|
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (165. sayfa)
-
-
Bende yükledim 2 saat oluyor . Bir sorunla karşılaşmadım henüz . -
Isınma sorunu gitmiş gibi geldi bana. O hafif sıcaklık yok normal kullanımda..
-
Cihazı 2 gündür kullandığım için o konuda bir tecrübem olmadı . -
Kamera arayüzü ve zoom daha güzel ve kolay olmuş. Geçişler daha pürüzsüz ve güzel. Güncelleme genel anlamda hatasız gibi duruyor, zaten iyi olan cihaz daha da kusursuz olmuş. -
Bana niye gelmedi bu güncelleme herkese gitmiş
-
-
Eyvallah başkan çok teşekkür ederim
-
Ne demek, hayırlı olsun :) -
Ai silgiyi ben çok beğendim kusursuz çalışıyor:)) -
9.0 a geçtim bir yavaşlama olmadı veya pil ömrü kötü anlamda bir gidişat görmedim. Deneme sürümü olmasına rağmen. Ben farketmeden gece kendi güncellemiş. Ai silgi çok güzel özellikle insanları net bozmadan siliyor. Açıkcası her güncellemede telefon bozulurdu veya yavaşlardı biraz şaşırdım işlemciden dolayı mı stabil mi bilemem şuanlık fena gelmedi. -
Güncelleme sonrasında hoparlör sesi biraz artmış gibi geldi bana. Dikkatini çeken oldu mu bana mı öyle geldi? -
2 gündür kullanıyorum seste bir artış yok hocam, plasebo etkisi bence :)
Benim tek sıkıntım Honor Docs'un bozulması: güncellemeden önce maillerde gelen bütün office dosyalarını açan uygulama, güncellemeden sonra "desteklenmeyen sürüm " uyarısı vermekte. Ne Word, ne Excel uzantılı hiçbirini açmıyor. Verileri/önbelleği sil diyip komple kaldırıp gene yükledim ama düzelmedi. Halbuki çok memnundum uygulamadan.
-
Arkadaşlar merhaba gece telefon batarya dolu olduğu halde kapanmış sabah kalktığım sim şifresi girin diyordu.
Güncellemede almamış başına gelen var mı ?
-
Ben de çok kullanıyorum honor docs'u. Dediğiniz gibi bazı dosyaları açmıyor artık. -
Benim dikkatimi çeken sanki daha tok olmuş gibi öyle hissettim. Arkadaşın dediği gibi plasebo etkisi mi bilmiyorum 😂 -
Ben demiştim yukarda. Sakın yüklemeyin deneme sürümü ve hatalar olacak diye ama bazı arkadaşlar çok bilmişlik yaptı. Bu daha başlangıç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkankoc1903 -- 27 Aralık 2024; 18:40:44 > -
Bu daha başlangıç mı? Dostum öyle bir söylüyorsun ki sanki güncellemeyi yükleyenlerin telefonu elinde patlayacak :) olur öyle hatalar...
-
:))) deneme sürümü yükleyenler telefonlarını kırıp atsın diyecek arkadaş nerdeyse :)) birincisi beta sürüm bile olsa ki değil final sürüme sorunsuz geçebilirsiniz. Bu kadar telaşeye gerek yok:)
-
Yeni güncelleme güzel olmuş beğendim. Cihaza IOS akıcılığı gelmiş resmen, pürüzsüz geçişler, animasyonlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X