Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Scares111 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.428
Cevap
118
Favori
198.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
Giriş
    En düşük 47500 tl düştü vatanbilgisayarda mağzada görmüştüm yıl başında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , Honor MP6 kervanına katıldım pil optimizasyonu haftalar içerisinde düzeleceği kanısını aldım , farklı bir ayar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Ek olarak IOS cihazlardaki gibi rahatsız etme hariç kendi odak ımızı belirleyebiliyor muyuz veya sadece belirli kişilerde sessizde iken bile telefonum çalsın istiyorum böyle bir şey mümkün mü ?

• Yakın zamanda inşallah ben de ios cihazımdan kurtulup android kervanına geri döneceğim m6p ile, uzun yıllar huawei kullanmış biri olarak iosa geçtiğime bin pişman oldum. Sizce 7 proyu beklemeli miyim fiyat düşüşü için yoksa 7 pronun çıkması fiyatta düşüş gibi etkiler oluşturmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 15 Ocak 2025; 10:11:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Ben magic7 pro'nun en iyi ihtimalle 65e geleceğini düşünerek 6 pro alıp geçtim.

• GuvenV G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben de öyle olacağını düşünüyorum, ama acaba bu 6 pronun fiyatlarını düşürür mü ondan emin olamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Snapdragon 8 gen 3 işlemcili en ucuz telefon. Ben 47800e aldım. Bankkartim olsaydı neredeyse 45 civarına gelecekti. Çok da oynama olacağını sanmıyorum.

Kıyaslama ne kadar doğru olur bilemiyorum ama, telefon kayıt ücretinin 45614 liraya ulaştığı bir ortamda HM6P'nin fiyatının daha da fazla düşeceğine ihtimal vermiyorum.

Huawei Mate 20 Pro'dan yeni bir telefona geçiş yapma kararı verdiğimde, yurtdışından OnePlus 12 getirip resmi kayıt yapayım gibi düşündüm fakat 2 yıl garantisi, Huawei'ye benzerliği, satın alırken kredi kartı kullanabilme imkânı gibi gerekçelerle HM6P'yı tercih ettim.

Şimdi bakıyorum da her açıdan yerinde bir karar vermiş olduğumu düşünüyorum.
    Cihaz çok başarılı, keyifle kullanıyorum.
    Size de alıp kullanmanızı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.