|
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (166. sayfa)
-
-
Bende bir sorun yoktur hocam siz diyince baktım şimdi . Guncellemeden sonra recovery den wipe cache yaptım birkaç defa tavsiye ederim . -
Yok hocam wipe cache ile de düzelmedi. Benzer sorunu yukarıda bir arkadaş daha yaşıyor, güncellemeden kaynaklı olduğu aşikar çünkü 3 aydır böyle bir sorun yoktu magicos 9'dan sonra başladı. Ek bir yama ile düzelir muhtemelen.
-
0 sıkıntı güncelleme, mis.Yıllardır android tel kullanırım, bu kadar güzel bir tel kullanmadım -
Hangi dosyaları açmıyor arkadaşlar, ben de denedim PDF PPT gibileri açıyor -
Honor docs, bazı pdf ve Word belgelerini açmıyor daha önce açtığı. Ama çok problem değil bence. Alternatif çok uygulama var. Güncellemelerle düzelir büyük ihtimalle. -
Deneye deneye problemin sebebini buldum. Docx, xlsx, pdf uzantılı dosyaların adlarının içinde büyük "İ" harfi varsa desteklenmeyen dosya türü deyip açmıyor. Dosyanın adını izmir koyun açacak, daha sonra İzmirli vb. İçinde İ geçen yeniden adlandırma yapın açılmayacak. Siz de deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutupskg123 -- 28 Aralık 2024; 14:4:48 > -
Güzel tespit
-
X100 pro ya ne oldu
-
Pro olacaktı hocam sen yazınca fark ettim şimdi Pro ile devam uzunca bir süre
-
Dedim ne oluyor pro iyidir hoştur devam -
-
-
Yeşilini almıştım çok iyi oturuyor telefona, stand gibi de kullanılıyor. -
Teşekkürler simdi temudan siparis verdim siz oyle deyince
-
ama kamerada titreşim yapıyor bu kılıfın aynısını var 10x zoomdan sonra foto çekmek zahmetli çıkarınca düzeliyor neden bilmiyorum
-
10x zoom kullanmiyorum bana isyerinde koruyuculugu olsun stand olarak kullanilsin yeterli ama denerim kilif gelince sizin dediginizide
-
-
Yaw 9 geldi ama hiç bir değişiklik yok ne saçma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X