Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.170
Cevap
110
Favori
182.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 15 verip magic 7 pro almayı düşünüyorum, peki düz modeli gelir mi Türkiye'ye magic 7 ?

• Sonunda vatandan siparisi geçtim kara cuma kasim derken olacağı yok yeter dedim uzun zaman sonra yeni telefon heycani 😁
  • Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt

kılıf hediyesi falan var mı ?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Hafta sonu kilif bitmişti hediye yoktu bugün tekrardan kilif hediye yaninda

iptal et siparişi tekrar satın al bence kılıf gayet güzel.

Bu aksam verdim siparisi zaten kilif geldigini görünce tekrardan

Bilmiyorum tanıtılan çoğu renkte gelmeyebilir Çin özel oluyor bazı renkler ve modeller porsche sürümü hiç gelmiyor
  • Arka kamera için koruyucu cam ekran içinde yedekte dursun tavsiyesi olan varsa cok iyi olur kaliteli ürün kullanmadan anlasilmiyor çünkü.
  • Telefon en az 55k oldu honor magic 7 pro bence en az 65 k çıkar
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

sonunda magic os 9 görünmüş yolda. ai özelliklerini denedin mi hocam? nasıl iyi mi?

tr cihazlara da ay ortasına kadar gelir umarım. heyecanla bekliyoruz..

• kvk teknik servise ekran değişimi için verdiğim telefon 12. günü doldurdu. müthiş mağdur ettiler tuşlu telefona kaldım bunca süre.. honor hiçbir şekilde devreye girmedi 20 iş günüdür tamir süresi diyip geçti.

satış sonrası hizmet her android cihazda olduğu gibi berbat arkadaşlar, telefondan çok memnunum ama sorun çıktığında mağdur olmanız olası.

apple işte burda devreye giriyor. fiyatını hak etmiyor belki ama mağdur da etmiyor..

• kvk, genpa adları batsın bir gün birileri delirip kendini servislerin birinde havaya uçuracak haberleri yok, gevşek pneler
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

hayır bu ne lakayıtlık anlamıyorum. kim telefonunu 20 iş günü tamir süresinde gelir nasılsa diye verebilir ki bu dönemde. 2 gün telefonunuzdan ayrı kalsanız tüm işleriniz aksıyor. gevşek gevşek 20 iş günüdür tamir süresi demek nedir? kvk nın suçu var mı bilmiyorum parça beklenmektedir üreticiden diyor 10 gündür çünkü. honor belki de parça tedariği sağlayamıyor. zaten honora soruyorum nedir durum diye onlar böyle dönüş yaptı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 4 Aralık 2024; 15:51:7 >
  • Arkadaşlar merhaba, pil ömrünü uzatmak için;

Akıllı veri tasarrufu
    Uygulama başlatma
    Pil optimizasyonu

Kısımlarındaki ayarlar haricinde başka yapılabilecek neler var, bununla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt

Neden hocam az mi gidiyor pili beklentiye göre

• Vatal V kullanıcısına yanıt

Madem kanuni hakları olan 20 iş gününü sonuna kadar kullanacaklar, siz de kanuni hakkınızı kullanın.

Anladığım kadarıyla 10 iş gününü geçmiş durumdasınız.

Yazılı olarak, Honor'dan muadil bir yedek telefon talep edin, firmanın da cevabını yazılı olarak vermesini isteyin.

Eğer muadil ürün tedarik etmezlerse Ticaret Bakanlığı'na şikayette bulunabilirsiniz.

İlgili mevzuat;

Mevzuat Bilgi Sistemi

Üretici, ithalatçı ve satıcının sorumluluğu. Madde 14/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Aralık 2024; 16:12:10 >

Yok hocam aslında gayet iyi gidiyor, 1.5-2 günde bir şarj ediyorum sadece optimum pil ömrünü sağlamak istedim.

• 20BİN TL fiyata kadar olan telefonlarda 12 taksit geldi diyorlar aslı var mı ? az önce haber sitesinde okudum...

• nastasia kullanıcısına yanıt

kredi kartı ile alımlarda bir değişiklik yok. banka kredisi ile alımlarda bir değişiklik söz konusu gibi görünüyor ama ondan da bir şey anlamadım. sanki eskisinden daha kötü olmuş gibi geldi okuyunca

• inferior İ kullanıcısına yanıt

ne günlere kaldık yahu...

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.