|
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (154. sayfa)
-
-
Gözüm kapalı alırım ama ekran koruyucu olmadan kullanma:)
-
Hocam sarı sitede magic 6 pro ankara içi toplasan 4-5 tane ilan çıkıyor, hatta şu an gene baktım sadece 2 adet ilan var. Ankara gibi bir yerde bile bu kadar az ilan varsa ya cihaz pek bilinmediği için az satılıyor ya da kullananlar gerçekten memnun ondan dolayı ilana koymuyorlar. Ben de 2 hafta önce 3 ay kullanılmış magic 6 pro aldım 40 bine. Diğer ilanlar 46-49 arası dolaşıyordu. Satan arkadaş gerçekten temiz kullanmış nokta hata yoktu içinde ve dışında. Ben 14 pm ile beraber kullanıyorum. Video çekimi ve hoparlör hariç her konuda 14 pm'den iyi (foto çekimi, ekran , pil ömrü , şarj hızı). Ama videoda gerçekten 14 pm 1-2 gömlek üstün. Onun dışında gerçekten çok iyi bir cihaz.
-
Cihaz kutu içinde kendi ekran filmi kaplı şeklinde çıkıyor diye biliyorum söküp daha iyisini mi taktırmak gerekiyor -
Kara cumada yalan olacak galiba yarıni bekliyoruz belki bir ihtimal ama yaprak kimildamiyo gören olursa yazsin buraya lütfen 😁 -
Yalan oldu bile hepsiburada ve vatan bilgisayar aynı fiyat honor magic 7 pro aldırtacaklar bana 😀🤣 -
Hepsiburada 1500 tl daha pahali ve kilif hediyesi yok vatan yine daha insafli 😁
-
içindeki yeterli ama çok çabuk çiziliyor koruyucu ben ondan çıkarmıştım birşey olmaz ekranına diye bu sefer ekran daha beter çizildi :D hidrojel koruyucu değil de tamperli kavisli cam almak daha mantıklı gibi. temuda aliexpresste mevcut bu arada..
-
-
-
Kasım güvenlik güncellemesi gelmiş, önemli bir şey değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tamer306
Satın alma arefesindeyim fakat sahibinden.com'da o kadar çok birkaç aylık cihaz ilanı var ki, insana acaba dedirtiyor.
Kullanan arkadaşlar geçer not veriyorlar mı cihazlarına?
Sadece katalog verisi ile değil kullanıcı tecrübeleriyle de karar vermiş olmak isterim.
Uzun yıllardır Huawei kullanıcısı olarak Honor sempatik geldi ama yine de markanın yabancısı olarak netleşmiş olmak da istiyorum doğrusu.
Mate 20 Pro sonrası muhakkak iyi gelecektir fakat sık telefon değiştiren kullancılar daha isabetli kıyas yapabilir diye düşünüyorum...ulan Mate 20 Pro ne telefondun bee efsane...
-
Valla hâlâ kullanıyorum donma, takılma, yavaşlama gibi konularda hiç sıkıntısı yok.
Ama kullanıma bağlı olarak hayalet ekran, pil kondüsyonunda azalma ve sim 1'i görmeme aksaklıkları yaşıyorum.
Tamirine girsem orijinal parça bulma ihtimali epey düşük, bir de özenerek tamir edecek bir ustaya denk gelmek mesele.
Yetkili servisler de allahlık, gram itimat edemiyor insan.
Ne yapsam bilemedim.
Bir tek bu cihazı yakın buldum Mate 20 Pro'ya; zihnen netleşmeye çalışıyorum, bakalım nasıl olacak... -
Bence de Google lisanslı olup mate 20 Pro yerine alınacak tek telefon honor -
-
-
Eski Mate 10 Pro'cu olarak sonuna kadar katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Kasım 2024; 23:22:4 > -
az önce Vatan mağazasına girdim s24 ultra ile arasında kaldım dellendim çıktım :) kavis olmasa valla alacaktım sevmiyorum kavis ekranı..
-
O zaman honor magic 7 pro bekle onda kavis baya az daha güzel ocak sonu Avrupa da satışa çıkacak -
Beyler bu üçlü kameranın en altındaki nokta gibi olan şeyin işlevi nedir bileniniz var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X