Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tamer306 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.424
Cevap
118
Favori
198.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ekran koruyucuya zarar vermeden not almaya yarayacak kalem vs var mıdır? Keep notlarında el yazısı ile not almak mümkün. Uygulamada kullanabilmek için sordum. Teşekkürler

• Jomolocco kullanıcısına yanıt

Aynı fontla forumdan ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

İadem onaylandı parayı kurtardım size kolay gelsin

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Evet servis korkusu da var. Servis ile görüşmek icap ediyor, kamera camı cihazı açmadan mı yapılıyor? Cihazı açıyorlar mı? Cihazı açmadan yapılıyor ise değiştirdim aksi halde dursun öylece..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Huawei saatler ile kullanımda bir problemim var. Eski telefonum Huawei markaydı telefondan kurduğum alarm saatte de titriyordu, şimdi telefondan alarm kurunca saat hiç oralı olmuyor, benzer problem yaşayıp da çözen oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canerinci C kullanıcısına yanıt
    Huawei dışındaki telefonlarda alarm göstermez

• Cihazla beraber hangi kılıfı kullanıyorsunuz? Temu üzerinde çok güzel kılıflar var alan varmı hiç

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• Arkadaşlar daha 2gun oldu honor magic 6 pro alalı. Çok bekledim araştırdım sansımı bu cihazdan yana kullandım arka kamera müthiş ama ön kamera berbat bende ben mi bilmiyorum ayarlarında değiştirmem gereken bir şeymi var bilemedim ayrıca pil durumunu herkes o kadar iyi yorumlar söylendi ki 2 gündür kullanıyorum su gibi pil tüketiyor çok çabuk şarz tükeniyor bir ayarımı var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memoxx20 M kullanıcısına yanıt

1 - 2 hafta sabırlı pl optimizasyonlar devreye girmemiştir. 1 kerelik teli 3 - 4 saat uçak modunda şarjda bırak dokunma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Ocak 2025; 21:16:48 >
  • Merhaba herkese şu an itibariyle Vatan bilgisayarda 52900 TL olarak satılıyor. 3,4 gün sonra sanırım 7 pro satışa girecek. Yeni model piyasaya girince 6 pro fiyatta düşme yaşar mı sizce? Beklemeli miyim yoksa bu fiyattan daha da aşağı görmez mi diyorsunuz?

• stillfeelthepain S kullanıcısına yanıt

7 Pro daha piyasaya gelmez minimum şubat ayını görür. Fiyatlar aşağı yönde gideceğini sanmam 49 dan aşağı gerilemez bence

• Arkadaşlar bu şarj hızı arttırmayı denedim sanki bazen duruyor kendisi belli bi yerden sonra şuan telefonu aldım 50? Onla alakalı mı kesin bilmiyorum ama basılı tutunca iptal olmuyor ben bunu nasıl devre dışı bırakacağım her taktığımda otomatikmen arttırılmış şarj hızından başlıyor

• Merhaba telefonu teknosa gördüm baya inceledim. Çok hoşuma gitti almak istiyorum.

• halukdag1996 H kullanıcısına yanıt

Şarja taktıktan sonra bildirim çubuğunda devre dışı bırakmanız için bir bildirim olur hocam

• mason3400 M kullanıcısına yanıt

Memnun kalırsınız Şahsen 2 haftadır kullanıyorum şarj hızı, ekran, performans her şeyiyle çok memnunum

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum

• Telefonu şarja takınca twitter bir süre çalışmıyor bunj fark eden be çözebilen var mı?

• Nfc ile ödeme sorunu düzelen oldu mu?

• stillfeelthepain S kullanıcısına yanıt
    Honor magic 7 pro batarya kapasite 5200 olacak diye haber okudum 5850 kapasite sadece çin özel olacak diye bana çok saçma geldi ama bir araştır istersen

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    7 pro almayacağım da 6 pronun fiyatı düşer diye düşündüm ondan sormuştum.
    Bu arada honor markasına mail attım 7 pro gelme durumu şu an için kesin değilmiş. Şunu yazmışlar. "Fakat eğer ilgilenirseniz HONOR X9c ve Magic7 Lite lansmanı tahmini olarak 21 ocak tarihinde yapılacağı bilgisini sizlerle paylaşabilirim." demiş görevli arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.