Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muzowskii Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.470
Cevap
106
Favori
124.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinyal almak için bir ayar söylüyor mu. Apn noktasi falan filan. Bir sinyal gelse bitecek, fakat sinyal alamadim birturlu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • espares kullanıcısına yanıt

Direkt sileyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt

ben de. apn ayarı kendiliğinden var zaten.

• HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

Biraz daha para biriktirip 6 pro mu alsaydım😃😃😃

• Bu telefondaki model kod farklılıklarını tam açıklayacak birisi var mıdır? Model numarasına göre bazı özellikleri eksik mi oluyor telefonların? Öyleyse şansımıza ne gelirse bazı özellikleri kullanamayacak mıyız?

• Telefonun dokunmatiği bazen algılamıyor. Kazara dokunmayı engelle'yi de kapattım üstelik. Mesela tek el moduna geçmeyi denediğimde çok kararsız kalıyor. 10 denemeden 4’ü boşa çıkıyor. Sanal tuş kullanmıyorum, kaydırma ile kullanıyorum. Örneğin WhatsApp sohbet listesindeyken sağdan kaydırma ile uygulamadan çıkış yapmak istiyorum ama sanki parmağımı aşağı kaydırmışım gibi liste aşağı doğru kayıyor bazen. Bu gibi kararsızlıklar yaşıyorum.

• eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Bu tip durumdan dolayı siparişimi iptal ettim. Biraz daha beklemede olacam. Takip ettiğim ve anladığıma göre model numarasına göre farklılıklar var. Biraz daha kullanıcı deneyimlerine, telkin ve tavsiyelere ihtiyaç olacak. Samsung s25 ile devam ediyor olup takipteyim.

• Hudo4607 H kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle birşey varsa bu yılda hala büyük hata olur. Piyango mu bu bahtımıza hangi özellik çıkarsa diye bekleyeceğiz. Eski yıllardaki kaçak xiaomi redmi telefonlar gibi bir intiba bırakır kötü olur. Böyle bir fark varsa da hızlıca gerekli güncellemelerle çözmeleri ve tekrarlamamaları lazım. Ama donanımsal bir eksik varsa örneğin band20 gibi zaten hayal kırıklığı olur.

• kraker28 K kullanıcısına yanıt

Version. Kaç?

• stillfeelthepain kullanıcısına yanıt

Müthiş. 😂😂😂

Yazılım bölgeleri farklı, hepsi global ama güncellemeyi önce veya sonra alanlar var

• kraker28 K kullanıcısına yanıt
    Hocam tek el moduna geçmeyi beceremiyorsun. Bende calisma mantigini anlamadim başta. Ama şimdi tek atıyorum. Dokunmatikte şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Ornek video atayim

Herhangi eksik bir özellik yok hocam. Güncelleme geç gelebilir, erken gelebilir.

Samsung s24 ultra için hala android 15 bekliyor. Magic 6 pro ocak ayında almış güncellemeyi. Güncellemeden sorun yaşarım diye samsung s25 ultra takip ediyorum gibi birşey yazmış arkadaş. O tarzda biraz garip kaçıyor. Apple takip etseniz neyse

Not : samsung s24 ultra için 3-4 ay gecikmeli olarak güncelleme verdiğinde, türkiye bölgesi de bekleyecek. Önce japonya,kore kısaca asya alır, sonrasında kime dağıtır bilmiyoruz. Android tarafı böyle, sadece honora mal etmemek lazım.

Güncellemenin içeriğiyle değil, dağıtımıyla ilgileniyorsanız, direk Apple almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Nisan 2025; 19:44:59 >
  • Ağalar size başarılar dilerim
    Ben konudan uzaklaşıyorum
    Pil versiyon güncelleme derken cihazın nimetlerinden faydalanmayi unuttunuz

Konunun alevi sönünce gelirim 😶‍🌫️🙂‍↔️

• arkadaşlar windows 11'de honor suite ile telefona bağlanabildiniz mi hiç?

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

C94

• Honor çalışıyor 👏

https://www.huaweicentral.com/honor-power-smartphone-launch-scheduled-for-april-15/

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Evet, talimatları yaptım sadece.

Hayır, fark yok.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.