Selam herkese telefonu yeni sipariş ettim güzel ekran koruyucu ve kılıf bakınıyorum önerilerinizi paylaşabilirmisiniz ? İyi forumlar 🙏🏻 |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (170. sayfa)
-
-
Merhabalar, sizin cihazlara magic os 9 geldi sanırım. Deneyimleriniz nasıl sürümü beğendiniz mi?
Pil süresi, ısınma, akıcılık, animasyon kalitesi, performans vs açısından değerlendirebilir misiniz acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba,
19 ay garantili cihazım satılık Bursadayım forumdan almak isteyen arkadaş olursa yardımcı olurum fiyatta.
-
Selam, Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kılıf olarak çok seçenek yok ben hala yanında gelen lansman kılıfı kullanıyorum ama temu üzerinde beğendiğim çok güzel kılıflar var oraya bakabilirsiniz. Ekran koruyucu olarak Lensunda özel kaplama yaptırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bir sorun değil ve ayarı yok zaten maalesef. Rahatsız etmeyecek renklerde duvar kağıdı en kolay çözüm sizin için.
-
Yılbaşından beri hala nfc sorunu düzelmedi banka uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi düşünüyorum başka türlü çözebilen var mı
Duvar kağıdı çözüm değil. Renkli içerik oynanırken bildirim cekcemesini indirdiğinizde de yaşanıyor durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei Mate 20 Pro'dan Phone Clone uygulamasını kullanarak geçiş yaptım.
Kullandığım esnada bazı banka uygulamalarının stabil olmadığı, kararsız davrandığı gibi bir gözlemle, ilgili uygulamayı kaldırıp Play Store'den yeniden kurup aktive ettim.
An itibariyle tüm bankacılık uygulamaları sıkıntısız, NFC ile mobil temassız ödeme fonksiyonları da dahil olmak üzere aksaklık yaşamadan kullanabiliyorum.
Size de tavsiyem uygulamaları kaldırıp yeniden kurmanız ve uygulamaya ilk giriş esnasında işlemleri wifi ile değil mobil veri üzerinden yapmanız olur.
-
Yılbaşından beri aynı sorunu ben de yaşıyorum bankacılık uygulamasının verilerini silip komple kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmedi. Temassız Ödeme seçeneği aktif ama pos cihazı kartı takın diyip reddediyor devamlı.
Bende de aynı durum var herşeyi sildim yükledim kaldırdım vs hala aynı yıl başından beri. Nfc çalışıyor ondan eminim ziraat tekrar yüklediğimde nüfus cüzdanını okudu çünkü. Alışkın olduğum için qr ödeme bile zor geliyor
Dün ilk defa bende yaşadım. NFC ayarlarindan Varsayılan uygulama olarak banka uygulamasını da seçtim olmadı.
S24 konusunda da banka uygulamalarında sıkıntı yaşayanlar olmuş nfc ödeme vs.
Bu arada Magic Mobile Services güncelleme aldı
Bağlantılı olabilir diyerek, eğer açıksa geliştirici seçeneklerini kapatarak denemenizi tavsiye edebilirim.
Daha önce Halkbank'ta uyarıyla karşılaşmıştım
HM6P'yi 1 Ocak'tan beri kullanıyorum, geliştirici seçeneklerini açmadım halihazırda telefonda bankalarla ve NFC destekli mobil temassız ödemeyle bağlantılı herhangi bir aksaklık yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler kapattım yarın denerim buraya da yazarım.
Yılbaşından beri olması enteresan. Güncelleme gelmeden önceydi sonra olsa anlarız da. Demek sadece bizim telefonlarla değil belki bankalarla alakalı. Bazen 2 3 gün çalışmadığı oluyordu ama farklı hata veriyordu. Hala bi düzelme yok
Geliştirici hata ayıklama vs bunların etkilediği doğru. Açıkken çalışmadığı da doğru. Ama bende ne açık ne de değiştirdiğim biri oldum. Her gün alışveriş yaptığım yerde çalışmadı her şey aynı
Arka kamera camı full kılcal çizik + lekeli çizikler oluşmuş.. bunu nasıl değiştirtebilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun. Bu kötü olmuş. Servis değiştirirse içine edip göndermesi muhtemeldir.
-
Arkadaşlar bu telefonda sesle arama nasıl yapılabilir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X