Yok hala düzelmedi malesef, çok saçma bir durum ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (173. sayfa)
-
-
Arkadaşlar şimdi kamera da video çekmek istediğimde "Bir kayıt uygulaması zaten arka planda çalışıyor (ses kaydedici,çağrı) Video kaydetmek için önce bu uygulamayı kapatın" yazıyor. ne yaptıysam bulamadım . Var mı çaresi
-
Beyler telefonu aktif kullanırken whatsapptan mesaj gelince üstten bildirim çıkmıyor ses bile çıkmıyor bazen çözebilen var mı? Paneli indirene kadar göremiyorsun. Oyunda değil Twitterda gezerken bile gelmiyor mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çinli markalarda tuhaf tuhaf bildirim sorunları var MagicOs 9.1 de çoğu şeyin düzelmiş olarak gelmesini bekliyorum inşallah
-
Selamlar,
Honor Magic 6 Pro 16/1 TB versiyonu ile aranıza katıldım cihazdan çok memnunum sadece tek bir sorunum var. Ama benim için cihaz değiştirmeye sebep olabilecek bir sorun. Sürekli yollarda olduğum için Android Auto aktif olarak kullanıyorum. Telefonum çin modeli galiba işletim sistemi de aynı şekilde Google Play vs her şey var. Ancak Android Auto kurmuş olmama rağmen cihazda yerleşik bulunmadığı için çalıştırılamıyor gibi bir hata veriyor. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mıdır? Sanırım tek çare global sürüm yüklemek bunu nasıl yapabilirim? Cihaza global sürüm romu kurmanın yolu varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
-
Telegram grubunda yardımcı olabilirler. İletsinler birileri size.
-
Eskiden bu tür yorumları reklam gibi görürdüm. Ben hiç iPhone kullanmamıştım ve toplumda iPhone iyidir gibi bir algı var. Dolayısıyla iPhone kullanan birinin honor gibi markaya geçmesi bana reklam gibi geliyordu. Ben de Honor 90 vardı ama magic 6 pro takip ediyordu. Başkaca sebeplerle gittim iPhone 16 pro Max aldım. O kadar fazla eksiği ve kusuru var ki “bu muymuş iPhone” dedim. Kendimi resmen dolandırılmış gibi hissettim. Daha önceki konularda iostaki sorun ve eksikleri yazmıştım. Şimdi ben de bunu satıp android cephesine geçmeye çalışıyorum.
Ben de ben gibi iphone 16 pro maxten androide mi geçilir gibi düşünenler için bu yazıyı uyarı amacıyla yazayım.
Wpden görüntü gönderimi sınırlı. Tüm medya karşı tarafa yüklenmeden ekrandan çıkarsan yüklemeyi kesiyor, mecbur ekranda yüklensin diye bekliyorsun.
Sessiz mod aktif iken beklenen telefondan hiç ses çıkmamasıdır. Bir reklam çıkıyor aniden sesi gelip kesiliyor. Çok saçma!
Klavyesinde düzeltme araya girme kelimenin yanına gitme gelme, imleci harfler arasında dolaştırma çok problem. Kelime seçme veya imleci başka yere götürme sorunlu. Bir de doğru yazdığım kelimeleri doğru yazmama rağmen çok saçma şeylerle değiştiriyor.
Wpden arama geldiğinde bazen arama ekrana geliyor bazen aranıldığımız bilgisi gelmiyor. Arkadaş Wpden arayacağım dedi bekledim aramadı. Meğer aramış ekrana bildirim bile gelmedi ki bekliyorum, arama gelirse açacağım. Bu olaydan bir saat sonra arama bildirimi geldi telefona. Tam geri arıyordum saatine baktım, 1 saat önceki gelmeyen arama bildirimi yeni gelmiş. Öğleden sonra da akşama doğru ofiste yokken çok kısa çalıp kapanmış telefon ama karşı taraf diyor ki arıyorum kaç kere çaldı açmadın diyor. Tüm izinler veriler aktif, tasarruf falan açık değil. Zaten sorun “bazen olup bazen olmaması”. Tüm sorun aynı ofiste aynı şartlarda oluyor. Hani wifi çekmedi sinyal kesşldi falan yok öyle şey. Bu durumu diğer iPhone kullananlara anlattım “evet bazen öyle oluyor” gibi cevap aldım.
Basit, grafik gerektirmeyen bir oyunu oynarken gün içinde takılma donma oluyor.
Wp klavyesini kullanırken emoji sekmesindeki tüm emojiler önce dondu, sonra tamamı kayboldu. 3 saat sonra kapatıp açınca düzeldi.
Mikrofon kullanılıyor simgesi çıkıyor ama mikrofonu kullanan uygulama yok. Vokal kestirmeler ya da ses tanıma falan kapalı (ondan olur demişlerdi) kapatıp açınca düzeliyor yoksa saatlerce kalıyor. Aynı şekilde kamera kedide açık kalıyor.
Tuhaf ve gereksiz bir şekilde durduk yere çok ısınıyor. Mesela DH uygulamasındayım şimdi soğuk ama başka zaman fırın gibi oluyor.
Honor 90ın çektiği yerden wifiyi çekemiyor. Aynı sim kart olmasına rağmen şebeke sinyali çok düşük çekiyor, honor 90da şebekede sinyal sorunu yok. WiFi ağları arasında geçişi çok kötü. Mesela mutfağa gidiyorum koridor wifisini tanıyıp bağlanamıyor. Ona bağlanırsa diğer odaya geçince ana modemi görüp bağlanamıyor. Honor metre mesafesini hemen şıp diye tanıyıp en yakındaki vericiye bağlanıyordu. Bu nedenle iPhone wifi bağlantısı kurmada sorunlu olduğu için mobil veriye geçmekle çözüm üretiyor bu da wifi varken bağlanamadığı için mobil veri tüketimi demek.
Alarm ses seviyesini ayrı ayarlayamıyoruz. Ana zil sesi ile aynı seviyede çalıyor. Böyle bir ayar yok. Çok saçma.
Kamera noktasında honor 90la kıyaslanamaz zaten ama s24 kamerasıyla kıyaslarsak çok vasat. Sadece video kaydı alanında hakikatten başarılı ama eğer fotoğraf çekeceksek hüsran.
Ben bu iOS ve iPhone serisini daha önce deneyimlenseydim almazdım. Eğer 15 alıp bu sorunu yaşasaydım “keşke 16 alsaydım” derdim. Ben de gittim 16 pro Max aldım ve buna rağmen bu çöpe bir dünya para verdim. Resmen dolandırılmış gibi hissediyorum. Android cephesinde honor 90 gibi ucuz bir telefon kullanmama rağmen 1 tane dahi şikayetim olmamıştı. Telefon 1 yıldır 1 kez bile ne kastı ne dondu ne de sebepsiz ısındı. Klavyede emojiler dondu ya, bu ne saçmalık. İOS son sürüme de yükselttim hiç bir sorunda düzelmedi.
Bir de PC ye veri aktarımı rezalet. Becerememişler onu da. Fotoğrafı kes bilgisayara yapıştır diyorum 10 fotonun 8i yapılıyorsa 2si ya 0kb ya eksik kb ya da hiç yapıştırılmamış çıkıyor. Kopyala yapıştırı bile beceremeyen bir sisteme ben 110.000 verdim. Paramla rezil oluyorum resmen.
Honor 7 nasıl olur bilemiyorum ama ben 110.000den sonra 60-70 bin öderim önemli değil, en azından dolandırılmamış olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam gerçekten iosa geçtiğimden beri yaşadığım olayları bir film şeridi gibi gözümün önünden geçirtti yazınız ve ne yazık ki dediğiniz gibi bu sistem bi dünya para istiyor bu zorlukları yaşatmak için. Teknoloji kullanmak isteyenin android kullanması gerektiğini ben iPhone sayesinde anladım gerçekten ve gerçekten zamanında iosa geçerken de bu nedir insanlar bu kadar övüp duruyor bi deneyeyim demiştim kullanmaya başladığımın birinci ayında dedim ki siz stabillik, teknoloji vs. diye buna diyorsanız arkadaşlar ne yazık ki gerçekten hiçbir şey görmemişsiniz. Sadece wp den dosya aktarımı esnasında yüklenmesini beklemek için arayüzde takılı durmak zorunda olmak bile gerçek bir android kullanıcısı için zulümdür. Son olarak hocamın dediklerine noktası noktasına katılıyor, bu güzel anlatımı için teşekkür ediyor ve not olarak ekliyorum iPhone şişirilmiş bir balondur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 22 Ocak 2025; 2:14:50 >
-
Hocam yerleşik olmak zorunda. Bu sonradan çözülemez maalesef. Aynı problem Xiaomi'nin Çin romlu cihazlarında da var. Android var evet ama ROM Çin 'e ait olduğu için ve Çin' de Android Auto kullanılmadığı için marka, Google'a Android Auto için lisans bedeli ödemiyor. Bu bedeli ödemezseniz Google size beleş seyahat yaptırmıyor, tam konu bu. Ben de çok kullanıyorum öyle cama veya havalandırma ızgarasına takılan tutucularla yapamıyorum. Ben de satardım herhalde. 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bana usb-c kablolu mikrofonlu kulaklık lazım eşim için, uzun süre telefonda konuşmak zorunda kalıyor bir tane aldık ama arka sesler o kadar çok geliyor ki ne dediğini anlayamıyoruz, bildiğiniz kaliteli kuklalık var mı link atar mısınız? en önemli detay konuşma sesi karşı tarafa net gitmesi lazım...
-
Şöyle bir adaptörle kullanabileceğiniz 3.5 jack'lı kaliteli bir kulaklık bulmak daha kolay olabilir.
amazonUGREEN USB C - 3.5mm Aux Adaptörü DAC Çipli Galaxy S23 Ultra/ S23+/ S23/ S22/S21, iPad Pro, MacBook Pro 2020/Huawei P40/ P40 Pro/ P30 Pro vb. (Gümüş)https://www.amazon.com.tr/dp/B082WG5VTK?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RY4V1SMV0JQD3Q2VPDA1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RY4V1SMV0JQD3Q2VPDA1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RY4V1SMV0JQD3Q2VPDA1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Bir zamanlar ben de type C girişli kablolu kulaklık araştırmış, seçeneklerin biraz kısıtlı olduğuna şahit olmuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 22 Ocak 2025; 12:5:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Global cihaza geçmeden cozulmuyor. Önce bende çin sürümü aldım. Baktım Android auto çözümü yok. Global aldım.
Araca takılan android kutular var. 2000 TL civarında. Kendi içinde android yüklü YouTube vs de var o tip bir cihaz da alabilirsiniz.
Selamlar herkese,
ufak bir ricam var, bir kaç sayfa okudum ama videoda ses patlaması dışında bir problem olmadığını anlıyorum. NFC sorunu herkeste mi var, farklı bir sorun var mı veya video sesi stereo ve iyi mi? Cihazı alacağım ama test etme şansım yok, piyasada da bitmek üzere. s24 ultra'dan daha cazip geliyor bana da, içime kurt düştü, sonuçta 52k da iyi para, ufak 1-2 yorum yapabilirseniz sorularıma çok sevinirim arkadaşlar, teşekkürler.
-
Merhaba,
NFC konusunda sıkıntı yaşamıyorum, hatta sanırım NFC anteni epey güçlü ve bu sebeple eski telefonumu pos cihazına sıklıkla temas ettirmem gerekirken bunda yaklaştırmak gayet yeterli geliyor.
Cihaz ses konusunda da çok başarılı.
Mesela, medya sesini her daim tam açıkta değil, yarımda veya daha azında tutuyorum.
Mate 20 Pro'da ses hep şikayet konusuydu, ben de eski bir Mate 20 Pro kullanıcısı olarak bu cihazdaki ses gücüne şaşırdım gerçekten.
HM6P alıp kullanmanızı gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim bir cihaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablosuz android auto araca geç bağlanma sorunu yaşayan var mı?
Cihazı değiştirdim zaten hocam çok farklı bir kulvara gitmedim. Huawei Pura 70 Ultra aldım.
Saçma bir şekilde yerleşik olarak Google desteği olmayan Huawei'de microg servisleri ile sorunsuz kullanabiliyorum.
Android Auto sorunum huawei ile çözüldü şu an tek bir sorunum kaldı. Spotify'ı araç içerisinden uygulama olarak çalıştıramıyorum çünkü menüsünde çıkmıyor garip bir şekilde. Neyse ki ağırlıklı olarak Youtube Music kullandığımdan şimdilik onu da dert etmiyorum :D
-
Selam hocam,
Şirket aracı kullandığım için maalesef araca takılan Android kutular çok mantıklı değil çünkü kiralık araçlarda km muhabbeti olduğundan ve çok fazla km yaptığımdan sık sık farklı araçlara geçiş yapıyorum.
-
Arkadaşlar sizce telefon neden bir anda bütün piyasadan çekildi, mp7 nin gelişi için mi hazırlanıyorlar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 23 Ocak 2025; 23:58:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X