teşekkürler Nfc ödeme kullanmıyorum ama geçenlerde banka uygulamasında Nfc ile kimlik kartını okuttum sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 27 Kasım 2024; 18:39:59 >
yani nfc ye kredi kartı tanımlı. kk dan ödeme yapabiliyorum nfc kullanarak. Ayrıca tc kimlik kartını da sorunsuz okumuştu. (qnb ilk kurulum da istemişti)
Edit: Pardon ya arkadaş cevap yazdı sandım yanlış oldu :/ :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 27 Kasım 2024; 19:18:34 >
Alttaki siyahı aldım sert plastik düştü ve köşesi kırıldı camada darbe oldu bunun yerine şeffaf bir kılıf aldım daha iyi koruyor. Altakini pek tavsiye etmiyor sert plastik darbeyi direk yansıtıyor.
-
Şu kullandığımız telefon 4/4 neden insanlar 100 bin verip ıphone alır aklım almıyor
Abi elma ya daha ötesi yok 😀🤣🤣
Son 5 yıldır android kullanıyorum mutluyum şahsi olarak söylüyorum o elmanın malzeme kalitesi o parayı asla haketmiyor benim gözümde tek iyi yanı yazılım onda özgür değilsin kısıtlı yapabildiğin android göre çok modeli olmadığı için yazılıma ağırlık veriyorlar senede 1 telefon çıkarıyor android bir firma en az 10 model çıkarıyor 1 senede
Satma düşüncesimde oldukları için çoğu böyle markalara pek bakmıyor piyasada çok tutulan bilindik markaları seçiyorlar iphone samsung gibi
Çoğu arkadaşım android kullanıyor çünkü android rahat çok kullanışlı olduğu için
Dünmilk defa ben de vakıf üzerinden ödeme yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.
Herkese merhaba. Arkadaşlar bir süredir magic 6 pro ve vivo x100 pro arasında kaldım. Malum sene bitmeden almak lazım. Kasım indiriminde honor 51000 tl - vivo 55000 tl ' den aşağiya inmedi. Bugün yada yarın şartları zorlayarak almayı düşünüyorum. Samsung s20 kullanıyorum 4 senedir artık günde en az 2 kez şarj etmekten sıkıldım. Tabi s24+ 512 gb seçeneği olsaydı bu cihazları düşünmezdim.
Neyse sizce ana kamera ve portre modu düşünülünce hangi cihazı seçmeliyim. Ufak bir kızım var ve devamlı foto - video çekiyorum hatıra olması için.
ben de sizin gibi arada kaldım. ankamallda gittim iki cihaza da baktım. vivoda karşı mağazanın içindeki etiketleri çok net okuyabildim fakat honorda karşı mağazanın etiketlerini okumakta biraz zorlandım ve ekran aşırı kumlu bir hal aldı. teşhirdeki cihazda bir sorun var mıydı bilemiyorum ama çeşitli zoom varyasyonları denedim. vivo benim için tasarım ve kamera olarak artı puanlar aldı. haftasonu geçene kadar 50k altına düşerse vivo tercih edeceğim
1 haftadır kvk serviste telefon ekran değişimi için honor yollamadı bi türlü parçayı mağdur olduk :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X