Heh işte tahmin ettiğim gibi, arkadaşlar burada bir dengesizlik keşfettim. Cihazımı ne zaman sıfırlasam Akıllı tanılamanın versiyonunun farklı olduğunu gördüm. Sistem uygulamaları güncelleyicisi tüm uygulamaları yükleyip güncellemesine rağmen (nerden mi biliyorum o sistem uygulamaları güncelleyicisi penceresini açıyorum bir şekilde ve görüyorum oradan güncellemeleri) nedense bunun güncel sürümünü nasıl oluyorsa kafasına göre ya yüklüyor ya eski sürümde kalıyor. Buyrun SS ler ; Diğer cihazımda güncel versiyonu yüklüydü. Apkmirror'a upload ettim (hiç bir yerde yoktu apk'si) Güncel versiyonda hakkında kısmında güncelleme kontrolü de var. YENİ GÜNCEL VERSİYONU ESKİ VERSİYONU |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (152. sayfa)
-
-
Varmak istediğiniz yeri anlamadım? Bu uygulamayı neden bu kadar kurcaladık :) -
Varmak istediğim şu, deneyimlerime göre bu tip bir sorun diğer sorunların gizli habercisidir, ya bunun gibi bazı önemli sistem uygulamaları da güncellenmediyse 🤪
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 22 Kasım 2024; 11:19:40 > -
Hayırlısı diyelim 😄 -
Bahsettiğiniz durum "Honor home(başlangıç ekranı" uygulaması için de geçerli. Bende şu anki yüklü sürüm "14.0.0.190" ama apkmirror sitesinde "14.0.0.203" sürümü mevcut. Çok mühim bir olay mı bilmiyorum ama önemli güncelleştirmeleri kaçırmıyoruzdur umarım.
Bide sistem uygulama güncelleyicisi nerede bulamadım bir türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutupskg123 -- 22 Kasım 2024; 15:51:52 > -
Başlatıcı her farklı cihazda sürümü farklı olması muhtemeldir o takılacak bir şey değil, böyle diğer sistem uygulamalarının güncellenmesi önemli, honor push vs gibi.
Şimdi nasıl mı açıyorum:
Cihazı ilk kurarken bir tane oyun yüklüyorum sonra uygulamalardan oyun yöneticisisini açıp onaylıyorum, oradan ön izlemeyi de açıyorum.
Sistem uygulamaları güncelleyicisi arkada bunun da güncellemesini yapmak için tetiklenmeden hemen oyunu açıyorum.
Soldan oyun yöneticisini açıp ayarlardan güncellemelerini kontrol edince uyarı geliyor güncellemesi var diye, tıklayınca lap diye sistem uygulamaları güncelleyicisi açılıyor 😎 onu da kilitleyip bir süre takılıp kontrol ediyorum öyle. Bir kaç gün sonra pencere bir şekilde kilitli olsa da önde tutsanda kayboluyor, önemli değil zaten göreceğini görmüş oluyorsun.
He senin kurulu şu anda sistem, oyun yöneticisinin güncellemelerini kaldırıp hemen bir oyuna girip yukarda dediğim gibi yaparsan yine pencere lap diye çıkması lazım.
Sistemin güzel bir açığı 🤪
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159911091
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 23 Kasım 2024; 8:7:26 >
-
Allah yardım etsin :)! -
Anlamadım neydi bu ?
-
Bokunuzda boncuk aramayın, buluttan nem kapmayın vb. bir çok örnek verilebilir. Ortada bir sorun yok, sorun yaratmaya çalışmayın ve hayatınıza devam edin de denmek istenmiş olabilir.
-
Ekrandaki çizikler nedeniyle kvk teknik servise verdim 6 aylık ekran değişim kampanyasi ile gelişmeleri söyleyeceğim -
koruyucu yok muydu
-
Bu ürün önerilmişti aldım orijinal beklemiyordum ama kaliteli yan üründür bekledim ama uyumsuz düşünüyorsanız almayın.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
787,76TL | Orijinal onur sihirli 6 Pro PU deri braketi kılıf darbeye telefon kapak için onur Magic6 tam koruyucu kabuk ile Kickstandaliexpress.Orijinal onur sihirli 6 Pro PU deri braketi kılıf darbeye telefon kapak için onur Magic6 tam koruyucu kabuk ile Kickstand - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005006832645262.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60880905717&aff_fcid=8804e726ddb2442b918e19dc6b3b0f30-1732387629300-09144-_EzMc8sN&tt=MG&aff_fsk=_EzMc8sN&aff_platform=default&sk=_EzMc8sN&aff_trace_key=8804e726ddb2442b918e19dc6b3b0f30-1732387629300-09144-_EzMc8sN&shareId=60880905717&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=c5e35dbaa8c7459fbd5825aae2412809&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
Onun yerine bunu alın fiyatına göre dokusu daha iyi Magsafe güzel tutuyor, arka tutacağı biraz gevşek, telefon sıkışıyor güzelce oturuyor ama köşeler aralıklı sert.
amazonCoverzone Honor Magic 6 Pro ile uyumlu Kılıf Magsafe ile uyumlu Black Stand Olabilen Yüzüklü Kamera Çıkıntı Koruyucu Yeni Nesil Tasarım Korumalı Ultimate Siyah Honor Magic 6 Pro ile uyumlu Siyah Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/Coverzone-Olabilen-Koruyucu-Korumal%C4%B1-Ultimate/dp/B0D5D5C6SV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 23 Kasım 2024; 21:51:29 >
-
Kasım ayı güvenlik güncellemesi yayınlandı mı? -
-
Çıkarmıştım hocam ama cok cizildi onermiyorum asla :)
-
Ahahha adamsın -
Merhabalar, Vatanda 50.999'a inmesi ve kılık hediyesi ile beraber telefonu aldım sonunda :) Eski telefondan verileri aktarmakda çok kolay oldu.
İlk fark ettiğim ses seviyesinin yüksekliği gerçekten ekstra hoparlöre bağlı gibi telefon :) -
Hangi rengini aldiniz bende dusunuyorum ama fiyatin bi tik daha dusmesini bekliyorum haftaya kara cuma filan belki duser 😁
-
Siyah rengini tercih ettim
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de 10 gündür kullanıyorum daha öncesinde 2 yıl 14 pro max kullandım (yedek tel olarak hala kullanıyorum ). Ses seviyeleri olarak yanyana karşılaştırdığımda 14 pm'nin son sesi magic 6 pro dan net daha üstün. İphone'u bir kademe kısınca sesler eşitleniyor. Ses netliği olarak ise bence magic 6 pro daha iyi, 14 pm daha tok bir ses veriyor( olumsuz anlamda). Bir de video çekiminde hayal kırıklığı yaşadım, 14 pm iki gömlek daha iyi kesinlikle.
Onun haricinde ekran kalitesi, foto çekimi(gece+ gündüz genel anlamda), pil ömrü, şarj hızı vb hepsinde magic 6 pro daha önde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X