umarım. |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (114. sayfa)

-
-
Hangi yazıyı bulamadınız, bütün seçenekler var gizli menüde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 yıldır Mate 20 pro kullanıyordum. Bu kampanya üzerine Fiba banka da 3 taksit %0 faizle kredi verince dayanamayıp aldım.
Tişikkirler vatan compiter...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
country vendor
vendor: def.
country: meafnaf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 7 Nisan 2025; 23:29:7 > -
Valla haftasonu girdi araya diye herhalde daha kargoya bile vermediler benimkini hâlâ bekliyorum
Animasyon hızını hızlı sevenler 0.5e alabilirsiniz
-
-
C636 lı versiyon da, .177li versiyonda ve onun da içinde spcseas yazıyordu. demekki o da oraya ait kod.
-
Vatanda 53.500'e yine indirimde alacak varsa kaçırmasın.
-
şeytan dürtüyor vatan indirimini :D ama kamerayı flan çok takmadığımdan 53k veresim yok
şu honor, xiaomi poco serisi gibi kameradan kısıp elite-gen3'lü 7 yıl yazılım garantili cihaz çıkarsa 40k altına yer yerinden oynar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 8 Nisan 2025; 0:10:31 >
Türkiye için olanlar tekrar çıkmayabilir veya satışlara bakarak tekrar çıkarabilirler de bunu tahmin etmek zor. Yakın zamanda alıp üretim tarihi yeni görünen, kutusunun dışı Türkçe yazan varsa konuya yazar o şekilde anlarız. Android güncellemeleri iyidir, cihazın uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Bazı uygulamalar bir süre sonra eski Androidi desteklemiyor. Bölge kodu ne olursa olsun mutlaka aynı güncellemeler gelecektir, cihazlar farklı kalmaz.
-
Bu sürümü yükleyebiliyor muyuz?
-
Hocam benim ikisi dışında Rusça yazıyordu ve mart 2025 üretilmiş gözüküyor. Peki hoca 30 unda satın aldım. Hepsi burada com'dan bayramdan evvel almıştım. 3 nisan'da teslim aldım.
Dediğiniz gibi bu yüzden. C185 olarak gelme ihtimali daha yüksek c 94e göre. Ama mutlaka ilerde hepsi aynı güncellemeleri alacaktır. Ama önce, ama sonnra, eninde sonunda herkes aynı güncellemeleri alacaktır.
-
bende onu merak ediyorum.
-
-
1.5 ay önce vatan dan aldım 58 bine,C 94 siyah cihaz,kutu üzerindeki yazılar türkçe
Arkadaşlar, arka kamerada ekranın ön kısmında fabrika çıkışlı bir ekran koruyucu yok değil mi sanırım? Arka kamera için bir koruyucu film gibi birşey taktırabilir miyiz? Buna çözüm getiren var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırken ben de biraz düşünüyordum ama alınca iyi ki almışım dedim. 29 gündür elimden düşmeden kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X