Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
114
Favori
192.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonda bildirim ışığı yerine kullanabileceğim sorunsuz bir program önerebilir misiniz, xiaomi deki bildirim efekti gibi.
    Bence telefonda bildirim ışığı olmaması büyük eksiklik.
  • Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt
    Bende bir sorun yoktur hocam siz diyince baktım şimdi . Guncellemeden sonra recovery den wipe cache yaptım birkaç defa tavsiye ederim .
  • shunter kullanıcısına yanıt

Yok hocam wipe cache ile de düzelmedi. Benzer sorunu yukarıda bir arkadaş daha yaşıyor, güncellemeden kaynaklı olduğu aşikar çünkü 3 aydır böyle bir sorun yoktu magicos 9'dan sonra başladı. Ek bir yama ile düzelir muhtemelen.

• 0 sıkıntı güncelleme, mis.Yıllardır android tel kullanırım, bu kadar güzel bir tel kullanmadım
  • maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Hangi dosyaları açmıyor arkadaşlar, ben de denedim PDF PPT gibileri açıyor
  • hakankarli kullanıcısına yanıt
    Honor docs, bazı pdf ve Word belgelerini açmıyor daha önce açtığı. Ama çok problem değil bence. Alternatif çok uygulama var. Güncellemelerle düzelir büyük ihtimalle.
  • hakankarli kullanıcısına yanıt

Deneye deneye problemin sebebini buldum. Docx, xlsx, pdf uzantılı dosyaların adlarının içinde büyük "İ" harfi varsa desteklenmeyen dosya türü deyip açmıyor. Dosyanın adını izmir koyun açacak, daha sonra İzmirli vb. İçinde İ geçen yeniden adlandırma yapın açılmayacak. Siz de deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutupskg123 -- 28 Aralık 2024; 14:4:48 >
  • Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt

Güzel tespit

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

X100 pro ya ne oldu

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Pro olacaktı hocam sen yazınca fark ettim şimdi Pro ile devam uzunca bir süreHonor Magic 6 Pro ANA KONU 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Dedim ne oluyor pro iyidir hoştur devam
  • İyi pazarlar Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • Honor Magic 6 Pro ANA KONU

Bu kiliftan alıp kullanan var mi acaba tam oturuyor mu telefona ekran koruyucuya filn kaldirma yapar mi
  • Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt
    Yeşilini almıştım çok iyi oturuyor telefona, stand gibi de kullanılıyor.
  • canerinci C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler simdi temudan siparis verdim siz oyle deyince

• Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt

ama kamerada titreşim yapıyor bu kılıfın aynısını var 10x zoomdan sonra foto çekmek zahmetli çıkarınca düzeliyor neden bilmiyorum

• barisx3 kullanıcısına yanıt

10x zoom kullanmiyorum bana isyerinde koruyuculugu olsun stand olarak kullanilsin yeterli ama denerim kilif gelince sizin dediginizide

• An itibariyle cihaza güncelleme (Deneme sürümü indir falan yapmadan doğrudan) geldi. Yüklemedim henüz ama yükleriz bir ara😬 Ayrıca 3.not önemli (2.resimdeki)

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 30 Aralık 2024; 20:5:7 >

• Yaw 9 geldi ama hiç bir değişiklik yok ne saçma
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.