Vatandan honor 6 pro için teklif alan oldu mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (179. sayfa)

-
-
Honor 6 pro fiyatı ve özellikleri beni
Cezbediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizde de instagram son güncellemesinden sonra storylerde videolar donuk mu?
Ayrıyeten yıl başından beri nfc bozuktu düzeldi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende güncelleme sonrası nfc ödeme sorunu düzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
honor magic 6 pro çok beğendiğim ama alamadığım telefon olarak tarihteki yerini aldı
quote:
Orijinalden alıntı: halukdag1996
Sizde de instagram son güncellemesinden sonra storylerde videolar donuk mu?
Ayrıyeten yıl başından beri nfc bozuktu düzeldi miYeni Güncelleme gelmedi bir türlü düzelmedi instagram. Ben de beta programına katıldım hem uygulamadan hem play storedan. Böylece bir sonraki beta versiyona geçtim düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlara duyurulur
Magic 7 pro kampanyaya katılan var mı? Dxo mark ekran skoru düşük 6 pro ya göre, anlam veremedim. Panel mı değiştirdi acaba Honor yeni serilerde?
Üstad zaten 52-53k bandına geliyor bugün Teknosa ya gittim. 2k teknoclub indirimi ve honor a özel ek 4k buyback indirimi var. Onları düşünce 54k ya geliyor bir de buyback için vereceğiniz telefon değeri ile en az 1k daha düşüyor. Sonuç ortalama 53k ya geliyor ve tablet. Ben haftasonu alacağım nasipse.
Hocam bu buyback olayı hakkında bilgin var mı hiç? Bende bir sürü telefon var ve hiç biri ya barajı geçmiyor ya da listede iade alınan cihazlar değil. Hepsiburada'da tüm listeyi deştim ve bir bug buldum. X bir apple modeli var, yenilenmiş telefon 6k civarında ama 7050 TL + 4000 ek ödeme teklif ediyor. Sence bu modeli satın alıp bu yolla satmayı denemeli miyim? Yaklaşık 5.000 TL indirim olmuş oluyor gibi..
Teknosa'daki çok uyuz, illa imei istiyor ve fiyat göstermiyor. Yine de iphone'lar dışında alt limite takılacağını düşünüyorum. IMEI'yi de klonlama vs. olur diye paylaşmak istemiyorum. Bu konularda bir bilgin varsa paylaşabilir misin rica etsem?
Ek: Teknosa'da feyk IMEI ile baktım 7269 TL iade veriyor. Hepsiburada daha karlı gibi.
Ek2: Hepsiburada'da takasla alan firma aynı zamanda ürünü de satan firma ve finalde 7000 TL'ye düştü. Yani 0 kar. Gereksiz bir konu imiş.
Okuyanlardan özür dilerim, ne takasta sağlam bir iphone dahi olsa iade vermek ve de bu işten karlı çıkmak mümkün gibi görünüyor, yarım saatten fazla zamanım çöpe gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 21 Şubat 2025; 4:5:21 >
-
Ben de sizin gibi HB ve Teknosa uygulamalarında denedim aynı durumla karşılaştım. Uygulama üzerinden buyback sistemi online olduğu için siz telefon verilerini girip, kargolayıp, kontrollerden sonra size buyback için teklif uygulanıyor. Bu nedenle bu sistem biraz uğraştırıcı ve zaman kaybı. Ancak Teknosa bayileri de buyback alıyor. Ben de dün onu sormak için bayiye gittim. Uygulamada görünmeyen Samsung A70, bayide göründü ve bayi gerekli kontrolleri yapıp resimleri sistemlerine yükleyip 1 saat içinde buyback için geri dönüş yapılabileceğini söyledi. Sonuç olarak, şöyle düşünün 2.elde çöp olan bir telefonunuzu 4k ya satmanız mümkün değilken honor böyle bir imkan sağlıyor.
-
Arkadaşlar ben 7 pro aldım 6 pro sistemlerinde gözükmüyor o yüzden elden satacağım... Umarım pişman olmam
hono magic 6 pro ile 7 pro arasında aman aman gözle görülür bir fark var mı değişmeye deger bir fark yaratıyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Daha yeni aldım ama işlemcisi çok iyi daha hızlı internet ve oyun konusunda işlemcisi yeni ayrıca kameraya bayıldım daha akşamüstü aldım deneyimleyince daha kapsamlı yazarım
Telefonu yeni aldım. Video çekim tamam güzel ama whatsapp dan bir gruba gönderdiğimde attığım video karanlık olarak çıkıyor. Normal dosya da sorun yok ama whatsappa attığım da sürekli bu şekilde oluyor. Başına gelen ve bir çözümü var mı?
-
Arkadaşlar merhaba,
Telefonu alma kararım netleştiğinde, telefondan önce amazon.de'den siparişini vererek satın aldığım iki adet kılıfı hiç kullanmadan; farklı bir kılıf beğenip kullanmaya başladığım için satıyorum.
Bursa merkez ilçelerde elden teslim edebilirim, diğer yerlere kargo alıcıya ait olacak şekilde ödeme sonrası kargolayabilirim.
Ürünün adet fiyatını (nakliye dahil bana maliyetinin altında olacak şekilde) 500 TL olarak belirledim.
Fiyat net ve pazarlıksızdır.
Şurada bu kadar, burada şu kadar tarzı diyaloglara girmezsek sevinirim.
(Telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için, satılmazlarsa can sağlığı der, kendim de zaman içerisinde kullanabilirim.)
İnceleyebilmeniz için linkini aşağıda paylaşıyorum.
www.amazon.de
SEIAIYG Hülle für Honor Magic 6 Pro Handyhülle, Leichtgewicht Hybrid Stoßfeste Hardcase Kratzfest Cover Schutzhülle [Rückseite Transluzent Mattiert Design], Blackhttps://www.amazon.de/dp/B0CTF25DB6/ref=sxin_15_pa_sp_search_thematic_sspa?content-id=amzn1.sym.d6d022b7-4943-49c5-9fdf-1c2668288345%3Aamzn1.sym.d6d022b7-4943-49c5-9fdf-1c2668288345&crid=B8TMM8HMI3TJ&cv_ct_cx=honor%2Bmagic%2B6%2Bpro%2Bh%C3%BClle&keywords=honor%2Bmagic%2B6%2Bpro%2Bh%C3%BClle&pd_rd_i=B0CTF25DB6&pd_rd_r=fa9820db-6bde-4e54-a170-d6976b826cbd&pd_rd_w=m91YL&pd_rd_wg=VTgVo&pf_rd_p=d6d022b7-4943-49c5-9fdf-1c2668288345&pf_rd_r=XPMPY3GD8K0ZBPN90JVT&qid=1740329980&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D&sprefix=%2Caps%2C336&sr=1-1-c0e61a1a-dcc9-493b-a6cd-affc77e41c9e-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9zZWFyY2hfdGhlbWF0aWM&th=1Yerine hangi kılıfı alıp kullandığımı merak eden olursa diyerek onun linkini de paylaşmış olayım.
www.amazon.de
TUDIA DualShield Grip Honor Magic 6 Pro kılıfı 5G (2024) ile uyumlu, [MergeGrip] darbeye dayanıklı çift katmanlı ince TPU askeri derece ince kalıp yüksek performanslı koruma cep telefonu kılıfı - mathttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B0D78M3LCS/ref=sr_1_3?crid=3S72U0L2J5EKA&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FzhDmGQS1jCsqbYiLSFv37Dx6NPXasK4MbJEr8pnq_p9qRozcdCq6mamxpJnNlx0J4mRLGL20ecP97K352DxBIPX3bfUywOmkdtGjwkOgQcDidQIGON2jGSpTRf9Le-C8SR9DweiQ0xh03Zx7Znk4LK5mpU0qzBKD6JvCq77SpPnOa7C5xEEbiSQ8DoBpbKbHAcMiuO4tUvfd4VJ2Ntxm8RGlWOk8vu8wuNqC_0yqyE.9F4qpL3eDeyYhOccDXBpV1-NGPLv64DDRzH9gS8hdfs&dib_tag=se&keywords=tudia%2Bhonor%2Bmagic%2B6%2Bpro&qid=1740332270&sprefix=tudia%2Bhonor%2Caps%2C133&sr=8-3&th=1
-
Hocam bugün Vatan'da test ettim. Video ayarlarında %35 sıkıştır gibi bir ayar var, orda da farklı cihazlarda görüntülenmeyebilir diyor. O ayarı bir kontrol edip, kapattıktan sonra çektiğin bir videoyu göndermeyi dener misin? Sorun bu ayar kaynaklı olabilir diye düşündüm, umarım çözüm sağlar.
-
Yılbaşından beri nfc kullanamıyorum seçili olmasına rağmen bu sefer kart bulunamadı diyor çözümü bilen var mı
Arkadaşlar telefonumu satıyorum ilgilenen olursa 15 ay garantisi var yer Antalya....
merhaba arkadaşlar, bugün turkcell salla kazan yaparken farkettim telefonu sallayınca içinde bir parça yerinden çıkmış gibi ses geliyor. sizlerde de böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X