Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
112
Favori
213.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kamera sesidir o. OIS olan tüm kameralarda, salladıkça ses çıkar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece 9.0.0143'ten 9.0.0148'e güncellendi cihaz.
    Belirgin bir farklılık görmedim, sanırım beklenen ve kapsamlı olduğu söylenen 9.0.0.157 sürümü yaklaştı.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt

0148, şubat ayı güvenlik güncellemesi içeriyordu. magic 7 pro ile gelen yapay zeka özellikleri bizim telefona gelecekse en kapsamlı güncelleme o olur.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    03.03 te AI lansmanı var, ondan sonra gelir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Arkadaşlar merhaba,

Telefonu alma kararım netleştiğinde, telefondan önce amazon.de'den siparişini vererek satın aldığım iki adet kılıfı hiç kullanmadan; farklı bir kılıf beğenip kullanmaya başladığım için satıyorum.

Bursa merkez ilçelerde elden teslim edebilirim, diğer yerlere kargo alıcıya ait olacak şekilde ödeme sonrası kargolayabilirim.

Ürünün adet fiyatını (nakliye dahil bana maliyetinin altında olacak şekilde) 500 TL olarak belirledim.

Fiyat net ve pazarlıksızdır.

Şurada bu kadar, burada şu kadar tarzı diyaloglara girmezsek sevinirim.

(Telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için, satılmazlarsa can sağlığı der, kendim de zaman içerisinde kullanabilirim.)

İnceleyebilmeniz için linkini aşağıda paylaşıyorum.

Yerine hangi kılıfı alıp kullandığımı merak eden olursa diyerek onun linkini de paylaşmış olayım.

Günceldir...👍🏻

• GPN teknoloji yi araştırmadan satın almanızı tavsiye etmem. İsterseniz önce bir GPN teknolojiden alışveriş edenlerin yorumlarına bakın arkadaşlar. Bizim daha yeni dilimiz yandı.

• arkadaşlar honor mwc den bir sonuç çıktı mı? mp6 için yapay zeka güncellemesi gelecek mi? bilen duyan var mı?

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.