Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.530
Cevap
117
Favori
206.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi şube ne kadar aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak sizlere, iosta sessizdeyken dahi seçtiğimiz kişilerin aramasından ses geliyordu telefon sessizde olsa bile bu ayar var mı nasıl yapabiliriz ?

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    "Rahatsız etmeyin" kısmında var ona benzer bir şey ama tam istediğiniz gibi olmayabilir.

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam söylediğiniz gibi bu tam olarak istediğim şey değil. Yine de sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 28 Ocak 2025; 17:28:35 >
    Rica ederim. Harici uygulama kullanırım, derseniz Macrodroid uygulamasını deneyin isterseniz. Büyük ihtimalle onunla olur.

Hangi şubeden aldınız, ben İzmirden bir kaç şubesine sordum stokta yok dediler

• stillfeelthepain S kullanıcısına yanıt
    Teknosa'larda farklı şubelerdeki stokları görebiliyorlar aslında; mesela benim Vadi İstanbul şubesinden sorgu yapıp Çorlu'ya, Mall of İstanbul şubesinden sorgu yapıp Lüleburgaz'a giderek telefon almışlığım oldu.
    Siz de size en yakın Teknosa şubesine gidip bir stok kontrolü yapın derim.
    Çalışanların eşref saatine de denk gelirseniz istediğiniz bilgiye erişebilirsiniz.
    Hatta stok görünen şubeyi arayıp sözlü teyit, eğer varsa ve alınacaksa bir kenara ayırtma modeli destek bile talep edebilirsiniz.
    Garanti satış olunca, makul süreler için kenara ayırmaktan, bekletmekten çekinmiyor mağazalar...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aklımda bulunsun, deneyeceğim.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt

Teknosodan çöp dahi alınmaz aman arkadaşlar

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Onlarca alışverişim oldu Teknosa ile bağlantılı hiç sıkıntı yaşamadım.
    Sizin olumsuz bir tecrübeniz olmuş olabilir saygı duyarım elbette.
    Burada Teknosa bahsinin geçmiş olması, telefonun (ve sanıyorum özellikle siyah renginin) stoklarında bulunma ihtimaliyle bağlantılı.
    Yoksa aynı anda Hepsiburada yeşil rengini 1000 lira daha düşük fiyatla satıyor.

Hocam şube ismi belirtmemem daha hayırlı olabilir çalışanlar açısından muhtemelen, çünkü satıştan kalkmıştı ürün ve internet sitesinde de stokta yok diyordu bildiğiniz gibi zannediyorum çalışan inisiyatif alıp yaptı böyle bir satışı. Ama bütün şubelerde olduğuna eminim bilerek yapmıyorlar satış. Şubelere gidip sorarsanız belki yardımcı olabilecek biri çıkar, ben de ilkin arayıp sorduğumda yok demişlerdi sonra gidip sorduğumda her renginden de var dedi elimizde 5-6 tane

Büyük ihtimalle dediğinize göre yeni model çıkınca fiyat yükselecek gibi bir izlenim uyandırdı, hayırlısı diyelim

Siz şubelere uğradınız mı hiç hocam yoksa hep telefonla mı teyit aldınız?

İzmir optimum şubesine sordum 3 hafta kadar önce, bizde yok stokta da yok demişlerdi. İnternet sitesine bakınca da görünmeyince kalmadı diye düşündüm. Vatan bilgisayar hb'ya göre 1000 lira fazla istiyordu onlarda da stok yok şu an. Bakalım bekleyelim diyorum.

• Üstlerde hb ye sorduğum görseli atmıştım, anlık kontrol ettiğimde stoklara tekrar gireceğini görüyorum demişti mh.

• aynı olay vivo x200 çıkarken de yapıldı. magic7 gelsin bi hafta sonra 6 yı da stoğa çıkarırlar biraz beklemenizi öneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bizim şarj aletinde kullanmak için şarj hızına etkisi olmayacak kablo var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.