Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hakankarli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.167
Cevap
110
Favori
182.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galeriyi silmeyecektin ancak sıfırlama ile geri gelir. Herhangi bir yerde upload edilmiş Apk'si yok henüz.

• ozankardes kullanıcısına yanıt

Evet üstadım

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

Bize gelmesi tahmini Şubat mart'i bulur o zaman.

• Apk extractor Ile birisi gondersin olur bence. Bense Magic 6 Pro yok ama 200 Pro olursa gondereyim
  • Bu ozellikler acik olunca telefon sarjda yüzde 80 de durmasi gerekmiyor mu acaba ben mi yanlis anladim

Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • sinemabul S kullanıcısına yanıt

Şöyle deneyebilirsiniz;

Ayarlar içerisinde "varsayılan uygulamalar" diye aratın. (Genelde uygulamalar bölümünde oluyor.)

Buradan fotoğraflar ve videolar için varsayılan uygulamayı Galeri yerine Google Fotoğraflar olarak değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 11 Aralık 2024; 13:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchuroom

Herkese merhaba. Arkadaşlar bir süredir magic 6 pro ve vivo x100 pro arasında kaldım. Malum sene bitmeden almak lazım. Kasım indiriminde honor 51000 tl - vivo 55000 tl ' den aşağiya inmedi. Bugün yada yarın şartları zorlayarak almayı düşünüyorum. Samsung s20 kullanıyorum 4 senedir artık günde en az 2 kez şarj etmekten sıkıldım. Tabi s24+ 512 gb seçeneği olsaydı bu cihazları düşünmezdim.
    Neyse sizce ana kamera ve portre modu düşünülünce hangi cihazı seçmeliyim. Ufak bir kızım var ve devamlı foto - video çekiyorum hatıra olması için.

vivo x100 pro modelini aldım. vatan bilgisayara gidip ikisinide inceledim. iki cihazda alan kişiyi üzmez.

• hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt
    Ayar açıkken %100 şarj edersen aslında %80 şarj ediyor büyük ihtimalle. Her iki ayarda kullanınca ayar kapalıyken daha fazla ekran süresi aldım Honor 200 pro da
  • Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt

Bir zaman sonra 80'e gelince bildirim çıkıyor durayım mı devam mı edeyim diye. Nedense o bildirim çok nadir çıkıyor.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Ben daha hic goremedim hep yuzde 80 de çıkarmak istiyorm ama unutuyorum 🤦

• Merhaba.

Konuyu okuyorum da bir yandan. 50K satılıyor telefon hala bu rakama alınır mı ?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Dün bir tane satın aldım üstad.

Beş yıldır kullandığım Mate 20 Pro'ya en yakın karakterde gördüğüm cihaz olduğu varsayımıyla geçiş yapmış oldum.

Huawei alışkanlığım sebebiyle başka bir android cihaza geçmek yerine bunu tercih ettim.
    Gerçekten de çok benzerler hatta aynılar diyebilirim, menüleri vs. birbirine çok yakın.

Benim gibi en az beş yıl ve belki daha fazla kullanacaksanız, Huawei geçmişiniz varsa bu cihaz biçilmiş kaftan.

Yurtdışından Oneplus 12 getirip resmi kayıtlı kullanayım gibi düşündüm, kayıt ücreti vs. 60 bin liraları bulacaktı.
    Yurtiçinde garantisinin olmaması da cabası

Bu arada ürünü mağazadan satın aldım ve ödemede birkaç kredi kartı kullanarak, kampanyalar ve puan kazanımlarıyla maliyeti epey aşağıya çekebilmiş oldum.
    Özellikle yeni çıkartılmış iki Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı anlık olarak 5000 TL'lik avantaj sağladı.

Özetle, ödeme esnasında sağladığım avantajlarla ve kullandığım telefonla neredeyse birebir karakterde olmasıyla içimin rahat olduğu bir geçiş yaptığımı düşünüyorum...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Bende uzun zamandan beri oneplus kullanıyorum şuan 9 pro kullanıyorum ilk çıktığından beri. Op yeni serilerini alamadık malum kayitlardan ötürü. Bende arayışa geçtim bir ara Xiaomi 14T pro baktım içime sinmedi gibi sonra bu telefonu gördüm konuyu okuyordum. Herhalde bu telefonda istenilen fiyata çıkmamış 8 ay önceki rakamlara satılıyor hala şuan vatanda tehşirde varmıdır bilmiyorum telefona bakmak için.
    HB şuan 51K vatanda 55k gibi rakam.
    Benim tek kredi kartım garanti bankasi var.
    Neredesiniz yer olarak?
    Ben Bursa Kent Meydanı AVM'deki Vatan Bilgisayar şubesinden satın aldım.
    Teşhirde de ürün vardı.
    Ayrıca İstanbul Forum'daki Vatan Bilgisayar'da ve Teknosa'da da teşhirde vardı, hatta Teknosa'da Mate 20 Pro ile yan yana getirip uzun uzun kıyaslama imkanım olmuştu.

Bonus Kartınız için BonusfFaş uygulamasını kontrol etmeyi es geçmeyin.

Vatan'dan alacaksanız da benim yaptığım gibi Hepsiburada'nın 50999 TL'lik fiyatını referans gösterip merkezden o fiyatı alabilirsiniz.
    Yanında orijinal kılıfı da hediye ediliyor.

Ben tekirdağ burada vatan teknosa var ama bakmadım daha oraya belki vardır teşhir ürünü.

Bu arada bir kişi bulunduğum bölgede satıyor 5 aylık felan. 42K felan bir rakam diyor? Acaba değermi o rakam vermeye? 38 40 arası teklif edeceğim kabul eder ise o rakamlara alınır mı ?

Uzun vadeli kullanacaksanız, ürünün fiyatını belirttiğiniz seviyeye çekebilecekseniz ve de cihazda teknik veya kozmetik bir sorun yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ben standart kullanıcıyım dediğim gibi 9pro ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum tertemız. Kafadan 2 sene kullanırım Tamam o zaman max 40K kadar almaya çalışayım onu.

Tekirdağ çarşıda mı, cihazda sıkıntı olabilir uyanık olun.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Çarşıda değil ama benim tanıdığım arkadaşında varmış? Oda çarşıdan bir yerden almış? Sizin bildiğiniz nerede ?

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.