ben s22 ultradan geçmiştim arkadaşlarım çektiğim fotoğraflara hayranlığından s 23 s 24 aldılar, şimdi yine çektiğim fotoğraflara hayranlar. |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (181. sayfa)

-
-
Telefonun batarya ömrünü uzatmak için şarjın Max %80de durmasını istiyorum. Ayarlardan buna benzer binsecenek var ama hep fulluyor şarj. Gece 12de takıyorum 1 saate %100 oluyor. Ben %80de dursun istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı pil kapasitesi ve akıllı sarj diye bir seçenek var onları aktif ediyorum. Fakat gece yatmadan şarja takinca herhangi kısıtlama yapmıyor. Direk %100e fulluyor
Dün geceden beri ilk defa benim cihazda (Honor 90) yüzde 81 de şarjı kesip akıllı şarj bildirimi çıktı. 3 kere şarja taktım 3 ünde 81 de kesti. Bu gece de keser sandım 4 üncü şarja takınca baktım 100 yaptı
-
Benimki şarjı kesmiyor bodoslama %100e gidiyor. Akıllı şarj ve akıllı pil kapasitesi açık konumda
Arkadaşlar merhaba, benim HM6P'de WhatsApp görüntülü arama yapıldığı esnada çevir sesi gelmiyor.
Eşimin HM7P'sinde görüntülü arama yapılırken çevir sesi var.
Uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum bir değişiklik olmadı.
Sizde durum nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu gördüm ya 200 konusunda, 9 a güncelledikten sonra oldu diyorlardı. Uygulamayı sıfırlayıp *silip tekrar yükleyince düzelmişti
Edit: harf hatası *silip (skp yazmışım) 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 17 Mart 2025; 0:11:22 >
Şarjı %80de kessin istiyorum kesmiyor direkb%100 oluyor. Batarya ömrünü bu kısaltır. Nasıl yapabilirim?
başka uygulamalar ile yapabilirsin sanırım
-
magic 7 pro daha incelenmedi. sadece ekranını incelediler
-
bayağı düşük fiyata satman lazım ki arayan soran olsun
-
iki çeşit üreticiden ekran alıyor. Visionox ve BOE artık hangisi denk geldiyse. En iyi ekranları Ultimate ve Porsche Design telefonlarında kullanıyor. ayrıca onlarda lidar sensörü de var. ama baktığımızda 6ya daha iyi ekranlar koyduğu belli oluyor tüm sürümlerde.
Honor Magic 6 Ultimate Edition will use BOE's first Double-Layer OLED Display Which is also industry's first Dual-Stack OLED Panel. This will result in the increased screen life by 6 times.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 17 Mart 2025; 14:8:58 > -
Cihaz %80 de şarjı kesiyor ama %100 olarak gösteriyor
-
Hayır akıllı şarj bildirimi gelerek yüzde 81 de kesiyor. Bunu bizzat deneyimledim. Daha geçen paylaşmıştım.
O 80 e kadar doldurup 100 gösterme bilgisi tamamen yanlış bilgi. Ağızdan ağıza dolaşan bilgi malesef
-
Bende de açık bu seçenek ama %100 şarj oluyor .
Bilgi büyük ihtimal doğru.
Mesajı görünce kontrol ettim, akıllı pil kapasitesi özelliğini açmışım. 80'de filan durmuyor, 100'e kadar şarj ediyor, kesin bilgi.
Şimdi kapattım, şarj süresinden anlarım yarın ama %99 yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
100 gösteriyor ama 80 doluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 18 Mart 2025; 23:22:2 >
Akıllı şarj yüzde 81'de kesiyor, 80'de değil. Ancak bunu her zaman yapmıyor, nedenini çözemedim, daha 2 gün evvel üst üste 81'de kesti bende bir kaç gün sonra 100'e tamamlamaya devam etti. Kullanım alışkanlıklarına göre nasıl bir algoritmayla 81'de kesiyorsa artık bilemiyorum.
Öyle manuel aç kapat birşey değil bundaki. O seçeneklerin hepsi bende de zaten açık bu arada.
-
Yani oradaki açıklamadan direk özellikle 80'de kesiyor diye kesin olarak nasıl anlaşılıyor ?
..pilin yıpranmasını yavaşlatmak ve pil ömrünü uzatmak için mevcut pilin durumuna göre maksimum kullanılabilir pil kapasitesini akıllı bir biçimde düzenler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Mart 2025; 0:7:18 > -
Akıllı Şarj etkinleştirildikten sonra cihazım hala %100 şarj oluyor. Neden?
Akıllı Şarj, tüm kullanıcılar için tüm şarj senaryolarında etkili olmaz ve kullanıcıların şarj alışkanlıklarına bağlıdır. Bunun olası nedeni, telefonunuzun/tabletinizin uzun bir süre boyunca şarj etme alışkanlığını algılamamış olmasıdır.
%80 şarj edip %100 göstermesi gibi bir durum yok, zaten olamaz.
Kısacası kafasına göre ayarlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Mart 2025; 14:20:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X