|
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (169. sayfa)
-
-
Benim anladığım, otomatik maximum şarj seviyesini manuele almışlar. İstersen max hızda şarj edebilirsiniz diye seçenek sunulmuş. Detayını bilen varsa aydınlatsın bizi.. -
Ben NFC destekli mobil temassız ödeme işlemlerini sorunsuz yapabiliyorum.
Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat ve QNB'ye ait kartları sıkıntısız kullanıyorum.
Bankacılık uygulamalarınızı kaldırıp yeniden kurarak, kart tanımlama ve aktivasyon işlemlerini yeniden yaparak deneyin olmazsa. -
Önceki yorumuma ekleme yapayım. Adada gözüken medyayı bildirim çekmecesi bölümünden silmek gerekiyormuş. Onu çözdüm.
Ancak kullandıkça gözüme batmaya başlayan bir durum var. Fontlar tutarsız. Büyük-küçük, kalın-ince karmaşası var. Misal WhatsApptan bildirim geliyor, mesajı gönderen de kalın, mesaj da kalın. Üstüne bir de bildirim çekmecesi yeterince bulaniklastirma yapmıyor. Arkaplandaki renkler yazıyla iç içe geçiyor. Bunların acil düzeltilmesi gerekiyor bence. -
Telefonla görüşürken ekran kapanıyor ama ekran dokunmatiği deaktive olması gerekirken yüzüm temas ettiğinde tuşlara basmaya devam ediyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
-
Bu gerizekalı sorun Xiaomi'lerde kullanılan ultrasonik sensörden dolayı nerdeyse bütün cihazlarında olurdu. Benim kullandığım Mi 10T Pro'da da olurdu. Garip posizyonlarda telefonu kulağa götürünce kafasına göre ekran görüntüsü alır yok ekrana birşey çizerdi vs. Aynı ona benziyor ya. 200 konusunda da biri buna benzer birşey yazdı son mesajlarda.
-
Katılıyorum. MagicOS un stabiliyetini ne kadar çok sevsemde saçma sapan hatalar var. Misal Ses kısacağımız zaman o panelden alarm sesi zil sesi medya dahil hepsine erişim sağlıyo olsak ne güzel olur ama yapamıyoruz. MagicOS 9.0 hiç umduğum gibi değil. Zamanla oturacağını düşünüyorum
-
Bende op9 Pro dan geçtim 10 güne alıştım. Sizinki çok basit mazeret bence.
-
Aynen
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X