Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lomax. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.167
Cevap
110
Favori
182.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mikrofon diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maviakdeniz M kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Bak bu çok doğru. Ben de magic 6 pro bekleyenlerdendim ama gittim 16 pro Max aldım. İPhone Abartılmış ve şişirilmiş bir telefondan başka şey değil.

Mesela eşime whatsapp üzerinden çektiğim foto ve videoları atmak istedim, önce medya sınırıyla karşılaştım, şaşırdım. Neyse gönderdim çıktım whatsaptan meğer gitmemişler. Neden gitmiyor derken iPhone böyleymiş. Yani mesela 5tane 5 dakikalık video attın ve yüklenmelerini, tamamen gönderilmelerini beklemeden çıktın. Yükleme yarım kalıyor. 2 saat sonra eline aldın telefonu, baktın, gitmemişler. Tekrar yolluyorsun ama ekranı kapatırsan gene gitmiyor. Ekran açık bekleyeceksin. Bunu iPhone kullananlar anlatmıyor mesela. Bir foto hemen gidiyor ya, onu anlatıp sorun yok gibi davranıyorlar.

Sonra video sırasında çekilen fotoğraflar çok kötü. İş yerinde çekip örnek göstermiştim, suratlar belli bile değil nerdeyse.

Zaten hem ön hem arka kamera aynı anda kayıt gibi aksiyonlar yok. Bir de video kaydı sırasında ön arka kamera arasında geçişte yok. Video kaydı kaliteli olsa da fotoğraflar çok iyi değil. İPhone ekran parlaklığını değiştirerek fotoğrafı çok harika gösterse de gerçek fotoğraf çok daha kötü. Ekran telefonu yani.

Whatsaptan bana bir çok fotoğraf ve video geldi diyelim. Tek tek veya ikili üçlü kaydedersen sorun yok ama tümünü seçip kaydetmek istersem kaydet seçeneği yok, paylaş var falan. Onla mı uğraşılır.

Tekrarlayan alarmlarda “sadece bugün için kapat” seçeneği yok. Alarmdan önce uyanıp alarmı kapatırsan tekrar elle açmalısın.

Paylaşım seçeneği zaten çok sınırlı. Daha çok link kopyalayıp istediğin yere yapıştırma ile hareket ediliyor. Doğrudan uygulamalar çıkmıyor.

Geri geri silmenin hızlı yolu yok. Bir önceki menüye/sayfaya/ekrana dönmek için geri tuşu zaten yok. İlla sol el ile en üst sol köşedeki tuşa, ya da ekranın solundan sağa sürükleyerek (sağ el başparmağı uzanmıyor zaten) sürüklemek lazım, o da pratik değil.

Kayan ekran görüntüsü alamıyorsun. Ekrana tıklayarak kaydırarak falan bir aksiyon yapamıyorsun. Ekran görüntüsü almak bile hala çok ilkel, tuşlarla basa basa oluyor. Ben onu arkaya çift dokunuşa atadım ama elli kere dokunuyorum çeksin diye. Çift dokunuşları algılamıyor.

Kamera kullanılırsa telefon çok ısınıyor ve pil çok çabuk bitiyor. Hızlı şarj falan yok. Öyle 66 watt 80 watt 120 Watt falan rahatlığı yok Saatlerce bekleyeceksin.

Bilgisayara bağlarsan öyle her klasörü göremiyorsun. İndirilenler müzikler fotoğraflar gibi klasör beklemeyin. Bir klasör içinde bir kaç fotoğraf gösteriyor. İndirdiğim belgeyi pc ya atayım falan hikaye. Zulüm eziyet, başka şey değil.

İnstagramda paylaş dediğinde Gmail Google chat falan çıkarken bunda çıkmıyor, linki kopyalayıp gidip orada yapıştırarak göndermelisin.

Galeriden fotoğraf seçeceksen önce sağ üst köşeden seç tuşuna basman lazım. Fotoğrafs basılı tuttuğunda çıkan menüde seç yok. Bir kere tıklarsan zaten fotoğraf açılıyor. İlkel bir şekilde seçmek için önce seçme düğmesini seçmelisin.

Say say bitmez ya. Midem bulandı telefondan. Ekran bölme yok, uygulama küçültme yok, kamera menüsünden belge tarayamıyorsun apayrı yerde, bir şey lazım bambaşka yerde, çok dolambaçlı ve çok eksik, görevini de tam yapamayan uygulamalarla dolu. App storda nerdeyse tüm uygulamalar deneme için bile önce “deneme ödeme onayı” istiyor, iptali unutursan ücretliye döndürüyor.

Parmak izi yok. Bu çok büyük bir eksik. Telefon masada ve yüzümü görmedi diye ekranı açamıyorum. Ya herkesin gözü önünde şifre gircem, ya da telefonu sürekli elime alıp yüzümü gösterticem. Honorda parmak izi ile telefonu yattığı yerden kullanıyordum.

Android özgürlük ve rahatlık. İPhone ise “bende üç kamera var” deyip masaya koymalık telefon. Kamerasından çok şey bekledim ama kamerası da maalesef fiyatının ederi değil.

Whatsaptan medya atıp gitsin diye ekran açık beklemek nedir ya, ne saçma. Hangi çağdayız. Bari kapatılan alarm ertesi gün otomatik açılsın, onu bile yapamamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Yakın tanıdığım biri de iphone 15 pro almıştı. Sizin tüm bu saydıklarınızı birebir o da söylemişti. 1 hafta sonra telefonu iade etti. Bir daha da bana iPhone övmesin kimse diyordu 😄

Çok doğru tespitler. iPhone kullanan 2 grup insan tipi var. Birinci grup gerçek prolar. Bunlar zaten sektörde medya işi falan yapan, telefonu gerçekten kullanan tipler. Zaten apple familyasındalar, laptopları falan da apple olunca işlerini her türlü bu ortam üzerinden hallettikleri için onlara kolaylık sağlıyor. Bunu anlıyorum, zaten bazı pro uygulamalar ios platformunda sunuluyor. Gerçi son yıllarda android de bu konuda ilerlemiş durumda. İkinci grup da telefondan anlamadığı halde kullananlar. Marka algısı, gösteriş vs. Adam fotoğraf çekmeyi bilmiyor ama ona göre iPhone müthiş çekiyor. Eskiden iPhone kullananlar da ordan devam etme ihtiyacı duyuyor. Çevremde bir sürü insan var bu şekilde. Birde güvenli telefon saçmalığı var. İlk çıktığı günden beri android kullanıcısıyım. bir kere bile virüsle karşılaşmadım. Benim için iPhone un tek artısı sağlam kasa ve eline aldığında kaliteli hissettirmesi. Yazılım olarak hiçbir zaman sevemedim.

• Pratik kullanıma alıştıysan iOS hapisane gibi. O yok bu yok şu yok. İOS kullanan kişi bu ortama adapte olmuş. Mesela Gmail chat üzerinden 150 mb boyutunda video atıyorum, 15-20 dakika yüklensin diye uygulama açık bekliyorum, kapatırsam gitmiyor. İşim sebebiyle sürekli medya alıp gönderiyorum. Ben hep böyle ekranda bekleyemem ki. Şimdi aklıma geldi. Mesela Gmail chat android üzerinde ses dosyası gönderiyor. İPhone Gmail chat üzerinde dosyalara giriyorum ses kayıtlarına ya da diğer belgelere ulaşamıyorum. Bilgisayardan attığım bazı iCloud yedeklemelerini görüyor ama seçtirmiyor. Ses kayıt uygulaması ile kaydettiğim ses dosyalarını gönderemiyorum, mecbur mail atıp “mail attım” diyorum. Millette şaşırıyor. Bir de metin yazdım. Düzeltme yaptığında imleci istediğim yere götürmek falan çok problem. Gizlilik ile ilgili olarak şifremi görmesinler diye telefonu elime alıp yüzümü okutmak problem. Sürekli telefonu elime almak ya da telefonun üstüne doğru eğilmek zorundayım. Telefonu her zaman elime alamadığımdan bir parmak okutmak yeterliydi, iPhone parmak izi olmaması benim açımdan bu anlamda da kötü oldu. Şarjı uzun gitsin diye max model aldım. Benim açımdan günlük konforumun %70ini ortadan kaldırdı. Otomatik indir her türlü veriyi kullan gibi tüm imkanları sunsamda WhatsApp medyaları ben WhatsAppa girmedikçe indirmiyor. Hücresel ve wifi falan tim ayarlar aktif. Yani telefon benim için koşacağına ben telefon için koşturuyorum. Magic 7 çıkarsa nasip ona belkide. Ya da Samsung 25 falan. Ama bana şu yazdıklarımı kimse anlatmadı. Yok elde duruşu iyi, yok sistemi akıcı, yok stabil. Yok ki bir şey telefonda, komut satırı gibi. Eski symbianın gelişmişi gibi bir kullanım arayüz var. Bunları yazdım ki, bu forumda “benim gibi” o paraya ne alsam çıkmazındakilere bir fikir olsun. Bu bu bu yok, bunlar böyle böyle. Bir de çok ağır. Uzun süre elde durdu mu resmen yoruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Honor Magic 6 Pro ANA KONU

Arkadaşlar merhaba,

Yükleyen oldu mu?

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt
    Bana henüz gelmedi. Mevcut sürümünüz neydi?

• fupoko77 F kullanıcısına yanıt

Mevcut sürüm ;

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    Bendeki bu. Herhangi bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geldi güncelleme? Beta başvurunuz vs var mıydı?

• fupoko77 F kullanıcısına yanıt

Yok üstadım ben herhangi bir şey yapmadım. Gece yarısı kendiliğinden indirmeye başladı. Yükleyip yüklememe arasında kararsızım.

Tabi ister istemez bir riski var. Bazen güncelleme diye yüklüyoruz bir sürü hata batarya sorunu vs oluyor. Can sıkıyor

Yurt dışı cihaz mı sizinki?

Evet üstadım.

Ondandır. Bize daha "akıllı silgi" yi içeren güncelleme bile gelmedi. Teşekkürler.

bunlarin hepsinin pratik yolu var ancak ben tembel oldugum icin anlatmayla ugrasamam

Anladım üstadım akşam ben Magic os 9 un videolarına bakayım güncelleme yaparsam buradan paylaşırım. Senelerdir Android kullanıcısı olarak sene de en az 4 telefon değiştiren biriydim bu telefonu aldıktan sonra imkanı yok değiştirmem. Honor Magic 6 Pro dan o kadar çok memnunum. 🧿

• Honor Magic 7 Pro Türkiye'de ne zaman satışa çıkar, her hangi bir bilgi var mı?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    25 ocakta Avrupa satışa çıkacak son bilgi olarak şubat veya mart gibi gelir bence sarısitede satışı var ama çinde gelme

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.